Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

şimdi şöyle 1 hafta bir akdeniz tatili size ne iyi gelirdi.
Başbaşa kimseler yok,telefonlar kapalı arayan soran yok...

ahh canııım keşkee bu sinema ekimin ilk haftası bitiyo 2-3 hafta boşluğu olucak söz verdi tatil yapıcaz diye bekliyorum bende gerçekten çok ihtiyacım var atlayalım arabaya düşelim yollara..valla artık gördüğüm çiftleri kıskanmaya başladım adamla dışarı çıkmıyoruz ya 4 ay olmuştur yani anla artık çevrede bile herkes beni bekar sanıyodur kesin :))

o da olur İNŞALLAH canım ya bizim de kocalarımız olur birgün hahah
veterinersin demek benimde bir köpeciğim var onunla ilgili sorularımı sana sorayım o zaman ihtiyacım olunca ablası:)

bana sor önce bana soracaksın ben saksı değilim burada (içime erol büyükburç kaçtı yine )

inşallahhh canım

kaç yaşında köpeğin cinsi ne :)

İnşallah olur canım fırsatınız da bir güzel kafa dağıtırsınız
beraber romantik romantik :))

Beni alın beee içimden geldi

geçen akşam bir arkdaşın kayınvalideleri vardı ya tatile hep beraber çıkacaklardı
onlar gibi oldum

Son düzenleme:
7 yıl beraberlik uzun evet bizde 5 yıldır birlikteyiz ama evli değil bekarız daha da beni almaya niyeti yok yani evde kaldımmm
kocan sağolsun hakkatende boşver koca parası yee sefan olsun ohh ohh

niyeti olmayan adam 5 yıl aynı kişiyle olurmu yavrum yaa niyeti vardırda kendince zamanı gelmedi diyodur hepsinin dediği gibi:))bende evlenme teklifini 6.yılda aldım umudunu kaybetme kendisi yok parasıyla sevişiyorum napiim :))))

aaa çok heyecanlandım mayısta bizim de 6 olacak

bana sor önce bana soracaksın ben saksı değilim burada (içime erol büyükburç kaçtı yine )

inşallahhh canım

kaç yaşında köpeğin cinsi ne :)

erol büyük burç mu
valla ben bilmiyorum cinsini ya babamın arkadaşı verdi bana onu fino olabilir ama böyle uzun bacaklı ama çok uzun değil uzun burunlu siyah beyaz bir köpecik
8-9 aylık:)

erol büyük burç mu
valla ben bilmiyorum cinsini ya babamın arkadaşı verdi bana onu fino olabilir ama böyle uzun bacaklı ama çok uzun değil uzun burunlu siyah beyaz bir köpecik
8-9 aylık:)

umarım rahatsızlanmaz sorma gereği duymazsın :)

tarife göre kırma bir cins.
aşılarını falan yaptırdın mı

ayy msjı başını okumaya başlayınca birden niyeti yok o adamın almaz gibi algıladım üzülücektim sonra tam okuyunca vardım farkınaumarım valla alsın bencede artık en verimli zamanlarımı kaçırıyor yani yaşlanıcam sonra sevişemicez
paryla saadet olmaz kızım

aaa çok heyecanlandım mayısta bizim de 6 olacak

mayısta doğum günümde almıştım bende :))) ama bi organizasyon yoktu öyle bi ara benimle evlenirmisin dedi yüzükle hahahahhaha allahım nasıl bi adam sevmişim ben yaaa kapımda yatanlar vardı halbuki şimdi yanında yatıcak adam bulamıyorum

ben 70 e kadar sevişirim ama yine de o kadar bekletmesin

bir ara benimle evlenir misin miiibenimkinden de öküzmüş senin abi ya ya da hepsinin farklı farklı öküzlükleri var

olmuyo tabii bende onu diyorum :))) hahahah sevişirsiniz merak etme

tamam bende kesin mayısı beklerim o zaman

aman benimkinin organizasyon hayallerini duysan sekte'i kaplten gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…