Geçecek mi

neyapar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
442
258
53
Daha önce ki konumdan hatırlayanlar vardır belki. Ayrılalı tam 7 ay oldu. Beni bırakıp başkasıyla nişanlandı diye konular açmıştım. Ben onu unuttum sevmiyorum da istemiyorum da. Ama yarım kalmışlık mı, başkasına gitmesi zoruma gittiğinden mi bilmiyorum en mutlu anımda gülerken aklıma geliyor bi anda o ortamdan uzaklaşıyorum bi anda başkalaşıyorum o kızla kendimi kıyaslıyorum. Tekrardan stalka başlıyorum ailelerine kadar birbirlerini takibe aldıklarını görüyorum. Ayrılırken Beni umursamayarak konuştuğu laflar, birini bulduğu için rahat rahat beni elinin tersiyle itmesi bunlar içime saplanıyor sanki. Sonra unutuyorum belki bir ay aklıma bile gelmiyor bişeyler tekrardan hatırlatıyor ve acısı içime oturuyor yine. Bu döngü hep böyle devam ediyor. Bu süreçte kimseyle konuşmadım hayatıma kimseyi almadım(sınavım olduğu için). Hayatım boyunca yaptığı bu kazık içimde hep böyle kalacak mı. Bende öyleydim ama araya yıllar geçince unuttum diyen var mı? Yarım kalan şeyi beyin sürekli tamamlamaya çalışırmış 🥲 geçecek ama izi kalacak dedikleri şey bu mu oluyor.

Son düzenleme:
Yarım kalan şeyi beyin sürekli tamamlamaya çalışırmış 🥲

Bilimsel bir açıklamadır bilemem ama,
Biz ona halk dilinde ''insan ulaşamadığının delisi'' deriz.

Aslında özlemi çekilen O değil,
Size yaptığı,
Geçecek tabi ki ne kalmış ki bu kalsın.

Ama dönse gelse emin olun siz ondan soğumuş olursunuz.

Daha önce ki konumdan hatırlayanlar vardır belki. Ayrılalı tam 7 ay oldu. Beni bırakıp başkasıyla nişanlandı diye konular açmıştım. Ben onu unuttum sevmiyorum da istemiyorum da. Ama yarım kalmışlık mı, başkasına gitmesi zoruma gittiğinden mi bilmiyorum en mutlu anımda gülerken aklıma geliyor bi anda o ortamdan uzaklaşıyorum bi anda başkalaşıyorum o kızla kendimi kıyaslıyorum. Tekrardan stalka başlıyorum ailelerine kadar birbirlerini takibe aldıklarını görüyorum. Ayrılırken Beni umursamayarak konuştuğu laflar, birini bulduğu için rahat rahat beni elinin tersiyle itmesi bunlar içime saplanıyor sanki. Sonra unutuyorum belki bir ay aklıma bile gelmiyor bişeyler tekrardan hatırlatıyor ve acısı içime oturuyor yine. Bu döngü hep böyle devam ediyor. Bu süreçte kimseyle konuşmadım hayatıma kimseyi almadım(sınavım olduğu için). Hayatım boyunca yaptığı bu kazık içimde hep böyle kalacak mı. Bende öyleydim ama araya yıllar geçince unuttum diyen var mı? Yarım kalan şeyi beyin sürekli tamamlamaya çalışırmış 🥲 geçecek ama izi kalacak dedikleri şey bu mu oluyor.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz diye bir laf vardır. Çok severim. Kişi unutulur. Ayaz unutulmaz

Elbette geçecek kimse hayatımıza tesadüfen girmemiştir diye düşünürüm aynı şekilde hayatımızdan çıkarkende.. Tesadüf değildir bu sadece gönül ilişkisi özelinde değil dost arkadaş dediklerimiz de dahil...Onun senin hayatına eşlik ettiği yer oraya kadardı ama senin yolun devam ediyor ve yolun açık ışıklı sevgi dolu olsun.. 😻

İşe kendine değer vermekle başla. Anladığım kadarıyla okuyorsun daha. O köprünün altından daha ne sular akacak bir bilsen.
İleride karşına mükemmel bir adamın çıkmayacağını nereden biliyorsun?

Ben sanırım hatırlıyorum sizi. Atanmaya çalışıyordunuz o sırada adam atanmıştı ve gittiği, çalıştığı yerde birini bulmuştu değil mi o konu sizindi?

