Geçecek mi

Adam kendince daha mantıklı bir seçenek bulup gitmiş
Bu devirde aşk sevgi vs yalan kardeşim.
Tabi ki unutup başka biriyle mutlu olacaksın zamanı var demek.
Çok gençsin hala bence başkalarıyla flört et konuş illa ki doğru insan seni bulucak.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
İlk erkek arkadaşım sevgilim abim herseyım dediğim adam eski sevgilisiyle barışup evlenmişti ben bunu sosyal medyadan görmüştüm nasıl bir his olduğunu biliyorum.
Aşk acısı çektim senelerce.
Nispetler yapıldı fotolar vs kadın beni biliyordu hatta bana msj yazdı aşağıladı aklınca.
Travma oluştu bende düşün.
Sonra başkasıyla çıktım uzun bir zaman sonra aşık oldum.onla da yürümedi ama sonrasında bir kaç kez aşık oldum .
Değişik insanlarla tanıştım bir şekilde yürümedi ilişkilerim 35 yaşındayım ama mutluyum güçlüyüm hayatım çok güzel çok şükür ayaklarımın üstünde duruyorum
Hala umudum var.
Yurt içi yurt dışı nerelere gittim gezdim .
Artık o ikisi unrumda bile değil.
Bakımlıyım kiloma vs dikkat ederim spor yaparım görenler en fazla 29 der yani
O kadına baktım fıçı gibi olmuş 😅
Bakımsız mutsuz .
Çünkü öyle bir şeref yoksunuyla evlendi güya zafer kazandı.
Çökmüş bitmiş gitmiş.
Ben onla evlenseydşm ben öyle olucaktum demek ki.
Her şerde bir hayır vardır işte

boşver kardeşim bak tarkan geççek diye şarkı yapıyormuş, onu dinle neşen yerine gelsin, bu dünyada böyle salaklar için üzülmek bo. keyfine bak sen. birinden ayrılınca ben de acı çeker ve kendime kızarım ama artık kendime fazla yüklenmemeye çalışıyorum.

Geçiyor. Ve izi falan da kalmıyor seni temin ederim😌 ben ki yıllar önce ayrıldığım insanın arkasından 2 sene gözyaşı döküp, her gün gizli gizli Facebook sayfasına bakıp ağlarken, depresif mutsuz yapayalnız bir insanken, şimdi sevdiğim sevildigim bir insanla evli, minik bir bebiş sahibi ve hayatta kendine kiymet vermeyi öğrenmiş bir kadınım. Bu noktaya gelmemi saglayan en büyük iki şey: zaman ve kendi degerimin farkında olmakti.

O yüzden kendine zaman ver..İnan bana bir gün adı bile silik bir anı gibi kalacak hafizanda:KK69:
Bana umut oldunuz 😍 sanki ileriki hayatımda mutlu olsam bile hep ona nispet edecekmişim gibi yani hayatımı görse de kahrolsa profilime bakıp evliliğimi görse de kıskansa. Her şeyim onun üzerine olacakmış gibi. Evli minik bebiş sahibi olan cümle içimi ısıttı. İnşallah Rabbim banada nasip eder 🙏🏻

Bana umut oldunuz 😍 sanki ileriki hayatımda mutlu olsam bile hep ona nispet edecekmişim gibi yani hayatımı görse de kahrolsa profilime bakıp evliliğimi görse de kıskansa. Her şeyim onun üzerine olacakmış gibi. Evli minik bebiş sahibi olan cümle içimi ısıttı. İnşallah Rabbim banada nasip eder 🙏🏻
Şimdi öyle sanıyorsun, suanki duygularin bunlar. Ama inan ki yarın bir gün başkasıyla mutlu olduğunda aklına bile gelmeyecek, bırak ki profilini vs görmeyi. Hatta aman bı gün durduk yere mesaj falan atmasa diye telefonumu degistirmistim ben🤣🤣

