Geçecek mi

Neler geçmiyor ki, neler unutulmuyor ki... En doğru olanı zamana bırakmak. Ama ben biraz çivi çiviyi söker olayına girdim. Biraz yorsa da geçti gitti.
Zor gelir belki ama takip etmeyin bence.

Geçecek inan bana unutmayacaksin ama caninda yanmayacak bu kadar, kendine değer ver stalktan vazgeç

Daha geçenlerde hatırladım. Üniversitenin ilk yılı aşırı masum, aşırı iyi niyetli ve en tehlikelisi aşırı saf zamanımdı. 1 sene kadar görüştük. Adeta büyülenmiş gibiydim. Son zamanlarında hakaretleri başlamıştı. Aptal mısın, salak mısın gerizekalı mısın.. Ve ilgisiz 1 dal Gül almamış biriydi. Neyse ben kötü bi olay sonucu ayrıldım.
Kahroldum. Aylarca kendime gelemedim. Hiç arkadaşım yoktu o şehirde. Allahım geri dönsün diyordum. Bana hakaret eden, ilgisiz davranan çocuk bana dönsün istiyordum. Sonunda bütün bunların anlamsız olduğunu farkettim. Acım azaldı azaldıkça objektif bakmaya başladım. Meğerse benim gözümde saf gözüken o insan evinde silah bulunan, belki madde kullanan ( emin değilim söylentileri vardı gözlerinin altı mor olduğu için ki bana genetik demişti ) psikiyatrik ilaçlar kullanan pisliğin biriydi. Ben bütün bunları gözüme perde inmişçesine farkedemedim. Allah beni esirgemiş. Çok aşık olduğumu düşünüyordum ama koca bir boşluktan farklı değilmiş.
1 sene sonra hayatımın aşkını buldum çok mutluyum. İlk öğrendiğinde bana çiçek almamış adam 8 martta çiçek göndermeye kalktı. Arkadaşlarım engellemiş. Bana tehditvari mesajlar attı. Umursamadım görmedim duymadım.
Yani Allah nasip etmediyse vardır bi bildiği. Sen buna güven. Bu arada dönsün diye ölüp bittiğim o şahıs 8 sene sonra instsgramdan takip isteği atıp geri çekti. Hala stalk yapıyor

Yaşadığınız durumun adı "zeigarnik etkisi". Beklenmedik travmatik biçimde yarım kalmış bir olayı, ilişkiyi vs. zaman içinde zihinde efsaneleştirmek, bazen kusursuz olabilirdi tarzında yorumlamak ya da kendinizi suçlamak gibi uzantılarıyla devam edebiliyor.
Geçecek demeye geldim. Geçiyor gidiyor. Siz o kalbiniz, ruhunuz ve iliklerinizle çektiğiniz acıyı, kederi unutuyorsunuz da karma unutmuyor. Derler ki; insan çektiği acıyı unutsa, eti kemiği unutmaz, bir gün mutlaka hakkını alır çektirenden. Bu pek bir şey ifade etmez bana çoğu zaman çünkü acıyı çekmiş olmama bi çare olmuyor. Ve fakat, ruhumun bir kısmı da huzur buluyor.
Bir daha üzülmeyene dek üzülün, ağlayın falan.
Geçecek, geçiyor.

aynı durumunu ben yaşadım 1 seneden fazla oluyor, benle sevgiliyken 2,5 sene bir anda beni terk etti ve başkasıyla nişanlandı biz evlenecekken o zamanlar aşırı acı çekiyordum her gün ağlıyordum içime kapanmıştım deli gibi de stalk yapıyordum onlar da hayatını yaşıyordu evlilik teklifleri gezmeler nişanlar boğaz kenarları

sonra bir gün kendime dedim ki saçmalama hayat bir tane ve bir sürü erkek var illa ki karşına tekrardan seveceğin biri çıkacak. o düşünceyle hayata geri döndüm, motosiklet aldım ve ilgi alanlarımı arttırdım. bir gün 5000 bin kişilik iş yerimde ( büyük bir yerde çalışıyorum gece) biriyle göz göze geldim ilk defa ve şimdi o adam 7 aydır hayatımda...

beraber yurt dışına gidiyoruz kariyerimiz için. he onla nereye kadar bilemem hayat bu bilinmez ama şunu öğrendim. gidenin arkasından ağla ama hayatını kapatma. çünkü hayat bir kere ve inan bana akan zaman geri gelmiyor.

Özetle; geçecek ve daha güzel günler gelecek

Geçecek demeye geldim :) hemde öyle bir geçiyor ki sen bile şaşırırsin. Ama bu bir süreç tabi yaşamadan bitmiyor. En az hasarla atlatmaya bak ama kesin gececek neler geçmiyor ki

Tam olarak durumu bilmedigimden tum sucun erkekte oldugunu var sayacagim. Ancak biraz detay verseniz daha iyi olurdu. Mesela ayrilmadan once iliskiniz nasildi. Ne kadar suredir tanisiyordunuz. Diger kiz kimdi falan. Neyse diyelim bianda birakildiniz. Bu sizle alakali bir durum degil. Karsi tarafin bencilligiyle alakali. Onlar kendilerine bir yol cizmis. Siz hayatiniza odaklanin. Onunuze birsuru insan cikacak. Sabredin. Ve inanin ki aciyi veren kul, merhemi veren allahin yaninda hicbirseydir.

