Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

nilpery canm mesj kutun dolmuş sil birkacını mesaj atmaıyorum sana canım

meraba yın bayanlar nasılsınız
avatarım nasıl olmuş oğluşumun resmini kulitta arkadaşımıza hareketlendirirmisin dedim
bakın nasıl güzel yapmış ellerine sağlık

hoşgeldin tatlım ben dün yoktum tanışmıyoruz deniss ben 26 yaşındayım evliyim falan filan :)) bu arada iyiyim teşekkürler mia da 1 saate kadar gelicek..sen nasılsın

iyiyim ben de canımm :) ouvv evli demek allah başka dert vermesin meslek nedir bu arada :)

iyiyim ben de canımm :) ouvv evli demek allah başka dert vermesin meslek nedir bu arada :)

dert olarak görüyosun yani evlenmeyi hmm evde kalmadığı sürece evlenmicem diyen kız görmedim ben yani bigün seninde başına gelicek bu dert yada evde kalıcaksın :)) halkla ilişkiler mezunuyum çalışmıyorum tatlım şu an düşündüğümde söylenemez :)) sen öğrenciydin sanırım

Evet canım dert olarak görüyorum, tek başıma ayakta durmak varken bir erkeğin kahrını çekmek zor geliyor sanırım. Zaten erkekler konusunda çok şansızım o yüzden korkuyorum da biraz evleneciğim insan ne tür bi yaratık olacak diye (kişilik bakımından) Böyle arkadaşlarla tek takılmak güzel zaten sınava hazırlanıyorum kafamı erkeklerle meşkul etmek istemiyorum şu önümüzdeki 1 sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…