- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
ya kızlar şu tavuk avatarını bulayım diye google amcaya bakıyodum
şokkkkkk oldum nutkummm tutuldu
adamın biri embesil tavuğa tecavüz etmiş tavuğun sahibide adamı bıçaklamış ifadesindede tavuğa acımadında bari civcivlerin önünde yapmasaydın demiş
allahım kafamıza taş yağacak ne günlere kaldık
Evet canım dert olarak görüyorum, tek başıma ayakta durmak varken bir erkeğin kahrını çekmek zor geliyor sanırım. Zaten erkekler konusunda çok şansızım o yüzden korkuyorum da biraz evleneciğim insan ne tür bi yaratık olacak diye (kişilik bakımından)Böyle arkadaşlarla tek takılmak güzel zaten sınava hazırlanıyorum kafamı erkeklerle meşkul etmek istemiyorum şu önümüzdeki 1 sene
banada anlatsana nasıl yaptınız
yok ki bendeanca elimle yapıyorum ..nasıl olacak ayarı vardır ?
bu yaşta evlenmen saçma olur zaten..zamanı gelince herşey oluyo bi bakmışsın dert dediğin şeyin peşinden koşuyosun büyük konuşmamak lazımüni.sınavı herhalde ilk yılınmı
ya kızlar şu tavuk avatarını bulayım diye google amcaya bakıyodum
şokkkkkk oldum nutkummm tutuldu
adamın biri embesil tavuğa tecavüz etmiş tavuğun sahibide adamı bıçaklamış ifadesindede tavuğa acımadında bari civcivlerin önünde yapmasaydın demiş
allahım kafamıza taş yağacak ne günlere kaldık
Kısmet canım ama dediğim gibi hiç doğru düzgün bi sevgilim olmadı hepsi fos çıktı ondan belkide soğuk bakıyorumdur :) Yok canım 2. senem bir hedefim vardı bu sene olmayınca bir sene daha çalışma kararı aldım..
hey allahım daha neler duyucaz
aranarak bulunmuyo zaten bunların iyisi artık şansımıza :)) bu sene olur umarım istediğin yer nereyi istiyosun
İstanbul teknik- Mimarlık canım :)
hayırlısı olsun canım işallah istediğin yer olur yaş kaç
İstanbul teknik- Mimarlık canım :)
güzel :) peki bu yılda olmazsa olana kadar uğraşmıcaksın herhalde 2.bi alternatif varmı aklında ?
İnşallah canımm18
canım ya daha çok gençsin olmassa karamsarlığa düşme okumak için her şeyi yap
bak son pişmanlık fayda etmiyo şekil a ben
işletme 2 terkim en azından ön lisansımı alsaydım ama olmadı olmadı değil umursamamazlık
e para tatlı geldi dersler asıldı
derken sınavlar geldi geçti 3, sııf hiç bitmedi sonunda dekan bitirdi
Valla çok güzel bir soru :) Var tabi canım, mühendislik benim alanım mühendislikleri yazabilirim daha çok bilgisayar olabilir.
güzel :) peki bu yılda olmazsa olana kadar uğraşmıcaksın herhalde 2.bi alternatif varmı aklında ?
bilgisayar mühendisliğinin puanı daha yüksek değilmi yani zaten o puanı alırsan mimarlığa girebiliyosun..açıkta kalmazsan tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?