Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

denis kız söyle seninkine de
beni ipana reklamına falan çıkarsın ay
onun tanıdığı ettiği vardır

dişin tartarlı tarafını oynasam yeter ona bile razıyım

denis kız söyle seninkine de
beni ipana reklamına falan çıkarsın ay
onun tanıdığı ettiği vardır

dişin tartarlı tarafını oynasam yeter ona bile razıyım

ahahahahah tartarlı dedi yaaa kıyamaaamtamam ikimiz çıkalım bende güzel dişi oynarım e torpil madem benden okadar farkım olsun torpilede ihtiyacım yok ya neyseeee

ahahahahah tartarlı dedi yaaa kıyamaaamtamam ikimiz çıkalım bende güzel dişi oynarım e torpil madem benden okadar farkım olsun torpilede ihtiyacım yok ya neyseeee

tamam sen tek oyna ben oynamıyorum
küstüm sağa.
Hemen yarın sabah sinanı arıyorum gör sen gününü.

ya kızlar bilgisi olan varsa cvp versin pazartesi milli eğitime gitmeyi düşünüyorum
benim oğlan 51 aylık okul öncesi eğitim için 48 ile 66 aylık olanları alıyolarmış
kaç kere gittik okula yok almıyolar daha küçük seneye diyolar
seneyede 63 aylık olacak
zaten 66 aylık ken 1. sınıfa alıyolar eşimde seneye 1 den başlatırlarsa ozaman ne olacak çocuk hiçbirşey bilmiyecek arkadaşlarınınarasında demiş yok almazlar diye diretiyolar
bilgisi olan varmı seneye anasınıfına alırız sizin çocuğunuzu dedmişler ay bir aydan beri araştırıp duruyorum herkes başka bişey söylüyo

bu aralar bizede öyle oluyo buralardayız geceleri sohbet güzel olunca bırakıp yatamıyoruz sende katıl işte yaş kaç evli bekar?dal biyerden :)

evliyim 6 senemiz biticek
bir oğlum var
çalışıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar

benim eşimde geçen yıl sinema filmi çekimi için gitmişti 20 günlüğüne anlata anlata bitirememişti
ne anlattı ya merak ettim küçücük yer :)
biz burdayız diyemi ne hiç ilginç gelmiyor bana

Babamın görev yeriydi.
Çok özledim oraları ya :)

kaç yıl kaldınız cnm özlediğine göre
güzel geçmiş dogu görevi

Bir bilgim yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…