Ayrılık acısını atlatmak çok zordur, hele ki ayrıldıktan sonra bir taraf vazgeçen diğeri vazgeçilense… Sonra bir de vazgeçen tarafın hayatı aşk, kariyer, mutluluk anlamında iyi gidiyorsa vazgeçilen kendine acımasızca yüklenir durur. Çok iyi anlıyorum sizi ben de yaşamıştım bunları.

Yapılacak en güzel şey stalk yapmayı bırakamasanız da azaltmak. Güzelce çalışın, atanın, kazanıp gittiğiniz yerde elbet karşınıza istediğiniz gibi ve size gerçekten değer veren biri çıkacaktır. İşte o zaman insan iyi ki öncekiyle ayrılmışız ve kurtulmuşum diyor.

Bilimsel bir açıklamadır bilemem ama,
Biz ona halk dilinde ''insan ulaşamadığının delisi'' deriz.

Aslında özlemi çekilen O değil,
Size yaptığı,
Geçecek tabi ki ne kalmış ki bu kalsın.

Ama dönse gelse emin olun siz ondan soğumuş olursunuz.
Evet zaten içimde ona karşı sevgi yok, öyle bi kocam olmasını da istemem zaten. Huylarından dolayı. Çok sevip aşık olduğum eski sevgilimin yanında bile bi kız görsem şu an gram bişey hissetmem ama bunu daha az sevmiştim ilişki içindeyken ama bu içime saplanıp kaldı.

İşe kendine değer vermekle başla. Anladığım kadarıyla okuyorsun daha. O köprünün altından daha ne sular akacak bir bilsen.
İleride karşına mükemmel bir adamın çıkmayacağını nereden biliyorsun?
Öğrenci değilim. 28 yaşındayım. İnşallah o mükemmel adamla en yakın zamanda karşılaşırız. Mutluluğumu bi kişiye bağlamak istemiyorum aslında. Mutluyum ben sadece içimde ki bu hislerin gitmesi için yeni bi aşka ihtiyacım var sanırım.

Ben sanırım hatırlıyorum sizi. Atanmaya çalışıyordunuz o sırada adam atanmıştı ve gittiği, çalıştığı yerde birini bulmuştu değil mi o konu sizindi?

Ayrılık acısını atlatmak çok zordur, hele ki ayrıldıktan sonra bir taraf vazgeçen diğeri vazgeçilense… Sonra bir de vazgeçen tarafın hayatı aşk, kariyer, mutluluk anlamında iyi gidiyorsa vazgeçilen kendine acımasızca yüklenir durur. Çok iyi anlıyorum sizi ben de yaşamıştım bunları.

Yapılacak en güzel şey stalk yapmayı bırakamasanız da azaltmak. Güzelce çalışın, atanın, kazanıp gittiğiniz yerde elbet karşınıza istediğiniz gibi ve size gerçekten değer veren biri çıkacaktır. İşte o zaman insan iyi ki öncekiyle ayrılmışız ve kurtulmuşum diyor.
Hayır benim konum değil o 😌 ama atanmış bir kızı tercih etmişti şeklinde yazmıştım konuma.
Nasıl güzel anlattınız bir taraf nişanını yaptı karşılıklı gidip gelmeler, kız güzel artı mesleği güzel her şey rayındayken. “Senin daha mesleğin yok, 7/24 ders çalış evde” diye kendime yükleniyorum bende.
Son paragrafta yazdığınız güzel günleri inşallah yaşamak nasip olur 🙏🏻

O geçmeyecek. Unuttum sanacaksiniz fakat benzer bir duygu yaşadığınızda gün yüzüne geri çıkacak.
Çok ağır bir duygu ama bu 😢 istiyorum ki benim hayatıma imrenerek baksın, benim hayatıma girecek kişiyle oda kendisini kıyaslasın, gizliden gizliye hep beni takip etsin içinde “keşke” olarak kalayım.

Çok ağır bir duygu ama bu 😢 istiyorum ki benim hayatıma imrenerek baksın, benim hayatıma girecek kişiyle oda kendisini kıyaslasın, gizliden gizliye hep beni takip etsin içinde “keşke” olarak kalayım.
Çok şirin sin. Ben onunla alakalı hiç düşünmüyorum. Sen o insanı unutursun.
Ama duyguyu umutmazsin demek istedim

Back
X