Allah başımızdan eksik etmesin
hepimizin ortak problemi ilgisizlik
sorun o ki hala çözümde bulunamadı
hepimizin ortak problemi ilgisizlik
sorun o ki hala çözümde bulunamadı
Ayyy ne güzel ben bir hayvan manyağı olarak şahsen çok sevdim mesleğini :))))
Aminn çok saol darısı başına bakalım 3.yü getiricez galiba bu gidişle ama baba farklıahahah
Asıl sorun hiç çözüm bulunamayacak olması bence mia'm
Banu mailde attım sana ama ?
İyi ya evin içini görsen hayvanat bahçesi gibi :))) Allahtan bahçe katında oturmuyorum yoksa barınağa çeviricembende hayvan manyaklarını severim zaten
manyağın dibi olarak
Aminnnnnnnnnnnnnnnn...
hahaha olsun canım farklı olsun daha güzel
ırklarımız güzellşiyor sentezlerle
beni ekleyin ben bilmiyorm daha yeni üye oldum zaten :)) Bende başlıkların altında olayım hiç değilse
tamam seni de ettik
hayırlı uğurlu olsun.
Allah utandırmasın .D
İyi ya evin içini görsen hayvanat bahçesi gibi :))) Allahtan bahçe katında oturmuyorum yoksa barınağa çeviricem
Sorma sorma bu seferki pek özene bezene bol araştırmayla yapılmaya çalışılıyo kendisi tarafında..Bilinçli baba adayı bende bu yüzden sabırsızım zaten
Hayırlı olsun :)) yok benden kimseye zarar gelmez severim çene yapmayı paylaşmayı :)
o benim istediklerimi yapmazsa bende onun istediklerini yapmam ,o ilgisiz olursa ben kat kat ilgisiz olurum bu kadr basit kaldırabiliyorsa buyursun devam etsin hıhhh
ne güzel hepsi sağlıklıdır umarım :)
araştırmayla nasıl oluyor ay tüyo ver yapmaya kalkarsam bilinçsizim ortaya kötü bişi çıkmasın
bunu yapabiliyorsan ne güzel
valla bravo sana
Şincik şöyle oluyorrrrbenimki kız çocuklara deli oluyo benimde 2 tn oğlum var o yüzden çin takvimi vs.. ne varsa baktı hangi aylarda kız oalbilir diye ne yicem ne içicem falan birde sporcu olduğundan daha dikkatli birçok konuda :))) Adet günlerinden tut hamile kalabileceğim günlere kdr araştırır :))) Beni de böyle strese sokuyo işte
Bu arada sadece kedim biraz hasta diğerleri çoooooookkkkkkkk iyiler :)) benim sıpalar dahil
ovvvv senin işte zor güzelim ya
kampa girmiş gibi valla
inşallah Allah gönlünüze göre verir
benim annemin de kız tekniği var ama
malum artı 18 e girmesin şimdi
şahsen beni öyle yapmış ellerine sağlıkDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?