Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

ne anlattı ya merak ettim küçücük yer :)
biz burdayız diyemi ne hiç ilginç gelmiyor bana

kaç yıl kaldınız cnm özlediğine göre
güzel geçmiş dogu görevi

3 yıl kaldık çok güzeldi
biz süryani köyündeydik,halkı da çok sevdik.
Üstelik mardinin harika bir mimarisi var
kültürel olarakta çok zengin bir yer.Siz içindesiniz diye o kadar çekici gelmiyordur.
Karasu hele ay nasıl özledim :)

şu an zaten çok küçük.seneye 63 aylık yani isteğe bağlı yaş grubuna dahil olmuş oluyo.yani bu yıl anasınıfına verin bidahaki yılda 1.sınıfa..tabii bana göre 72 aydan önce 1.sınıfa başlanması hiç uygun değil.eğer öyle düşünüyosanız bekleyin belkide seneye sistemi yürütemeyip iptal edebilirler bu muhabbeti.öyle olursada anaokuluna verirsiniz.olmazsa anaokuluna gitmeden 1 e başlamış olur..tercih sizin

e kızlar ne çekimi bu aranızda şarkıcı sinema sanatçısı artis mi var
ya yoksa hepiniz halkın içinden bağrından kopma küçük ceylanlarmısınız

mimarisini mezopotamya ovasını falan anlatmıştı ben henüz göremedim bigün gezmeye fırsatımız olur inş

canım bende istemiyorum başlamasını ama seneye dediğin gibi direk 1. sınıfolursa diye panikliyorum kesin millieğitime bi gideyim cvp alayım
ne zormuş ya hersene üni sınavlarını değiştiriyolardı kafamız karışıp duruyodu şimdi ilkokulları karıştırdılar bakalım yarın ne ile karşılaşıcaz

kızlar biz bu sene ilk kez tatile çıkıcaz eşimle
bilin bakalım ne olldu
kayınvalidemde gelecekmiş
bak yaa

a a ne işi var sizinle tatilde hay allah gençliğimi aklına gelmiş
ya bi arkadaşın balayı tatilinede bekar görümcesi gitmak istemişti kavga kıyamet zor vazgeçirmişlerdi
onu vazgeçirdiler bu sefer kayınvalidesinden süper bi fikir geldi
e sizn orda canınız sıkılır ozaman abinle eşi gelsin
kadınlar bi odada erkekler bi odada kalırsınız canınız sıkılmaz sohbet edersiniz yuh yuh daha ne denir bu insanlara

Bak canım
çok etik olmasa bile eşin de kararlıysa annesini götürmekte
kayınvalidenin yemeğine müshil katmanda fayda olabilir.
kesin çözüm için dozu biraz fazla koyabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…