selamun hello :) :) cnmmm sıkıldı atım kendimi bu topiğe dedimmmmm :) müsade var mı bana da muahhh
kimse bizi beğenmiyor denisss
slm diyor çıkıyorlar
Selam kızlar ben de geldimm, nasılsınız bu gece
meraba yın bayanlar nasılsınız
avatarım nasıl olmuş oğluşumun resmini kulitta arkadaşımıza hareketlendirirmisin dedim
bakın nasıl güzel yapmış ellerine sağlık
hoşgeldin tatlım ben dün yoktum tanışmıyoruz deniss ben 26 yaşındayım evliyim falan filan :)) bu arada iyiyim teşekkürler mia da 1 saate kadar gelicek..sen nasılsın
avatarım nasıl olmuş oğluşumun resmini kulitta arkadaşımıza hareketlendirirmisin dedim
iyiyim ben de canımm :) ouvv evli demek allah başka dert vermesinmeslek nedir bu arada :)
Sende hoş geldin
üyeliğin hayırlı olsun :)
tüm kadınların değil malesef
hoşgeldin hayırlı olsun üyeliğin :))
hoş bulduk..
ben mesaj yazım ama bana hiç uyarı yada bildirim gelmedi,nereden anlıcam kim bana ne yazdı? böyle tek tek bakıcam mı?
sağol denis ..bu sitede bildirim yok mu? her yazdığıma dönüp bakıcam mı acaba cevap vermişler mi diye? birde smileyı nasıl yapıyorsunuz?
dert olarak görüyosun yani evlenmeyi hmm evde kalmadığı sürece evlenmicem diyen kız görmedim ben yani bigün seninde başına gelicek bu dert yada evde kalıcaksın :)) halkla ilişkiler mezunuyum çalışmıyorum tatlım şu an düşündüğümde söylenemez :)) sen öğrenciydin sanırım
smiley otomatik olarak çıkıyo cevap yazdığın yerde..yani altta göüküyo olması lazım..yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?