Ben o zaman 26 yaşındaydım. Şuanda 36 yi doldurdum🌸

Bu kurduğunuz cümlenin aynısını kurdum desem 🤗 bende belki eski sevgilisidir diye şüpheniyorum 2 ay içinde nişanlandıları için. Hayırlı olanın bu olduğuna tüm kalbimle inanıyorum o hanzoyla zaten anlaşamazdık ama bu hisler de gitmiyor bunları bilmeme rağmen. Hayatıma biri girince sizin gibi benim de hiç aklıma gelmez inşallah 🙏🏻
bak senin yanlışın ne biliyor musun hala bakıyorsun ona. aynı hatayı ben de yapıyorum. 2 ay önce komple koptuk hatta ben gittim yani ilişkiye dönmüyor ama hislerim var, oyalıyor falan bi de yalanlarını da yakaladım iyice sarsıldı güvenim. inan bana şu an gel dese gidemem zira mutsuzluk dolu bir ilişki olur buna eminim. ama sanki o yarım kalmışlık hissi ve onu şu an başka biriyle yaşıyor olması bence zorumuza gidiyor o yüzden sanki onu unutamadık gibi düşünüyoruz. aslında öyle değil. stalk yapmazsan onunla alakalı neler olup bittiğini görmemiş olursun. bilmemek mutluluktur diye boşuna dememişler. ben de bugüne kadar çok ayrılık yaşadım ama hiçbirinin üzüntüsü, rahatsızlığı bu kadar uzun sürmemişti. dikkatimi çeken konuyu araştırdım meğer stalkmış. vallahi bak. öncekiler sosyal medyayı bunun kadar aktif kullanmıyordu hatta bazısının hesabı bile olmadığı için bakamazdım istesem de. o işten bi şekilde kurtulmamız şart yani stalk yapmamak gerekiyor. gerekirse sosyal medya hesaplarını sil telefonundan bir süre hiç bakmamayı girmemeyi dene. 1 hafta, 1 ay. zaten 1 hafta bakmasan kendini rahatlamış hissedersin. bak ben zamanında birinin aşkından geberiyordum. aynı işyerindeydik ben işten ayrıldım ve ona hala aşıktım. 1 ay kadar sonra bi baktım beni instagramdan engellemiş. tabii bakamıyorum göremiyorum haber alamıyorum falan. o esnada yeni iş, yeni ortam, alışma, uyum sağlama derken 1-2 ay içinde çok rahat toparlandım. üzerinden 2 sene mi ne geçti. geçenlerde baktım profiline, evlenmiş vs. içimde zerre bişey kıpırdamadı hatta bunun nesini sevmişim falan dedim. bu süre zarfında benim hayatımda başkaları oldu tabii. sorunun cevabı belli, geçiyor sadece fazla takılmamaya bak ve stalkı bırak.

Bu kurduğunuz cümlenin aynısını kurdum desem 🤗 bende belki eski sevgilisidir diye şüpheniyorum 2 ay içinde nişanlandıları için. Hayırlı olanın bu olduğuna tüm kalbimle inanıyorum o hanzoyla zaten anlaşamazdık ama bu hisler de gitmiyor bunları bilmeme rağmen. Hayatıma biri girince sizin gibi benim de hiç aklıma gelmez inşallah 🙏🏻
Gelmez gelmez😊
Şükredeceksiniz.
O kıskançlığı bile aslında kendinin güven vermemesindenmiş. Kendini biliyor bana da ondan inanmıyordu. Geçmişini unutamadığından benim geçmişime takmıştı mesela.
Şimdi eşim mesela asla kıskanmaz, inanılmaz güvene dayalı bir ilişki. O güven hissi öyle büyük kafa ve gönül rahatlığı ki… Diğeri geçmişimi sorar ben sana ne diyince kavga ederdi. Ben rest çekince aman sevdiğimden dedim bi daha demem fln diye yine gelirdi kapıma. Ağlar zırlardı salak gibi dönerdim. Şimdi bakıyorum da baştan olmaz bir şeymiş. Çocukça bir hataymış aslında.
Siz de inanın bu ilişkide büyük bir ders aldınız. Bundan sonrasında bir ilişkide ne istemediğinizi de anladınız. Böyle bakın.

Hayır benim konum değil o 😌 ama atanmış bir kızı tercih etmişti şeklinde yazmıştım konuma.
Nasıl güzel anlattınız bir taraf nişanını yaptı karşılıklı gidip gelmeler, kız güzel artı mesleği güzel her şey rayındayken. “Senin daha mesleğin yok, 7/24 ders çalış evde” diye kendime yükleniyorum bende.
Son paragrafta yazdığınız güzel günleri inşallah yaşamak nasip olur 🙏🏻
Ama işte hayat öyle doğrusal değil ki.
Belki siz ayrılmayıp evlenseniz boşanacaktiniz, evet atanmak önemli ama devlet memuru olmayan binlerce insan var.
Bende onlardan briiyim ve hepimiz hayatımıza devam ediyoruz bı şekilde.
Devlet memuru olup hayatı süper gitmeyen de binlerce insan var .
Kendinizi kimseyle kıyaslamayın derim.
Bir de aylarca Stalk yapmış ve sonrasında bunu bırakmış biri olarak şiddetle tavsiyem Stalk yapmayı bırakın.
Kendinizi zorlayın o istek geldiği zaman bırakın telefonu yapmayın.
Stalk özgüveni düşüren bir şey.