7 ay birini hâlâ unutamamış olmak için uzun bir süre. Psikolojik yardım alabilirsiniz bu durum için . Genelde acı 3 ayda hafifler 6 ayda nerdeyse kaybolmaya başlar . Bence çok fazla stall yaptığınız için acınız sürekli başa dönüyor. Stalk yapmayı bırakın ve hırslanın hobi edinin spor yapın cilt bakımı saç bakımı yapın

Ayy beterin beteri geldi.
Seneler seneler önce bir sevgilim var. Eski kötü ayrıldığı sevgilisi buna yılbaşında mıydı sevgililer gününde miydi neydi mesaj attı. Bunda değişim var fark ettim ben terk edilmemek için önce davrandım. Neticede bir seneye kalmadan evlenmişler. Hani yeni birini bulsa o kadar üzülmezdim bence o dönem adam resmen bana çerez muhabbeti yapmıştı. İkisi büyük aşıklar evlendiler ben arada takılma kaldım.
Bir sene fln resmen saçma sapan geçirdim. Sonra ay dedim bir tane gereksiz için canımı mı sıkıcam. Zaten sevmediğim yanları kıskançlıkları vardı. Olmaz bir şeydi. Bitince mi kıymete bindirdin dedim. Bir kaç tane kısa süreli ilişki fln yaşadım. Sonrasında eşimle tanıştık, onla tanıştıktan sonra tamamen bitirdim. Aklıma bile gelmez. Çünkü şükrediyorum o salaktan ayrılmasam şimdi kıskanç bir ayıyla evli olabilirdim. Eşimle olduğum kadar huzurlu olamazdım. Aslında gerçekten hayırlı olan olmuş. Siz de emin olun hayırlı olan buymuş. Gerçek aşkınızı bulunca aklınızın kenarına gelmeyecek. Hatta böyle şeyleri okuyunca şakır şükür diyeceksiniz

Sizin bu anlattığınız bu anlattığım kişiden önce ki ilişkimi hatırlattın bana onunda kötü huyları vardı ben ayrılmıştım. Aylarca bende kötü olmuştum ve aynı sizinki gibi 1-2 sene geçince ısrarla istek atıp durdu kabul etmedim. Ama bu seni bırakıp başkasıyla evlenmesi çok daha başka bi duyguymuş.

Çektiğim açıma çare olmayacak ama uykusuz kaldığım, gece boyunca gözümü tavandan ayırmadığım günlerim aklıma gelince oda aynılarını yaşasın istiyorum inşallah Allah yanına koymaz.

Çok mutlu ol yeni ilişkinde inşallah

Güzeller bi baksanız buraya(ayrılık) açtığım konulardan birisi buydu. Ayrılmadan önce son zamanlar çok tartışıyorduk. Benimde suçum vardı anlattığım huylarından dolayı aşırı sıcak olamıyordum oda istediği sıcaklığı bulamadığını söylüyordu. Ayrılabilir bu en doğal hakkı anlaşamıyorsan ayrılırsın ama başkasını bulunca beni bıraktı yoksa ayrılmazdı. Ve bana bitti de demedi hep bekle dedi onla deneyip gelecekti ben ya bitsin ya devam deyince bitirdi. Kızda ailesinin bulduğu kendi memleketinden bir kızmış. Bi hafta önce sıcak davranan adam kızı bulunca bi yabancı gibi davrandı bana. Bunlar insanın zoruna gidiyor.

Aşk acısı çekmiyorum, ağlayıp depresyonda olduğum zamanları çoktan atlattım hayatıma devam ediyorum gülüyorum. Ama ansızın aklıma gelip anımı günümü mahvediyor.

Geçiyor. Ve izi falan da kalmıyor seni temin ederim ben ki yıllar önce ayrıldığım insanın arkasından 2 sene gözyaşı döküp, her gün gizli gizli Facebook sayfasına bakıp ağlarken, depresif mutsuz yapayalnız bir insanken, şimdi sevdiğim sevildigim bir insanla evli, minik bir bebiş sahibi ve hayatta kendine kiymet vermeyi öğrenmiş bir kadınım. Bu noktaya gelmemi saglayan en büyük iki şey: zaman ve kendi degerimin farkında olmakti.

O yüzden kendine zaman ver..İnan bana bir gün adı bile silik bir anı gibi kalacak hafizanda

Zaten sevmediğim yanları kıskançlıkları vardı. Olmaz bir şeydi. Bitince mi kıymete bindirdin dedim.
Bu kurduğunuz cümlenin aynısını kurdum desem bende belki eski sevgilisidir diye şüpheniyorum 2 ay içinde nişanlandıları için. Hayırlı olanın bu olduğuna tüm kalbimle inanıyorum o hanzoyla zaten anlaşamazdık ama bu hisler de gitmiyor bunları bilmeme rağmen. Hayatıma biri girince sizin gibi benim de hiç aklıma gelmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…