- Konu Sahibi 1demetumut
merhabaalar bende sizinle kader arkadaşıyım en son negatifimi 15 gün önce aldım.2.deneme geçirdim sorunumuz pko yumurtalar embriyolar vs 1.kalite oluyor doktor bile negatifime yıkılıyor düşünün.ama olmadı maalesef.yaşım 25 7 yıllık evliyim.umutlarım tükendi bitti sadece gözyaşlarıma ve dualarıma sığınıyorum.tek bir çaremiz var oda rabbime bol bol dua okumak yalvarmak.o ol demedikçe biz anne olamayacağız.doktorlar tedaviler vs.sadece vesile.3.denememi1/1,5 ay sonra dondurulmuş bebeğimle denicez.doktorumuz prof Recai papuçcu sizin sorununuz genetik dedi ve dondurulmuşlarıma pgt testi yapılacak.inşallah bu defa yüzümüz güler.her anlamda eşimle tükenip bittik.allah kmsenin yuvasını cennet kokulu yavrusunun kokusundan ve güzel sesinden mahrum etmesin...![]()
![]()
Canim InsaAllah en yakin zamanda Rabbim sana hayirli evlatlar nasip etsin...Galiba cok genc yasta evlendin Allah mutlulugunu daim eylesin...
Bende aynen senin gibiyim cok kaliteli embriyolar olusuyo ama malesef tutunamiyo...bende en son haziranda denedim birdaha denermiyim hic bilmiyorum dondurulmuslar var benimde ama ben kendimi hazir hissetmiyorum...
Canim sen histereskopi ile rahime cizik atma yontemini duydunmu doktoruna bi sor istersen.Ben bidahaki denememden once yaptirmayi dusunuyorum...