Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

ahh bende stres atıcak bişey bulabilsem :)) bütün gün temizlik yaptım sonra banyomu makyajımı yaptım cicilerimi giydim bekliyorum ben bekletilcek hatunmuydum beee hey gidiiii

hoşgeldin o zaman yaş meslek evli-bekar temel bilgileri alıp dahil edelim senide

aslında ben geçen gecelerde de buraya gelmiştim konuşmuştuk uyuyamayanlarla ama kendimi tanıtım hadi

bekarım,çalışmıyorum,24 yaşındayım dertliyim uyuyamıyorum

aslında ben geçen gecelerde de buraya gelmiştim konuşmuştuk uyuyamayanlarla ama kendimi tanıtım hadi

bekarım,çalışmıyorum,24 yaşındayım dertliyim uyuyamıyorum

bu konu açıldığında beri biz hergece burdayız bizimle konuştun demekki ama hatırlayamadım k.bakma :) niye dertlisin dökül bakalım :)=

bu konu açıldığında beri biz hergece burdayız bizimle konuştun demekki ama hatırlayamadım k.bakma :) niye dertlisin dökül bakalım :)=

konuşmak bile istemiyorum burda dökülmekten bıktım yani artık bir büyük baş meselesi diyeyim sen anla

ahhh nasılda kabullenmiş beklemeyi :)
yakında bağımlılık yapacak adam evdeyken bile bişeyleri belkliyor hissine kapılacaksın

adam evdeykende yok gibi zaten bi varmış bi yokmuş 1-2 saat ne koparırsam :) şimdi gelse nolucak 1 saat oturamadan uyuycak 6 gün bekle 1 saat vakit geçireme işte hep böyle oluyo offffffffffff

geçinemiyoruz sorun bencede çok büyük siz bekar mısnız evli misin birlikte mi yaşıyorsunuz ne hallerdesiniz ikiniz sizin yaşlar meslekler neler çoluk çocuk ve büyük baş var mı sizde de:)

Son düzenleme:
adam evdeykende yok gibi zaten bi varmış bi yokmuş 1-2 saat ne koparırsam :) şimdi gelse nolucak 1 saat oturamadan uyuycak 6 gün bekle 1 saat vakit geçireme işte hep böyle oluyo offffffffffff

şimdi şöyle 1 hafta bir akdeniz tatili size ne iyi gelirdi.
Başbaşa kimseler yok,telefonlar kapalı arayan soran yok...

geçinemiyoruz sorun bencede çok büyük siz bekar mısnız evli misin birlikte mi yaşıyorsunuz ne hallerdesiniz ikiniz sizin yaşlar meslekler neler çoluk çocuk ve büyük baş var mı sizde de:)

ben 1 yıllık evliyim öncesinde 7 yıl beraberlik..26 yaşındayım halkla ilişkiler mezunuyum ama çalışmıyorum kocam sağolsun :))

26 yaşındayım çoluk çocuk yok çünkü bekarım
veterinerim çalışmıyorum bana bakan bir kocam bile yok

ben 1 yıllık evliyim öncesinde 7 yıl beraberlik..26 yaşındayım halkla ilişkiler mezunuyum ama çalışmıyorum kocam sağolsun :))

7 yıl beraberlik uzun evet bizde 5 yıldır birlikteyiz ama evli değil bekarız daha da beni almaya niyeti yok yani evde kaldımmm
kocan sağolsun hakkatende boşver koca parası yee sefan olsun ohh ohh

26 yaşındayım çoluk çocuk yok çünkü bekarım
veterinerim çalışmıyorum bana bakan bir kocam bile yok

o da olur İNŞALLAH canım ya bizim de kocalarımız olur birgün hahah
veterinersin demek benimde bir köpeciğim var onunla ilgili sorularımı sana sorayım o zaman ihtiyacım olunca ablası:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…