Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

Sürpriz mi oldu sana :)

ıyyyh kaynana deme bana tüylerim diken diken oluyo ne alaka o niye geliyomuş yaa

valla bilemem sıkılmış kendileri
gelsin bende oglumu kucagına atar kaçarım napayım
eşimle hiççç oturupta tantanasını yapamam
zaten direk haksız ben olurum oyüzden buyursun gelsinler o ve kaynım gelecekmiş bu arada
evlere şenlik
boşuna bikini bile almıştım oysaki

haydaa tatile bak ya :S
bence eşin seni değil ailesini götürüyor :)

heheh canım ya siz anlaşılan bütün sülale gideceksiniz sende de kayın validene annemlere söyleyeyimde onlarda gelsin canın sıkılmaz anlatırsınız diye bak nasıl yok bengelmem der annenler gidecek diye sende kurtulmuş olusun

a tanınmış bir yönetmenmi
merak şettim şimdi
kız bizim oylanın elindende bi tutu versin belkim yakuşuklumun reklam filmlerinde oynama şansı olur

sanat yönetmeni..magazine çıkmışlığı var ama öyle halk tarafından tanınan bi yüz değil.sektörde tanınıyo..

aynen bencede bi ağzını yokla eşinin ama kısas yapar gibi değilde benimkilerde gelsin madem kalabalık gidiyoruz herkes olsun daha güzel olur falan de

yok kız o zaman koşa koşa gelir
bizede gerilim korku izlemek düşer

öyle görünüyor işin komik tarafı bizim aileler tuhaf bundan öncede benim ailem
teklif etti gelmeyi
ilginç dimi yok dedim
şu an küsüz

ama bu durumda onun annesinin gelmesi sizinkilerin kızmasını haklı çıkarıcak bence..çünkü haksızlık yapılmış oluyo onlara..ve eşinde bunu bildiği halde böyle yapıyosa ne denir bilemedim :26:

sanat yönetmeni..magazine çıkmışlığı var ama öyle halk tarafından tanınan bi yüz değil.sektörde tanınıyo..
hım anladım canım
yok kız o zaman koşa koşa gelir
bizede gerilim korku izlemek düşer

ya hazır bak kısa metrajlı korku filmi çektirirsiniz tatilde vahşet hazır yönetmende var oh beleşede getirirsiniz işi oyuncuyada para yok onlar bi halk kahramanı diye manşetlerde hazır
olur kız bu iş

ama bu durumda onun annesinin gelmesi sizinkilerin kızmasını haklı çıkarıcak bence..çünkü haksızlık yapılmış oluyo onlara..ve eşinde bunu bildiği halde böyle yapıyosa ne denir bilemedim :26:

açıkçası annemleriin böyle düşündüğünü eşime hiç söylemedim kendi aramızda tartıştık konu kapandı
2 gün sonra karşıdan böyle bir teklif geldi hemde benim yanımda
eşimde şaşırdı ama gelme diyemedi
onada kızmıyorumki
kadın düşüncesiz
ama annemlerin bundan henüz haberleri yok
bir duysalar oğluma falanda bakmayı keserler biterim ben:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…