bak senin yanlışın ne biliyor musun hala bakıyorsun ona. aynı hatayı ben de yapıyorum. 2 ay önce komple koptuk hatta ben gittim yani ilişkiye dönmüyor ama hislerim var, oyalıyor falan bi de yalanlarını da yakaladım iyice sarsıldı güvenim. inan bana şu an gel dese gidemem zira mutsuzluk dolu bir ilişki olur buna eminim. ama sanki o yarım kalmışlık hissi ve onu şu an başka biriyle yaşıyor olması bence zorumuza gidiyor o yüzden sanki onu unutamadık gibi düşünüyoruz. aslında öyle değil. stalk yapmazsan onunla alakalı neler olup bittiğini görmemiş olursun. bilmemek mutluluktur diye boşuna dememişler. ben de bugüne kadar çok ayrılık yaşadım ama hiçbirinin üzüntüsü, rahatsızlığı bu kadar uzun sürmemişti. dikkatimi çeken konuyu araştırdım meğer stalkmış. vallahi bak. öncekiler sosyal medyayı bunun kadar aktif kullanmıyordu hatta bazısının hesabı bile olmadığı için bakamazdım istesem de. o işten bi şekilde kurtulmamız şart yani stalk yapmamak gerekiyor. gerekirse sosyal medya hesaplarını sil telefonundan bir süre hiç bakmamayı girmemeyi dene. 1 hafta, 1 ay. zaten 1 hafta bakmasan kendini rahatlamış hissedersin. bak ben zamanında birinin aşkından geberiyordum. aynı işyerindeydik ben işten ayrıldım ve ona hala aşıktım. 1 ay kadar sonra bi baktım beni instagramdan engellemiş. tabii bakamıyorum göremiyorum haber alamıyorum falan. o esnada yeni iş, yeni ortam, alışma, uyum sağlama derken 1-2 ay içinde çok rahat toparlandım. üzerinden 2 sene mi ne geçti. geçenlerde baktım profiline, evlenmiş vs. içimde zerre bişey kıpırdamadı hatta bunun nesini sevmişim falan dedim. bu süre zarfında benim hayatımda başkaları oldu tabii. sorunun cevabı belli, geçiyor sadece fazla takılmamaya bak ve stalkı bırak.
Aslında ben stalkı bıraktım yani öyle dakka başı yada hergün girip bakmıyorum haftalarca bakmadığım oluyordu. Ama burda gizli profilleri açan bi uygulama olduğunu öğrendim öğrenmez olaydım. Şimdi de ona sardım kendimi biraz frenledim bi haftadır bakmıyorum ama az bilgi mutlulukmuş meğer.
Ama dediğiniz gibi benimle yaşamadığını şu an o kızla yaşamadı zoruma gidiyor bakıyorum kız gelinlik çeyiz sayfalarını takip etmiş bu bile beni huzursuz ediyor. Yalnızlıktan hep bunlar 🥲

Gelmez gelmez😊
Şükredeceksiniz.
O kıskançlığı bile aslında kendinin güven vermemesindenmiş. Kendini biliyor bana da ondan inanmıyordu. Geçmişini unutamadığından benim geçmişime takmıştı mesela.
Şimdi eşim mesela asla kıskanmaz, inanılmaz güvene dayalı bir ilişki. O güven hissi öyle büyük kafa ve gönül rahatlığı ki… Diğeri geçmişimi sorar ben sana ne diyince kavga ederdi. Ben rest çekince aman sevdiğimden dedim bi daha demem fln diye yine gelirdi kapıma. Ağlar zırlardı salak gibi dönerdim. Şimdi bakıyorum da baştan olmaz bir şeymiş. Çocukça bir hataymış aslında.
Siz de inanın bu ilişkide büyük bir ders aldınız. Bundan sonrasında bir ilişkide ne istemediğinizi de anladınız. Böyle bakın.
Geçmişe takık bi insan olması da aynı ✅ bizimkinin de oluru yoktu sürekli saçma şeyler yüzünden tartışırdı benimle hep kendini haklı görürdü. Kesinlikle çok büyük dersler edindim aklımda istediğim erkek modeli değişti. Nasıl biri istediğimi daha net bi şekilde anladım. 🤍

Dusunsene o karaktersizle evlenmis olsaydin? Unutmak iste ki unutmak kolay olsun…
Bunu okuduğumda bile “Allah korusun” dedim. Ömür törpüsü bi insan hatta bu kadar süre birlikte kalmazlar kız bunun ne olduğunu anlayınca bırakır diyordum ama yine uzun sürdü. Bunları bilmeme rağmen üzülmem ne kadar saçma değil mi. 🤷🏼‍♀️

