kedinin nesi var
aman maşşalahh hepsine :))
aynen kamptayım bakalım birkaç güne kdr netleşecek inş.
Ayyyyy çok merak ettim ama annenin tekniğini..tutmazsa sende bana tiyo verirsin
Ara sıra baygın halde görüyordum oyun yaptığını sandım ama veteriner sara hastası olduğunu sçyledi ve şok oldum şu an klinikte zaten
Geçmiş olsun canım
umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
çok zor teşhis edilen bir hastalık
ilk teşhiste ilaca başlamamanı tavsiye ederim
bir kaç hekimin görmesinde fayda var.
Bu arada neden klinikte ?
Çok saol..yeni bıraktım zaten bakalım gerekli şeyler yapılacak artık uzun zmndır tanıyorum hekimi ona emanet artık..
Güvendiğiniz bir hekimse sorun yok.
Çünkü baygınlık bir çok rahatsızlığı semptomu olabilir.
sara hastalığı da hayvanlar da çok nadir görünür.
nöbetlerini ve nöbet sonralarını iyi takip edin hekime ayrıntılı bilgi verebilirsiniz bu şekilde.
Eşiniz de seviyor sanırım hayvanları yoksa çok zor olurdu
Ben artık yatıyım..Çok memnun oldum tanıştığıma..Güzel güzel sohbetler ederiz inş.
Görüşmek üzere iyi gecelerrr
topik baya ilerlemiş..Ben gelemedim kaç gündür oğlum rahatsız..Kızlar dualarınıza ihtiyacım var..
Ömrümden ömür gitti dün..Oğlum fışkırarak kustu 2 defa hastaneye götürdük hemen..Tomografi çekildi tabi durmadığı için 2 doz sakinleştirici verdiler..Sarhoş gibi oldu..Bakışları değişti ağzından salyası aktı başını tutamıyordu..Bir anne için ölüm anı inanın..Ben ağlamaya başladım..Başını kaldırdı annee dedi daha kötü oldum..
Sonra eve geldik..1,5 Saat sonra tekrar kustu ama öyle böyle değil boğulacaktı nerede ise arka arkaya 2 defa kustu yatak yastık hiç bir şey kalmadı o kadar kötü..Hastane gittik..Tahliller yapıldı gece 2,5 taburcu olduk çok kötü bir gece idi..Neden kustuğunu bilmiyoruz ama..Fışkırarak olduğu için tehlikeli dediler..
Rabbim bir daha yaşatmasın..
Rabbim esirgesin yavrularımızı bizlere bağışlasın..
Dualarınızı eksik etmeyin inşallah..
topik baya ilerlemiş..Ben gelemedim kaç gündür oğlum rahatsız..Kızlar dualarınıza ihtiyacım var..
Ömrümden ömür gitti dün..Oğlum fışkırarak kustu 2 defa hastaneye götürdük hemen..Tomografi çekildi tabi durmadığı için 2 doz sakinleştirici verdiler..Sarhoş gibi oldu..Bakışları değişti ağzından salyası aktı başını tutamıyordu..Bir anne için ölüm anı inanın..Ben ağlamaya başladım..Başını kaldırdı annee dedi daha kötü oldum..
Sonra eve geldik..1,5 Saat sonra tekrar kustu ama öyle böyle değil boğulacaktı nerede ise arka arkaya 2 defa kustu yatak yastık hiç bir şey kalmadı o kadar kötü..Hastane gittik..Tahliller yapıldı gece 2,5 taburcu olduk çok kötü bir gece idi..Neden kustuğunu bilmiyoruz ama..Fışkırarak olduğu için tehlikeli dediler..
Ben geldimm kimse yok mu???
hissettim erken geldimhoşgeldim canım nasılsın
Hissedersin bilirim
Hoş buldum canım iyiyim. Sen nasıl oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?