biliyorum yalnızlığı canım ya.
bende uzun süre yalnız yaşadım artık evde ki eşyalarla kanka olmuştuk
Buz dolabı beni görsün heyecenadan full performans çalışıyordu.D
yada bana öyle geliyordu..
Geç kalktım yine bugün
biraz komşulara sataştım falan günün stresini attım
oy efkarlımmmm :):)
teldeyim kuzum döncem ben sana :))
kızlar burda bir ikiniz konuşuyorsunuz galiba
en çok biz.... :))
iyi bakalım bi de ben o zaman uyuyamayanlar katagorisinden olaraktan
hoşgeldin o zaman yaş meslek evli-bekar temel bilgileri alıp dahil edelim senide
aslında ben geçen gecelerde de buraya gelmiştim konuşmuştuk uyuyamayanlarla ama kendimi tanıtım hadi
bekarım,çalışmıyorum,24 yaşındayım dertliyim uyuyamıyorum
ben hep birilerinin dönmesinimi beklicem allahım ne bahtsızım :)))
:)) ara sırada beni bekle ay gönlüm olsun ne var ki
ne olsun canım bişey yok tamam senide beklerim :)
bu konu açıldığında beri biz hergece burdayız bizimle konuştun demekki ama hatırlayamadım k.bakma :) niye dertlisin dökül bakalım :)=
konuşmak bile istemiyorum burda dökülmekten bıktım yani artık bir büyük baş meselesi diyeyim sen anla
ahhh nasılda kabullenmiş beklemeyi :)
yakında bağımlılık yapacak adam evdeyken bile bişeyleri belkliyor hissine kapılacaksın
adam evdeykende yok gibi zaten bi varmış bi yokmuş 1-2 saat ne koparırsam :) şimdi gelse nolucak 1 saat oturamadan uyuycak 6 gün bekle 1 saat vakit geçireme işte hep böyle oluyo offffffffffff
geçinemiyoruz sorun bencede çok büyük siz bekar mısnız evli misin birlikte mi yaşıyorsunuz ne hallerdesiniz ikiniz sizin yaşlar meslekler neler çoluk çocuk ve büyük baş var mı sizde de:)
geçinemiyoruz sorun bencede çok büyük siz bekar mısnız evli misin birlikte mi yaşıyorsunuz ne hallerdesiniz ikiniz sizin yaşlar meslekler neler çoluk çocuk ve büyük baş var mı sizde de:)
ben 1 yıllık evliyim öncesinde 7 yıl beraberlik..26 yaşındayım halkla ilişkiler mezunuyum ama çalışmıyorum kocam sağolsun :))
ben 1 yıllık evliyim öncesinde 7 yıl beraberlik..26 yaşındayım halkla ilişkiler mezunuyum ama çalışmıyorum kocam sağolsun :))
26 yaşındayım çoluk çocuk yok çünkü bekarım
veterinerim çalışmıyorum bana bakan bir kocam bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?