Geçecek mi?

CalmBeforeTheStorm

The Best
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
1.564
2.901
53
Offf kızlar

O kadar bunaldım ki. Hayattan, yaşamaktan yoruldum. Mutsuzluktan hücrelerim yoruldu.

Her gün rutin sabah koşa koşa çocuğu hazırlarım. Kendim de aynı şekilde koştur koştur giyin makyaj yap. Çocuğun montuna kadar ben giydiririm, eşimin kucağına veririm , eşim bırakıyor annemlere. Sonra koşa koşa işe giderim.

Akşam eve gelirim. üstümü bile değiştiremeden yemek yaparım. Oğlum dur, aç ağzını biraz daha ye, dökme annecim bla bla. Sonra masayı toplarım. Şöyle bi ortalığı süpürürüm. Tüm bunlar olur biter eşim karnını doyurur çıkar gider. Sonra çay demlerim kendime, hiçbi zaman sıcak içemediğim o çayı inatla demlerim.

Oğlumla oyun oynarız, gün içinde en sevdiğim Şey. Sonra kuzumu uyuturum. Kendime bi çay koyarım. Eşim gelir sonra aklıma. Evliliğim. Hayatım. Ailem. Düşünürken yine çayım soğur. Eşimi seviyor muyum demiştim ya size;

Şunu farkediyorum derdim başka erkekler gibi olmaması fakan değil. O erkeklerin de m.l olduğunun zaten farkındayım. Derdim eskisi gibi olmayışımız. Nasıl yıprandım acaba ben dedim. Hamileyken yazdığım günlüğümü çıkardım bazanın altından. Tek tek okudum. Bazen o kadar ağlamışım ki mürekkepler dağılmış sayfada. Eşimi ne kadar sevdiğimi ama onun beni nasıl yıprattığını yazmışım sayfalarca. Oğluma sormuşum, geçecek mi? Diye. Daha doğmamış miniğimden medet ummuşum. Geçmedi nitekim aksine her şey daha da kötü oldu. Geçecek mi kızlar?

Keşke her şey eskisi gibi olsa. Keşke eşimi o kadar çok sevsem hala. Keşke bana onca şeyi yaşatmasaydı. Keşke ailesi bu kadar umursamaz olmasaydı....

Boşanmak istiyor muyum? Bilmşyorum. Eşime kıyamıyorum işte. Nasıl bi alışkanlık bu ya da nasıl bi delilik?

Her akşam biraz ağlayıp sonra uyuyorum. İyiki Kk var diyorum. Buraya girip bir şeylere kafa yorduğumda sıkıntılarıma odaklanmıyorum en azından.

Sayfa 11 iyi kötü bi güncelleme var ..

Son düzenleme:
Bir de akşamları neden tek kalıyorsunuz ?
Eşiniz gece mi çalışıyor ?
hayır. Benimle vakit geçirmiyor. Aramız çok iyiyken de böyle çıkardı hep akşam, o zamanlar üzülürdüm çok, tartışırdık. Gitme derdim ama çıkardı arkadaşlarının yanına illa her akşam. Artık gitme de demiyorum zaten

Hayır geçmeyecek malesef evlilik yozlastiriyor herşeyi. Ruhun çimdik çimdik oluyor belirsizlik tüm vücudunu mesken alıyor sanki. Geri adım atsan olmuyor ileri gitsen olmuyor. Yaşamdan tat almamak en kötüsü. Ondan umut kesmek , ama kopamamak yada kopmaktan korkmak daha doğrusu boşluğa düşmek gittikçe içindeki güç tükeniyor. Ruhunda bedeninde yorgun. Umarım herşey gönlünce olur.

hayır. Benimle vakit geçirmiyor. Aramız çok iyiyken de böyle çıkardı hep akşam, o zamanlar üzülürdüm çok, tartışırdık. Gitme derdim ama çıkardı arkadaşlarının yanına illa her akşam. Artık gitme de demiyorum zaten
Bu adamın Nesine kıyamıyorsun peki?
O gayette kıyıyor.

