Canim kolik ilk haftalarda basliyor sanirim sonradan olmuyor ayrica aglama krizinr giriyor mu senin ki hergun ayni saatte? Bqk burda daha tecrubeliDELIveCesur var ben herseyi ona soruyorum ama kolik oldugunu dusunmuyorum
Gaz ilaci hic bi ise yaramiyor oyle dediğiniz gibi yapinca hakikaten rahatlıyor aaa acaba cidden kolik mi?Estağfurullah ne demek. Belli saatlerde oluyorsa kolik olabilir. Doktorunuza danışın gaz damlaları var çeşitli onlardan önerirse alabilirsiniz. Ama herkese çözüm olmuyor. Ben ne yaptıysam da üçbuçuk aya kadar sürdü. Çok rahatsız hissettiğinde kucağına al göğsünde tut başını göğsüne yasla kollarını bacaklarını topla sar onu kollarınla cenin pozisyonuna getir kendini karnında hisseder kalbini de dinleyerek sakinleşir.
Ya uyandiginda agliyor ama oyle kriz falan yok.
Gaz ilaci hic bi ise yaramiyor oyle dediğiniz gibi yapinca hakikaten rahatlıyor aaa acaba cidden kolik mi?
Su an yanimda uyuyor bir ic cekiyor bi guluyor ama gece inleme ikinma bi hale geliyor ama her gece olmuyor bu bazı geceler oluyor. Kolikli anneler arabalara b8nip gece gezerlermiş şu an oda yok.
Off cok değişik seyler ya bitsin artık uyuyayim birde sut derd8m var vallaha boynum artik tutmuyor
Canim kolik oyle olmaz her aksam ayni saatte aglama krizine girer ve bu saatlerce surer.. ayrica kolik sonradan olmaz ya en basindan olur yada olmaz.. senin ve benim bebegim kolik degil once bunu kabul edelim..DELIveCesur yaniliyor muyum kolik ilk basta olmaz mi? Gaz ilaci ise yaramiyor dersen bitkisel cozumleri de var.. burdaki arkadaslar yardimci olur sana.. ama tekrae soyluyorum inlemeleri bi hastaligin veya kolikligin isareti degil.. gece soylenme ve inleme normal..
Annelik kolay değil ki. İdare edeceksin alışacaksın zamanla.Ya uyandiginda agliyor ama oyle kriz falan yok.
Gaz ilaci hic bi ise yaramiyor oyle dediğiniz gibi yapinca hakikaten rahatlıyor aaa acaba cidden kolik mi?
Su an yanimda uyuyor bir ic cekiyor bi guluyor ama gece inleme ikinma bi hale geliyor ama her gece olmuyor bu bazı geceler oluyor. Kolikli anneler arabalara b8nip gece gezerlermiş şu an oda yok.
Off cok değişik seyler ya bitsin artık uyuyayim birde sut derd8m var vallaha boynum artik tutmuyor
Ya kafam allak bullak boyle uyurken inleme ikinma sesi çıkarıyor agliyor ama uyuyor esim bu gaz diyor alip gaz cikarmaya calisiyoz bu arad uyaniyor agliyor kucagimizda bi hale geliyor. Ya 34 haftalik dogdu yaklasik 2 hafta kuvezde kaldi cok yiprandik bu surecte simdi boyle olunca iciniz gidiyor ... gaz ilaci veriyorum ama kar etmiyor sizin bildiginiz bitkisel ne var? Arkadasin harbi gazli bi oglu varda .Canim kolik oyle olmaz her aksam ayni saatte aglama krizine girer ve bu saatlerce surer.. ayrica kolik sonradan olmaz ya en basindan olur yada olmaz.. senin ve benim bebegim kolik degil once bunu kabul edelim..DELIveCesur yaniliyor muyum kolik ilk basta olmaz mi? Gaz ilaci ise yaramiyor dersen bitkisel cozumleri de var.. burdaki arkadaslar yardimci olur sana.. ama tekrae soyluyorum inlemeleri bi hastaligin veya kolikligin isareti degil.. gece soylenme ve inleme normal..
Ya arkadasim inan alttan ustten pirt yapiyor kaka yapiyor yine ayni deliriyorum.Kolik hergin belirli saatlerde yani misal gece 11 de başlayıp 2 e kadar durmadan ağlayan bebekler gazlı bebek gazi gelince saatler değişir ağlar kolik sürekli kucak ister ve asla susmadan ağlar şuan sizinki küçük ve gazi olabilir gazi olduğu için aynı zanda da kokunuzu istediği için ağlar kolik bebek gazlı bebek değil anne karnını özleyen bebektir gazlı bebek gazi çıkınca susar canim istersen araştır yeni doğan bakım eğitimi aldığım için rahat konuşuyorum bebeğin gazlı gibime geldi ki gazlı olması kolik olmasından çok çok iyi çünkü kolik çok zor oluyo
Iste canim sana bu kadar kisi diyor ki normal bu sesler.. gececek 3 aydan sonra.. sakin ol bak ben daha yeni 3ayin icine girdim bende sabrediyorum.. ilk baslarda basinda sabahladim nefes mi alamiyor acaba diye hatta nefes darligi var sandim ama gittik doktora yok yenidoganlarda olurmus boyle.. zamanla vucudu gelistikce geciyor..Ya kafam allak bullak boyle uyurken inleme ikinma sesi çıkarıyor agliyor ama uyuyor esim bu gaz diyor alip gaz cikarmaya calisiyoz bu arad uyaniyor agliyor kucagimizda bi hale geliyor. Ya 34 haftalik dogdu yaklasik 2 hafta kuvezde kaldi cok yiprandik bu surecte simdi boyle olunca iciniz gidiyor ... gaz ilaci veriyorum ama kar etmiyor sizin bildiginiz bitkisel ne var? Arkadasin harbi gazli bi oglu varda .
