- Konu Sahibi HasnictirR
-
bende de aynı sorun var. yatagım duvara dayalıysa hep ayaklarım duvardadır. mesela dün gece deli oldum gittim buz torbası koydum. ben de sıksık buz jeli falan koyuyorum. huzursuz ayak sendromu dedi bana bi arkadaşım netten araştır istersen.
Arkadaslar gecelerı uyuyamıyorum ayaklarımın altına bır ates dusuyor...Buz jellerını ayaklarıma koyuyorum,buz gıbı suyla yıkıyorum olmuyor...Daha yenı check-up yaptırdım bırsey cıkmadı hanı seker hastalıgından suphelendım ama yok cok sukur saglıkla ılgılı bır sıkıntım...Sızde de var mı bu ayak yanmaları ? Butun gun hıc bırsey yok ama yataga gırdıgım an baslıyor...Bunun bır caresı var mı ?
Arkadaslar gecelerı uyuyamıyorum ayaklarımın altına bır ates dusuyor...Buz jellerını ayaklarıma koyuyorum,buz gıbı suyla yıkıyorum olmuyor...Daha yenı check-up yaptırdım bırsey cıkmadı hanı seker hastalıgından suphelendım ama yok cok sukur saglıkla ılgılı bır sıkıntım...Sızde de var mı bu ayak yanmaları ? Butun gun hıc bırsey yok ama yataga gırdıgım an baslıyor...Bunun bır caresı var mı ?
Kızlarrr ayagımın altına yastık koymayı da denedım ıse yaramıyor...Benım de aklıma geldı kan dolasımı ama maalesef sonuc basarısız
Serinleten minderler var nette satiliyor ondan alip ayaginizin altina koyabilirsiniz.. Yaz mevsimi oldugu icin genel anlamda herkes bu problemi yasiyordur ... Bir de ozellikle gece diyorsunuz ya belki kafaniza mevzuyu bi kac kere takinca psikolojik etkisinde kalmissinizdir.. Cunku hastaliginiz yokmus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?