sağol bebek :))
ee ne kadar daha ordasın düğün olmadımı hala
ahhh ahh benim tertemiz hayallerimi süsleyen bembeyaz gelinlik hayalim var ki daha giyemedim
bi de şunun yaptığına bak ikinciye giyecek. giy anam giy düşünme sen acaba hiç giymemiş olan var mıdır gece gece burada diye düşünme(
yok bu hafta düğün
bende valizli döneceğim için haftasonunu bekliycem gelsinde beni alsın diye
hadi bakalım haftaya daha yakınımda olucaksın
yaa ama ama ama niye böyle diyip üzüyosun benihem merak etme benimki ilk yıldönümüzü unutucak bende gelinliğimle g..t gibi ortada kalıcam o zaman gülersin bana
şaka ay üzülmüyorum gül diye espri yaptım.heytt ben istesem kendi kendime de alır giyerim sorun yok
Unutmaz merak etme olur mu öyle şey :)
iş o kadar yoğunki bekliyorum böyle bişey ama çok bozulurum yani unutursa ilk bu çünkü
Bana kalırsa unutmaz
unutmasın yani aaaaaa .....
sen yine de bir kaç gün önceden böyle düğün resimlerini falan karıştır,masa üstü resmi falan yap
hayatta yapmam çünkü bu yıl ilk evli geçirdiğim doğumgünümü hatırlamadı kendisi!!gürcistandaydı..bunuda unutursa çekiceği var benden zaten görüşemiyoruz ilgilenemiyo benimle işte ona fırsat :)
ha hayy ben bu sene bir tanışma dönümü geçirdim onu anlatsam
unutması bile teselli ikramiyesi gibi gelir
olsun fırsat bu fırsat der dökersin tüm içindekileri ama sanmam o dersini almıştır doğum gününü unuttuğunda
şimdi daha temkinlidir :)
Birde benimkinin dediği bu sene
hep benden bekle,bişey yapmayınca surat as bozul
belki de bu sene ben senden bekledim sürpriz yapmanı
zeytinyağı benim kinin yanında staj yapsa yeri
kuzuuuuum bence sen yat artık zaten saha yatmışsın yine öyle olmasın kıyamam :2:
gülme gülmeee içler acısıyızz
gelecek sene onun için havai fişek gösterisi yapıcam
kuzuuuuum bence sen yat artık zaten saha yatmışsın yine öyle olmasın kıyamam :2:
ay daha uykum yok ki
bende panik uyku var ansızın geliyor
uykun geldiyse sen yat bebemmm.
hem yarın büyük gün dinlenmiş ol .D
6 gün oldu şakamaka yaa özledim çookyatarız birazdan birlikte zaten geliyo uyku saati :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?