Geçecek mi

Hee.. e tamam ya ne dert ediniyon cocugun malligiymis. Aman ne dusunuyon daha bunu. Anliyorum seni, kazik yemissin bunun acisi var ustunde. Yoksa cocuk kapina gelse daha guvenip kabul etmezsin. Yani cocuk evlenicek birini aramis. Ama bunu erkekler cok yapar. Universitenin ilk yilinda anlamistim. Bu tür erkekler cok inan bana. Sen bir tanesinden kil payi kurtulmussun. Allaha sukret. Ama o koyden evlendigi kiza da uzuldum. Muhtemelen onu da aldatir bu.

Her şey geçiyor üzülme :)
Benim de vardı çok aşık olduğum biri iki yıl hiç kimse ile konuşmadım bile sadece aklımda o vardı ama ne oldu zamanla geçti unutuldu üstüne başka birine aşık olundu :)

Vardır her işte bi hayır
Umarım öyle biri ile karşılaşırsın ki çok sevip sevildiğin iyi ki onunla olmamış dersin
Gönlüne göre olsun 🌹

Bu gözler eski nisanlisinin evlendigini gordu :KK53:
İcine okuz oturmus hissi bir sure gecmiyor ama sonra sonra bakıyorsun hic tanismamissin gibi herkes hersey unutulur zaman :KK54:

Hee.. e tamam ya ne dert ediniyon cocugun malligiymis. Aman ne dusunuyon daha bunu. Anliyorum seni, kazik yemissin bunun acisi var ustunde. Yoksa cocuk kapina gelse daha guvenip kabul etmezsin. Yani cocuk evlenicek birini aramis. Ama bunu erkekler cok yapar. Universitenin ilk yilinda anlamistim. Bu tür erkekler cok inan bana. Sen bir tanesinden kil payi kurtulmussun. Allaha sukret. Ama o koyden evlendigi kiza da uzuldum. Muhtemelen onu da aldatir bu.
Aldatma diyemem aslında günahına giremem. Ailesi kızı anlattı gösterdi fotoğrafını Buda güzelliğinden mesleğinden etkilenince beni şutlamak istedi. Ama olurda kız bunu istemezse diye bana da bekle dedi. Tahminim bunlar. Benimle beraber konuştuğunu sanmıyorum.

Her şey geçiyor üzülme :)
Benim de vardı çok aşık olduğum biri iki yıl hiç kimse ile konuşmadım bile sadece aklımda o vardı ama ne oldu zamanla geçti unutuldu üstüne başka birine aşık olundu :)

Vardır her işte bi hayır
Umarım öyle biri ile karşılaşırsın ki çok sevip sevildiğin iyi ki onunla olmamış dersin
Gönlüne göre olsun 🌹
Aminnn Allah razı olsun 😻

Bu gözler eski nisanlisinin evlendigini gordu :KK53:
İcine okuz oturmus hissi bir sure gecmiyor ama sonra sonra bakıyorsun hic tanismamissin gibi herkes hersey unutulur zaman :KK54:
Beterin beteri varmış. Ne kadar zor zamanlar geçirdiğinizi tahmin edebiliyorum. Umarım bende unuturum aklıma dahi gelmez 🤲🏻

Aldatma diyemem aslında günahına giremem. Ailesi kızı anlattı gösterdi fotoğrafını Buda güzelliğinden mesleğinden etkilenince beni şutlamak istedi. Ama olurda kız bunu istemezse diye bana da bekle dedi. Tahminim bunlar. Benimle beraber konuştuğunu sanmıyorum.
ya burada çoğu kadın hemen en ufak bişeyde kesin aldatmıştır düşüncesine kapılıyor. evet güven olmaz hak veriyorum da ama aldatılmayı insan bi şekilde hissediyor bence ya. ben de aldatıldığımı düşünmüyorum mesela. bana da dediler. kesin aldatmıştır vs. benimkinin yığınla psikolojik sorunu vardı yani ilişki kurabilecek seviyede bile değildi. benimle flörtleşirken onu çekebilecek başka kimse olduğunu düşünmüyorum. zaten çok yoğun çalışıyordu, kendine bile zaman ayıramıyordu. bir zaman ayrı kalıp tekrar konuşmaya başladık, normal biçimde. o dönemde biri olduysa bilemem ki varsa da benimle o sırada bi ilişkisi olmadığı için aldatmış sayılmaz. ha dengesizdi, manyaktı, ne istediğini bilmezdi benim de canımı sıkan şeyler bunlardı ve son dönemdeki konuşmalarımıza bakınca bununla olmayacak dediğim ve beni çok yıprattığı için bıraktım. kısa süre sonra hayatına biri girdiğini öğrendim. ama yine öğrendim ki ondan da ayrılmış. benim instagramdaki engelimi kaldırınca neden kaldırdı acaba diye düşünüp stalklamıştım. gerçekten ömür törpüsü. şu saatten sonra kapıma gelse, kulum kölem olsa, evet dediğim an kendimden olurum biliyorum. psikoloji bırakmıyor yani insanda.

Ayy inşallah ama yıllar sürmesin 😥
İnşallah sürmez ama sürüp sürmemesi de yine senin elinde... değişim önce kafada başlıyor. Stalklayarak , sürekli kendini kapatarak süreci uzatıyorsun.

Eski nişanlım beni aldattığı kişi ile evlendi. Öncesinde başbaşa gittikleri tatil fotolarını gördü bu gözler, en sonunda da dudak dudağa çekilmiş nikah fotoğraflarını... Adam hayatını yaşarken ben neden kendi kısacık ömrümden çalayım ki?
1 yıl sonra eşimle başladık, 4 yaşında bir oğlum var. Bugüne şükür diyorum.