Siz eşinize kıyamıyorsunuz ama eşiniz gayet rahat bu konu da
Sizi sizden başka kimse düşünmez
Zaten bekar hayatı yaşıyor gibisiniz.
Konunuz da sadece sabah oğlunu anneanneye bırakan bir baba figürü var.
Onu siz de yaparsınız ;)

Tüm yazdıklarınız için de en çok bu dikkat çekici. Yani arada akşam tabiki çıkarlar, benim eşim de ayda yılda bir çıkar hiç karışmam sevinirim sosyal bir çevresi olmasına. Fakat her akşam... yaşadıklarınızı bilmiyorum. Eşiniz evden kaçıyor gibi. Kabullenmeniz üzücü. Çok yipranmissiniz hayatta. Çalışmanız şart mı? Acaba bir süre ara verseniz, çocuğunuzla kendiniz ilgilenip biraz ruhunuzu dinlendirseniz. Gündüz yürüyüşler, kitap okumak film seyretmek gibi tembellikler yapsanız?

Çünkü son dönemde tartışmamaya dediklerimi yapmaya çalışıyor. Kal desem kalır evde akşamları mesela. Ama Nası bi soğukluk mesafe girdiyse demiyorum kal diye :KK43:
Sen kal demeden kalması gerek o ayrı ama, eğer mesafeleri yıkmak istiyorsan kal demelisin sende.

Bıkmış gibisin hiç birşey istemiyorsun beklemiyorsun ama, eğer iyi olmak istiyorsan yapacaksın mecburen.

Aile danismanina gitseniz daha iyi olur bence. Sizde sorun yok ki asil esinizin kendini toparlamasi lazim evliligi esi icin biseyler yapmasi lazim tutun elinden goturun evliliginizi kurtarin..
gittik. Terapiste ben her şeyden memnunum. Feronika için her şeyi yaparım benlik sorun yok vs vs demiş. E adam bize aile günü yapın dedi. Yaptık bi süre. Sonra tekrar gittik. 2. Gidişte bana siz bireysel terapi alın, eşiniz sizin kadar derin düşünmüyor siz çok içselleştirmişsiniz dedi. Sonra ben tek almaya başladım.

Sen kal demeden kalması gerek o ayrı ama, eğer mesafeleri yıkmak istiyorsan kal demelisin sende.

Bıkmış gibisin hiç birşey istemiyorsun beklemiyorsun ama, eğer iyi olmak istiyorsan yapacaksın mecburen.
Yeni evlendiği dönemde kavga etmiş konu sahibi bu yüzden ama adam ısrarla çıkmış dışarı
Bu saatten sonra kalsa ne kalmasa ne ;)

Tüm yazdıklarınız için de en çok bu dikkat çekici. Yani arada akşam tabiki çıkarlar, benim eşim de ayda yılda bir çıkar hiç karışmam sevinirim sosyal bir çevresi olmasına. Fakat her akşam... yaşadıklarınızı bilmiyorum. Eşiniz evden kaçıyor gibi. Kabullenmeniz üzücü. Çok yipranmissiniz hayatta. Çalışmanız şart mı? Acaba bir süre ara verseniz, çocuğunuzla kendiniz ilgilenip biraz ruhunuzu dinlendirseniz. Gündüz yürüyüşler, kitap okumak film seyretmek gibi tembellikler yapsanız?
işimi bırakırsam evde kendi kendimi yerim. İşimi çok seviyorum çünkü.
Eşim hep çıkardı. Şimdi evden kaçıyor evet. Eski feronika yı istiyor ama o feronika yı ailesine kurban etti o. :(

düzeltmek istiyor muyum emin değilim. Kal desem ne konuşacağız ki? Artık o da bende bi
Şey anlatmıyoruz. Büyük bir vazgeçiş var bizde. Sanki ilk kim pes edecek oyununa döndü

Back
X