Ya arkadasim inan alttan ustten pirt yapiyor kaka yapiyor yine ayni deliriyorum.
Tamam canim sagolun deniycem .... bu arada emzik kullaniyormusunuz?Iste canim sana bu kadar kisi diyor ki normal bu sesler.. gececek 3 aydan sonra.. sakin ol bak ben daha yeni 3ayin icine girdim bende sabrediyorum.. ilk baslarda basinda sabahladim nefes mi alamiyor acaba diye hatta nefes darligi var sandim ama gittik doktora yok yenidoganlarda olurmus boyle.. zamanla vucudu gelistikce geciyor..
Bak erken dogum dedin simdiDELIveCesur de minik mucize olarak aldi kucagina Fatih'i.. zor zamanlar gecirmissiniz evet ama inan geciyor.. sen kuruntu yapiyorsun gece seslerini..
Gaz icin saracoglunun videolarina baksin cok ise yariyorum sonra da istedigi karisimi yapsin ozaman ilac kullanmaya da gerek yok..
Sende diyorsun ki kaka ypiyor gaz cikariyor ne guzel iste benimki de oyle alttan ustte cikariyor kakasida normal.. yani seninde normal.. bak stressin cocuga gecer biraz onu kendi haline birak..
Esim ve ben cok rahattik boyle bir gebelik ve dogum oluncaBak annesi seni anlıyorum bebeğin erken doğmuş bayağı süreç geçirmişsin benim oğlum da 33 haftalık doğru prematüre ve cooook süreçlerden geçtim geçiyorum da eğitim de aldım aylarım araştırmak ile geciyo bebeğin KOLİK değil önce bunu bi kabul et bebeğin gazlı bir bebek ve bu gaz sorunu bağırsakları alışana kadar devam edecek senin yapman gereken sabırlı olmak ve gazi geldiğinde olabildiğince sakin geçirmesini sağlamak sana bide tarif veriyim bebek için 1 su bardağı içme suyunu kaynat bi tasimlik için e 1 çay kaşığı kimyon ve şeker koy iyice karıştır güzelce bi tülbent ile içind e parca kalmayacak şekild e süz ve her gun1 yada 2 çay kaşığı ver bebeğe geceleri de rahat uyuması için yarim çay bardağı sıcak suya 1 papatya 1 ıhlamur 1 rezene tohum tane olarak at ılıyınca kaşık ile az az içir 2 3 çay kaşığı ayaklarını daima sıcak tut ve emin ol ki GEÇECEK annesi sen rahat ol ki bebekte daha fazla strese girmesin bilimsel olarak kanıtlanmış stresli anne babaların bebekleri daha huysuz ve gazlı oluyormuş
Esim ve ben cok rahattik boyle bir gebelik ve dogum oluncahaklisiniz sakin olmaya çalışacağım... bu karışım bisiy yapmaz bagirsaklarina dimi?
Benimki emzik almiyor ne denediysem almadi simdi aventin emzigini deniyorum ama taa Izmirdeki koydeki ananemi aradim bakkal emzigi bul koyde diye :) insallah oda yollayacak bide onu denicem.. belki bir umut.. ama avent iyidir bak onu daha kolay aliyorlar damaklisini..
Kiz damaksiz mi seninki ben damakli deniyorum hep damaksiz zarar vermesin kuzum? Aa hic aklima gelmedi valla bide ondan alayim bari deniyim.. bu cocuk ne istiyor ben anlamadim valla hala uyumadi bak banyo yapali kac saat oldu
Inan ki ben de biberonun ucunu denedim baya iyi aliyor ama iste arkasi bosluk hava yutmasin diye cok tutmadim agzinda :) yani bu kadar kalbimiz dusuncelerimiz bir olur :) ben bakiyim damaksiza da aldirayim bari ayyy suan cok sevindim :) :* evet bizimkiler 20 gun arayla ikizDamaksiz avent onu biberon a benzetiyo sanırım canim ondan yok zarar vermez bak bi istersen damaklilari tutmadı çünkü kuzeyde fatih 'in ikizi olduğu için tutar bence
Inan ki ben de biberonun ucunu denedim baya iyi aliyor ama iste arkasi bosluk hava yutmasin diye cok tutmadim agzinda :) yani bu kadar kalbimiz dusuncelerimiz bir olur :) ben bakiyim damaksiza da aldirayim bari ayyy suan cok sevindim :) :* evet bizimkiler 20 gun arayla ikiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?