Aslında ben stalkı bıraktım yani öyle dakka başı yada hergün girip bakmıyorum haftalarca bakmadığım oluyordu. Ama burda gizli profilleri açan bi uygulama olduğunu öğrendim öğrenmez olaydım. Şimdi de ona sardım kendimi biraz frenledim bi haftadır bakmıyorum ama az bilgi mutlulukmuş meğer.
Ama dediğiniz gibi benimle yaşamadığını şu an o kızla yaşamadı zoruma gidiyor bakıyorum kız gelinlik çeyiz sayfalarını takip etmiş bu bile beni huzursuz ediyor. Yalnızlıktan hep bunlar 🥲
sil o uygulamayı bende de var, hastalık gibi :D benimkinin profilini açmıyor o uygulama ama sevgilisininkini açıyordu. bu geçenlerde benim instagram engelimi kaldırdı, allah allah dedim kendi kendime hayatında biri varken neden benim engeli kaldırdı diye düşündüm. çünkü ben giderken çok ağır konuşmuştum yani gururu olan insan kaldırmaz o engeli. o da büyük laflar etmişti işte ben bi kere sildim mi asla dönüp bakmam bilmem ne diye. engeli kaldırınca şaşırdım. sonra merak ettim dün 14 şubattı ya hani. sevgilisinin profiline baktım hiçbir hareket, kutlama vs yok. ki hayatımın tek gerçeği diye paylaşıyordu sevgilisi bunu, hikayelerde. bizimki de kardeşiyle hikaye atmış (kardeşinden gördüm) bu da benim sevgilim falan yazmış. ayrılmış gibi duruyorlar. boşta kalınca benim engeli kaldırmış işte taşlar yerine oturdu. yarın barışırsa tekrar engeller ruh hastası çünkü. yazarım diye mi umut etti ne yaptı ego tatmini tabii aklı sıra. yapmam ben o hatayı bi daha tabii... benden uzak allah'a yakın, boşver.

sil o uygulamayı bende de var, hastalık gibi :KK70: benimkinin profilini açmıyor o uygulama ama sevgilisininkini açıyordu. bu geçenlerde benim instagram engelimi kaldırdı, allah allah dedim kendi kendime hayatında biri varken neden benim engeli kaldırdı diye düşündüm. çünkü ben giderken çok ağır konuşmuştum yani gururu olan insan kaldırmaz o engeli. o da büyük laflar etmişti işte ben bi kere sildim mi asla dönüp bakmam bilmem ne diye. engeli kaldırınca şaşırdım. sonra merak ettim dün 14 şubattı ya hani. sevgilisinin profiline baktım hiçbir hareket, kutlama vs yok. ki hayatımın tek gerçeği diye paylaşıyordu sevgilisi bunu, hikayelerde. bizimki de kardeşiyle hikaye atmış (kardeşinden gördüm) bu da benim sevgilim falan yazmış. ayrılmış gibi duruyorlar. boşta kalınca benim engeli kaldırmış işte taşlar yerine oturdu. yarın barışırsa tekrar engeller ruh hastası çünkü. yazarım diye mi umut etti ne yaptı ego tatmini tabii aklı sıra. yapmam ben o hatayı bi daha tabii... benden uzak allah'a yakın, boşver.
bu yorumlardan görüpte o uygulamayı bulmaya çalışan kızlar olacaktır kesin. Aman kızlar uzak durun bağımlılık yapıyo 😁 malesef sadece üzüldüğümüzle kalıyoruz bulaşmayın

s
Bende eskiden açılan profillerin bazıları şu an açılmıyor. Benim ex bi zamanlar açılıyordu biz koptuktan sonra baktım açılmıyor. Umarım da açılmaz 😂
Son zamanlarda bir bozukluk varmış zaten bu uygulamada. Açılmaması iyi olmuş biz kendimizi frenleyemiyoruz, uygulama bu görevi üstlensin 😂

s

Son zamanlarda bir bozukluk varmış zaten bu uygulamada. Açılmaması iyi olmuş biz kendimizi frenleyemiyoruz, uygulama bu görevi üstlensin 😂
Arada bi bazı yerlerinde sorun oluyor ama paylaşım ve hikayeleri olduğu gibi çekiyor yani onda sorun yok. Ama post sayısını, takip takipçi sayısını vs yanlış gösteriyor. Bazen giremiyorsun hiç, birkaç saat sonra düzeliyor falan. Ama gönül ister ki hiç açılmasın 😂 ya eskiden bişey bitti mi biterdi. Şimdi bunlar yüzünden biteceği varsa da bitmiyor.

Arada bi bazı yerlerinde sorun oluyor ama paylaşım ve hikayeleri olduğu gibi çekiyor yani onda sorun yok. Ama post sayısını, takip takipçi sayısını vs yanlış gösteriyor. Bazen giremiyorsun hiç, birkaç saat sonra düzeliyor falan. Ama gönül ister ki hiç açılmasın 😂 ya eskiden bişey bitti mi biterdi. Şimdi bunlar yüzünden biteceği varsa da bitmiyor.
Kesinlikle katılıyorum 👍🏻👍🏻 Stalk aşk acısını uzatıyor

Back
X