Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

Ayyy ne güzel ben bir hayvan manyağı olarak şahsen çok sevdim mesleğini :))))
Aminn çok saol darısı başına bakalım 3.yü getiricez galiba bu gidişle ama baba farklı ahahah

bende hayvan manyaklarını severim zaten
manyağın dibi olarak

Aminnnnnnnnnnnnnnnn...

hahaha olsun canım farklı olsun daha güzel
ırklarımız güzellşiyor sentezlerle

bende hayvan manyaklarını severim zaten
manyağın dibi olarak

Aminnnnnnnnnnnnnnnn...

hahaha olsun canım farklı olsun daha güzel
ırklarımız güzellşiyor sentezlerle
İyi ya evin içini görsen hayvanat bahçesi gibi :))) Allahtan bahçe katında oturmuyorum yoksa barınağa çeviricem
Sorma sorma bu seferki pek özene bezene bol araştırmayla yapılmaya çalışılıyo kendisi tarafında..Bilinçli baba adayı bende bu yüzden sabırsızım zaten

ne güzel hepsi sağlıklıdır umarım :)

araştırmayla nasıl oluyor ay tüyo ver yapmaya kalkarsam bilinçsizim ortaya kötü bişi çıkmasın

ne güzel hepsi sağlıklıdır umarım :)

araştırmayla nasıl oluyor ay tüyo ver yapmaya kalkarsam bilinçsizim ortaya kötü bişi çıkmasın

Şincik şöyle oluyorrrr benimki kız çocuklara deli oluyo benimde 2 tn oğlum var o yüzden çin takvimi vs.. ne varsa baktı hangi aylarda kız oalbilir diye ne yicem ne içicem falan birde sporcu olduğundan daha dikkatli birçok konuda :))) Adet günlerinden tut hamile kalabileceğim günlere kdr araştırır :))) Beni de böyle strese sokuyo işte

ovvvv senin işte zor güzelim ya
kampa girmiş gibi valla

inşallah Allah gönlünüze göre verir

benim annemin de kız tekniği var ama
malum artı 18 e girmesin şimdi
şahsen beni öyle yapmış ellerine sağlık DD

aynen kamptayım bakalım birkaç güne kdr netleşecek inş.
Ayyyyy çok merak ettim ama annenin tekniğini..tutmazsa sende bana tiyo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…