Benimde randevum 7sinde esimin isi yuzunden... icim gidiyor o inceledikçeCanim benim de oglum var tam 2 ayi bitti dun.. gece inlemeleri benimkinde de var cogu kisi gazdan dedi.. ama gazdan olsa gunduz de inler sadece gece inliyor.. cuma dr kontrolu vardi sordum ben normal dedi daha nefes borulari kikirdaklari vs yeni yeni olusuyor suan ham dedi zamanla gecicek dedi hic gaz demedi.. 3 aydan sonra falan duzelir diye dusunuyorum.. internette de arastirdim ben gece uykularina REM uykusu deniyormus o yuzden soylenip inleme oluyormus.. Gunduz ogrendiklerini gece tekrar ediyormus beyin.. ondanmis yani..
Gunduz ve gece uykularin nasil gunduz ne kadar uyuyo benimki sadece uarim saat uyuyor
Benimki gunduz yarim saat uyuyor off off aksam da 7de emzirme mama derken uyutmaya basliyorum isiklari kapatip oyle uyuyo sonra gece 12 gibi uyaniyor tekrar meme falan sonra da iste daha sık uyaniyo sabaha kadar.. bi duzen oturmadi
Sen burda mısın kız
Aynen valla gunduz bi sekilde geciyor da gece uyumasi daha muhim.. Bide gece uyuyan bebek babasini cok severmis derler.. ben o kadar besle cefa cek sonra en cok babasini sevsin.. valla yine sinir oldum
Yahu babasi cocuktan beterKim uydurdu onu acep babası da ilgilenirse sever de yan gel yat olursa yine anneye düşkün olcak
Aksam uyanma saatleri aynıymış...insallah cabuk atlatırlar.Benimki gunduz yarim saat uyuyor off off aksam da 7de emzirme mama derken uyutmaya basliyorum isiklari kapatip oyle uyuyo sonra gece 12 gibi uyaniyor tekrar meme falan sonra da iste daha sık uyaniyo sabaha kadar.. bi duzen oturmadi
Aksam uyanma saatleri aynıymış...insallah cabuk atlatırlar.Benimki gunduz yarim saat uyuyor off off aksam da 7de emzirme mama derken uyutmaya basliyorum isiklari kapatip oyle uyuyo sonra gece 12 gibi uyaniyor tekrar meme falan sonra da iste daha sık uyaniyo sabaha kadar.. bi duzen oturmadi
Allah razi olsun ama bazen unutuyorum kimyonuBenim oğlum da zor bir bebekti hâlâ aynı 15 aylık oldu. Yanımda da kimse yoktu destek olacak. Üç buçuk aya kadar gazı hiç bitmedi hep ayaktaydım hep kucağımdaydı. Ne kadar çıkarsa da gaz sancısı vardır. Her yemeğine kimyon koy. Hatta gün içinde kimyon çayı iç. Bebişe bol bol masaj yap. Havlu ısıt ütüyle bi tane beline bi tane karnına koy birkaç kez ısıtıp yap ılığa yakın olsun havlu tabi. En basit derdi gaz hiç takma geçecek. Sağlıkla büyüt inşallah.
Canim kolik ilk haftalarda basliyor sanirim sonradan olmuyor ayrica aglama krizinr giriyor mu senin ki hergun ayni saatte? Bqk burda daha tecrubeliAllah razi olsun ama bazen unutuyorum kimyonu
O Organize_isler acaba kolik olurmu diyorum oda gece basliyormus ya.
Estağfurullah ne demek. Belli saatlerde oluyorsa kolik olabilir. Doktorunuza danışın gaz damlaları var çeşitli onlardan önerirse alabilirsiniz. Ama herkese çözüm olmuyor. Ben ne yaptıysam da üçbuçuk aya kadar sürdü. Çok rahatsız hissettiğinde kucağına al göğsünde tut başını göğsüne yasla kollarını bacaklarını topla sar onu kollarınla cenin pozisyonuna getir kendini karnında hisseder kalbini de dinleyerek sakinleşir.Allah razi olsun ama bazen unutuyorum kimyonu
O Organize_isler acaba kolik olurmu diyorum oda gece basliyormus ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?