Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

yaa ama ama ama niye böyle diyip üzüyosun beni hem merak etme benimki ilk yıldönümüzü unutucak bende gelinliğimle g..t gibi ortada kalıcam o zaman gülersin bana

yaa ama ama ama niye böyle diyip üzüyosun beni hem merak etme benimki ilk yıldönümüzü unutucak bende gelinliğimle g..t gibi ortada kalıcam o zaman gülersin bana

şaka ay üzülmüyorum gül diye espri yaptım.heytt ben istesem kendi kendime de alır giyerim sorun yok

Unutmaz merak etme olur mu öyle şey :)

Bana kalırsa unutmaz
unutmasın yani aaaaaa .....

sen yine de bir kaç gün önceden böyle düğün resimlerini falan karıştır,masa üstü resmi falan yap

hayatta yapmam çünkü bu yıl ilk evli geçirdiğim doğumgünümü hatırlamadı kendisi!!gürcistandaydı..bunuda unutursa çekiceği var benden zaten görüşemiyoruz ilgilenemiyo benimle işte ona fırsat :)

ha hayy ben bu sene bir tanışma dönümü geçirdim onu anlatsam
unutması bile teselli ikramiyesi gibi gelir

olsun fırsat bu fırsat der dökersin tüm içindekileri ama sanmam o dersini almıştır doğum gününü unuttuğunda
şimdi daha temkinlidir :)

Birde benimkinin dediği bu sene

hep benden bekle,bişey yapmayınca surat as bozul
belki de bu sene ben senden bekledim sürpriz yapmanı
zeytinyağı benim kinin yanında staj yapsa yeri

işte bende öyle umuyorum ve bunu görebilmemin tek yoluda hiçbi şekilde hatırlatmamak :))hiç unutmazdı 8 yıldır ilk kez bi günü unuttu oda evliliğe denk gelince garip oluyo insan saldımı kendini diye :))

hahah noldu merak ettim anlatırsın bi ara :)))

bu arada kimsecikler yok bizimkilerde tam satış yaptı haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…