Dilerim çok mutlu olursun ❤️

İnşallah sürmez ama sürüp sürmemesi de yine senin elinde... değişim önce kafada başlıyor. Stalklayarak , sürekli kendini kapatarak süreci uzatıyorsun.

Eski nişanlım beni aldattığı kişi ile evlendi. Öncesinde başbaşa gittikleri tatil fotolarını gördü bu gözler, en sonunda da dudak dudağa çekilmiş nikah fotoğraflarını... Adam hayatını yaşarken ben neden kendi kısacık ömrümden çalayım ki?

stalklamak gerçekten süreci çok uzatıyor. ben de en sonuncusunu devamlı stalklıyorum. durduk yere canım sıkılıyor gördükçe. öncekileri stalklamazdım çünkü bu kadar aktif kullanmazlardı. bu sonuncusu maşallah her şeyi sosyal medya için yapıyor gibi. kendisinin hesabı o gizlileri açan uygulamadan açılmıyor ama ailesi, en yakın arkadaşı hatta sevgilisini falan açıyor. şu paylaşılan hikayeyi hikayeye ekleme olayı olmasa daha iyiydi :D çünkü o bişey paylaşıyor diğer hesaplar kendi hikayesine ekliyor falan oradan görüyorum ben de. inanılmaz can sıkıcı ya. bi türlü de bırakamadım. gördükçe hayatını yaşadığını, sanki ben seyirciymişim de herkes mutluymuş gibi geliyor. neyse en azından ben kendimi kapamadım. kapamadım da yine de şanssız gidiyorum :D

Yaa maşallah aslında ne büyük acı yaşamışsın. Dilerim hep mutlu olursunuz.🌼 Ama bu işin formülü yeni biriyle başlamak sanırım artık hiç bi şekilde aklına gelmemesi için. Yorumlardan ve yaşayanlardan bunu anladım. Teşekkür ederim yorumunuz için ❤️

stalklamak gerçekten süreci çok uzatıyor. ben de en sonuncusunu devamlı stalklıyorum. durduk yere canım sıkılıyor gördükçe. öncekileri stalklamazdım çünkü bu kadar aktif kullanmazlardı. bu sonuncusu maşallah her şeyi sosyal medya için yapıyor gibi. kendisinin hesabı o gizlileri açan uygulamadan açılmıyor ama ailesi, en yakın arkadaşı hatta sevgilisini falan açıyor. şu paylaşılan hikayeyi hikayeye ekleme olayı olmasa daha iyiydi :KK70: çünkü o bişey paylaşıyor diğer hesaplar kendi hikayesine ekliyor falan oradan görüyorum ben de. inanılmaz can sıkıcı ya. bi türlü de bırakamadım. gördükçe hayatını yaşadığını, sanki ben seyirciymişim de herkes mutluymuş gibi geliyor. neyse en azından ben kendimi kapamadım. kapamadım da yine de şanssız gidiyorum :KK70:
Aslında aynı şeyleri yaşıyoruz. Bu sadece yalnızlıktan oluyor gibi. Bizim gönlümüzde birileri tarafından okşansa böyle eskileri kurcalayıp durmayız bence. Ben hele şu sınav sürecini hayırlısıyla atlatayım şurda 5-6 ay var. Sonra talipleri değerlendirmeye alacağım 😁

Yaa maşallah aslında ne büyük acı yaşamışsın. Dilerim hep mutlu olursunuz.🌼 Ama bu işin formülü yeni biriyle başlamak sanırım artık hiç bi şekilde aklına gelmemesi için. Yorumlardan ve yaşayanlardan bunu anladım. Teşekkür ederim yorumunuz için ❤️
İşin formülü doğru zamanda birilerine sanş vermek 😊 gerçekten kendini hazır hissediyorsan neden olmasın...

İşin formülü doğru zamanda birilerine sanş vermek 😊 gerçekten kendini hazır hissediyorsan neden olmasın...
Eskisi gibi depresyon ve ağlama nöbetleri bitti ancak doğru zaman henüz değil sanırım sınav süreci bitikten sonra inşallah en doğru kişiyle karşılaşırım ve iyi ki o insanla olmamış diyebilirim 🙏🏻

Daha önce ki konumdan hatırlayanlar vardır belki. Ayrılalı tam 7 ay oldu. Beni bırakıp başkasıyla nişanlandı diye konular açmıştım. Ben onu unuttum sevmiyorum da istemiyorum da. Ama yarım kalmışlık mı, başkasına gitmesi zoruma gittiğinden mi bilmiyorum en mutlu anımda gülerken aklıma geliyor bi anda o ortamdan uzaklaşıyorum bi anda başkalaşıyorum o kızla kendimi kıyaslıyorum. Tekrardan stalka başlıyorum ailelerine kadar birbirlerini takibe aldıklarını görüyorum. Ayrılırken Beni umursamayarak konuştuğu laflar, birini bulduğu için rahat rahat beni elinin tersiyle itmesi bunlar içime saplanıyor sanki. Sonra unutuyorum belki bir ay aklıma bile gelmiyor bişeyler tekrardan hatırlatıyor ve acısı içime oturuyor yine. Bu döngü hep böyle devam ediyor. Bu süreçte kimseyle konuşmadım hayatıma kimseyi almadım(sınavım olduğu için). Hayatım boyunca yaptığı bu kazık içimde hep böyle kalacak mı. Bende öyleydim ama araya yıllar geçince unuttum diyen var mı? Yarım kalan şeyi beyin sürekli tamamlamaya çalışırmış 🥲 geçecek ama izi kalacak dedikleri şey bu mu oluyor.
Aynen ole olucak .Oluyor .Bazı seyler gecmıyor

Back
X