Geçecek mi

Daha önce ki konumdan hatırlayanlar vardır belki. Ayrılalı tam 7 ay oldu. Beni bırakıp başkasıyla nişanlandı diye konular açmıştım. Ben onu unuttum sevmiyorum da istemiyorum da. Ama yarım kalmışlık mı, başkasına gitmesi zoruma gittiğinden mi bilmiyorum en mutlu anımda gülerken aklıma geliyor bi anda o ortamdan uzaklaşıyorum bi anda başkalaşıyorum o kızla kendimi kıyaslıyorum. Tekrardan stalka başlıyorum ailelerine kadar birbirlerini takibe aldıklarını görüyorum. Ayrılırken Beni umursamayarak konuştuğu laflar, birini bulduğu için rahat rahat beni elinin tersiyle itmesi bunlar içime saplanıyor sanki. Sonra unutuyorum belki bir ay aklıma bile gelmiyor bişeyler tekrardan hatırlatıyor ve acısı içime oturuyor yine. Bu döngü hep böyle devam ediyor. Bu süreçte kimseyle konuşmadım hayatıma kimseyi almadım(sınavım olduğu için). Hayatım boyunca yaptığı bu kazık içimde hep böyle kalacak mı. Bende öyleydim ama araya yıllar geçince unuttum diyen var mı? Yarım kalan şeyi beyin sürekli tamamlamaya çalışırmış 🥲 geçecek ama izi kalacak dedikleri şey bu mu oluyor.
Geçecek ama izi kalacak. Bunu kabul edip yaşamaya devam.

Ay hiç de izi kalmayacak.Benim de evlenmeden önce sevgililerim oldu.Hele ilkinden ayrılınca 47 kiloya düştüm.Üniversite son sınıftaydım.O yıl çekilen hiçbir fotoğrafta yokum çünkü okula gitmeyip yurtta yatıyordum tüm gün üzüntüden.Benden ayrılıp hemen başkasıyla sevgili olmuştu.Unutuyorsunuz.Siz de yeniden seviyorsunuz.Hatta yolda görseniz naber nassın diye el ense bile çekecek kıvama geliyorsunuz.Zaman tanıyın kendinize.İzi kalır,tozu kalır düşünceleri çok arabesk.

Kendinizi suçlamayın veya sorgulamayın. Kafa yapınız uyuşmuyordur veya sızı sevmemiştir. O atandı dediniz ya, şöyle bir gözlemim de var: bazı atanan kişiler kadrosuzu beğenmiyor veya aşağıda görüyor. Halbuki birkaç ay önce o da kadrosuzdu.
Farklı konuda başıma bu tip olaylar geldi. Nasıl mı atlattım? Ona dair yazışma ne varsa silin. Sosyal medyanızı 1 2 ay dondurun. Açtığınızda yine stalklarsınız ama hisleriniz geçmiş olur. Nefrete doğru döner belki ama nedenler azalır ya da biter. Ayda bir profiline bakıp kapatıyorum. Ne kızgınlık ne de üzüntü kaldı. His yok.

Ay hiç de izi kalmayacak.Benim de evlenmeden önce sevgililerim oldu.Hele ilkinden ayrılınca 47 kiloya düştüm.Üniversite son sınıftaydım.O yıl çekilen hiçbir fotoğrafta yokum çünkü okula gitmeyip yurtta yatıyordum tüm gün üzüntüden.Benden ayrılıp hemen başkasıyla sevgili olmuştu.Unutuyorsunuz.Siz de yeniden seviyorsunuz.Hatta yolda görseniz naber nassın diye el ense bile çekecek kıvama geliyorsunuz.Zaman tanıyın kendinize.İzi kalır,tozu kalır düşünceleri çok arabesk.
Bende öncekileri unuttum hiç bu kadar uzun sürmemişti unutmam. Sanırım nişanlandığı için böyle çok zoruma gitti. Ayy inşallah arabesktir ve izi kalmaz bende de 🙏🏻

