Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

bu arada senn benim gelinliğime nasıl yorum yapmazsın yaaaa hahahah aklıma geldi şimdi

gelinlikte nesi bebemm
o gelinliği herkes giyebilir
ama içinde peri gibi durmaz.
ben yorumumu senden yana kullandım

sen ne giysen yakışır şeker

tadı damağımda kaldı yahu :)evli olmayanlar bile bizden çok görüşüyolardır :))

valla orası kesin canım
bekar olmak varmış

ahhh bilmezmiyim 7 sene ayırdıkta bitiremedik biz :)) tahmin edebiliyorum sorun çıkaran konuları bi kere kültür farkı var çünkü...içelim yavrumm katıl bana

bak beni de böyle alkole teşvik ediyorsun
ki ben ağzıma koyan insan değilim ama kırmıyım seni hadi

7 değil 70 sene sürse bitmezz .D

bizimki daha iyi evlenmeden öncekine göre..ama mevzu olduğunda yine duramayız herhalde tartışmadan çünkü fikirler çok farklı bazı konularda..o yüzden mümkün olduğunca konuşmamak lazım çözümsüz konularda..yüzlerini görmeye tahammülüm yok o kadar benimki!!!ama geldiğinde 5 gün hizmette ettim...öyle çok şey söyledilerki arkamdan hiçbiri unutulmuyo be canım

selamun hello :) :) cnmmm sıkıldı atım kendimi bu topiğe dedimmmmm :) müsade var mı bana da muahhh

bence de konuşmamak lazım çünkü sonuç belli
uzun uzun kavgalar ardından yine değişen bişey yok.
ben en çok başkaları için ettiğimiz kavgalarda kırılıyorum

sen en iyisini yapmışsın ağırlamışsın güzel bir şekilde
tersi olsa zaten çözümsüz bir konu tekrar tekrar eskiden başlayıp bugüne kadar gelirsiniz.
Hiç bir şey unutulmuyor
keşke yaşanmamış olsaydı bu durumlar

selam bende yenı üye ılk msjım bu konuya
bende gecelerı uyumam
ne guzel sıtesı burası kk
kadınların oldugu heryer guzel ve ozel

keşke canım keşke...insanları anlamak zor..biz evlatlarını mutlu etmek için onlarla birlikteyken cadıymış gibi muamele görmek sinir bozucu..bazen büyük olduklarınıda anne abla olduklarınıda unutup bisürü şey yapasım geliyo :)) neyse

fondip bebemmm .D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…