Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

ya kızlar şu tavuk avatarını bulayım diye google amcaya bakıyodum
şokkkkkk oldum nutkummm tutuldu
adamın biri embesil tavuğa tecavüz etmiş tavuğun sahibide adamı bıçaklamış ifadesindede tavuğa acımadında bari civcivlerin önünde yapmasaydın demiş
allahım kafamıza taş yağacak ne günlere kaldık

Ohaa! ne insanlar(!) var ya.

bu yaşta evlenmen saçma olur zaten..zamanı gelince herşey oluyo bi bakmışsın dert dediğin şeyin peşinden koşuyosun büyük konuşmamak lazım üni.sınavı herhalde ilk yılınmı

bu yaşta evlenmen saçma olur zaten..zamanı gelince herşey oluyo bi bakmışsın dert dediğin şeyin peşinden koşuyosun büyük konuşmamak lazım üni.sınavı herhalde ilk yılınmı

Kısmet canım ama dediğim gibi hiç doğru düzgün bi sevgilim olmadı hepsi fos çıktı ondan belkide soğuk bakıyorumdur :) Yok canım 2. senem bir hedefim vardı bu sene olmayınca bir sene daha çalışma kararı aldım..

hey allahım daha neler duyucaz

aranarak bulunmuyo zaten bunların iyisi artık şansımıza :)) bu sene olur umarım istediğin yer nereyi istiyosun

hey allahım daha neler duyucaz

evet ya at eşek köpek koyun derken tavukta eklenmiş
millet çıkıyo uzaya bizmkiler hala çıkamadı iki bacak arasından yuh ki ne yuh bide adamın resminide koymuşlar tipine bakınca adam sanarsın ama değilmiş ş...refsiz

güzel :) peki bu yılda olmazsa olana kadar uğraşmıcaksın herhalde 2.bi alternatif varmı aklında ?

Valla çok güzel bir soru :) Var tabi canım, mühendislik benim alanım mühendislikleri yazabilirim daha çok bilgisayar olabilir.

İnşallah canımm 18

canım ya daha çok gençsin olmassa karamsarlığa düşme okumak için her şeyi yap
bak son pişmanlık fayda etmiyo şekil a ben
işletme 2 terkim en azından ön lisansımı alsaydım ama olmadı olmadı değil umursamamazlık
e para tatlı geldi dersler asıldı
derken sınavlar geldi geçti 3, sııf hiç bitmedi sonunda dekan bitirdi

Hadi ya keşke okusaydın canım ama olsun sen de kendini çok üzme geçmiş geçmişte kaldı geleceğe umutla bak
Yok canım ben hedefim var diye bu sene erteledim zaten mühendisliklere rahat girebiliyordum.. Okumak şart

Valla çok güzel bir soru :) Var tabi canım, mühendislik benim alanım mühendislikleri yazabilirim daha çok bilgisayar olabilir.

bilgisayar mühendisliğinin puanı daha yüksek değilmi yani zaten o puanı alırsan mimarlığa girebiliyosun..açıkta kalmazsan tabii

bilgisayar mühendisliğinin puanı daha yüksek değilmi yani zaten o puanı alırsan mimarlığa girebiliyosun..açıkta kalmazsan tabii

Puanlar okuldan okula değişiyor canım 300 puanada olabiliyorsun 500 puanada mühim olan okul yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…