Kendinizi suçlamayın veya sorgulamayın. Kafa yapınız uyuşmuyordur veya sızı sevmemiştir. O atandı dediniz ya, şöyle bir gözlemim de var: bazı atanan kişiler kadrosuzu beğenmiyor veya aşağıda görüyor. Halbuki birkaç ay önce o da kadrosuzdu.
Farklı konuda başıma bu tip olaylar geldi. Nasıl mı atlattım? Ona dair yazışma ne varsa silin. Sosyal medyanızı 1 2 ay dondurun. Açtığınızda yine stalklarsınız ama hisleriniz geçmiş olur. Nefrete doğru döner belki ama nedenler azalır ya da biter. Ayda bir profiline bakıp kapatıyorum. Ne kızgınlık ne de üzüntü kaldı. His yok.
7 ay geçti yazışma kalır mı hiç şimdiye ona dair hiç bi şey kalmadı, sosyal medyadan da sürekli stalk yapmıyorum zaten o dönemleri atlattım ama dediğim gibi bazen içime saplanıyor ansızın.

Çok güzel bir sözmüş gerçekten. Unutamadığım o değil. İçimde ki o değer verilmeme yüz üstü bırakılma hisleri unutulmuyor
Bir yerde okumuştum, sanırım nihan kaya diyordu, o güzel hislerin kaynağı kaşınızdaki değil sizsiniz, dolayısıyla o hisleri bir başkasıyla tekrar yaşayabilirsiniz, bu güzelliğin kaynağı sizde, diye. Bir düşünün, kendinizi ona açtığınız gibi başkasına açabildiğiniz gün yine çok güzel bir ilişki çıkacak ortaya

Geçecek belki bir yıl belki iki yıl..
Sadece arada en savunmasız, en duygusuz ve çaresiz olduğunda düşecek aklına canın yanacak..
Ama sonra canının da yanmadığını fark edeceksin ve üzüldüğüne üzüleceksin..

Ve en sonunda üzüldüğüne de üzülmeyi bırakıp amaaaan diyeceksin ve hiç bir şey hissetmeyeceksin..

Tecrübe ile sabit :)

ya arkadaşlar şu dün çıkan şarkıyı dinleyin. müzik, ritim falan hiç beğenmedim ama sözler inanılmaz umut verici değil mi? :D
GEÇÇEK

Bir yerde okumuştum, sanırım nihan kaya diyordu, o güzel hislerin kaynağı kaşınızdaki değil sizsiniz, dolayısıyla o hisleri bir başkasıyla tekrar yaşayabilirsiniz, bu güzelliğin kaynağı sizde, diye. Bir düşünün, kendinizi ona açtığınız gibi başkasına açabildiğiniz gün yine çok güzel bir ilişki çıkacak ortaya
Kesinlikle o değil bu hale getiren benim ona yüklediğim anlamlar hisler bu hale getiren. Aslında sıradan bi insan ama ulaşılmaz olunca böyle oluyor sanırım. Güzel bi ilişkimin olacağına inanıyorum. 🙏🏻

Geçecek belki bir yıl belki iki yıl..
Sadece arada en savunmasız, en duygusuz ve çaresiz olduğunda düşecek aklına canın yanacak..
Ama sonra canının da yanmadığını fark edeceksin ve üzüldüğüne üzüleceksin..

Ve en sonunda üzüldüğüne de üzülmeyi bırakıp amaaaan diyeceksin ve hiç bir şey hissetmeyeceksin..

Tecrübe ile sabit :)
Tecrübelilerin yorumları ayrı bi değerli benim için 🥰 yalnız olmadığımı anlıyorum ve geçeceğine inanıyorum sizler böyle yazınca 🙏🏻

Tarkan'ım Geccek dedi.
İnsan ölüme bile alışıyor bu nedir ki
Üzülmeyin
Zorluklar yine bitecek
Bu yağmurlar dinecek kalbin yine sevecek
Söz veriyorum geçcek

Gör bak umudun
Gününü gün edecek
Bitmez dediğin bitecek

Tam benim böyle bir başlık açmam üzerine bu şarkının çıkması 🤍 bende yeni dinledim. İnanıyorum geçecek ve geçtiğinde buraya yazacağım ki benimle aynı şeyleri yaşamış ve yaşayacak olanlara umut olsun 😻

Back
X