şimdi şöyle 1 hafta bir akdeniz tatili size ne iyi gelirdi.
Başbaşa kimseler yok,telefonlar kapalı arayan soran yok...
o da olur İNŞALLAH canım ya bizim de kocalarımız olur birgün hahah
veterinersin demek benimde bir köpeciğim var onunla ilgili sorularımı sana sorayım o zaman ihtiyacım olunca ablası:)
ahh canııım keşkee bu sinema ekimin ilk haftası bitiyo 2-3 hafta boşluğu olucak söz verdi tatil yapıcaz diye bekliyorum bende gerçekten çok ihtiyacım var atlayalım arabaya düşelim yollara..valla artık gördüğüm çiftleri kıskanmaya başladım adamla dışarı çıkmıyoruz ya 4 ay olmuştur yani anla artık çevrede bile herkes beni bekar sanıyodur kesin :))
7 yıl beraberlik uzun evet bizde 5 yıldır birlikteyiz ama evli değil bekarız daha da beni almaya niyeti yok yani evde kaldımmm
kocan sağolsun hakkatende boşver koca parası yee sefan olsun ohh ohh
niyeti olmayan adam 5 yıl aynı kişiyle olurmu yavrum yaa niyeti vardırda kendince zamanı gelmedi diyodur hepsinin dediği gibi:))bende evlenme teklifini 6.yılda aldım umudunu kaybetmekendisi yok parasıyla sevişiyorum napiim :))))
bana sor önce bana soracaksın ben saksı değilim burada (içime erol büyükburç kaçtı yine )
inşallahhh canım
kaç yaşında köpeğin cinsi ne :)
geçen akşam bir arkdaşın kayınvalideleri vardı ya tatile hep beraber çıkacaklardı
onlar gibi oldum
erol büyük burç mu
valla ben bilmiyorum cinsini ya babamın arkadaşı verdi bana onu fino olabilir ama böyle uzun bacaklı ama çok uzun değil uzun burunlu siyah beyaz bir köpecik
8-9 aylık:)
niyeti olmayan adam 5 yıl aynı kişiyle olurmu yavrum yaa niyeti vardırda kendince zamanı gelmedi diyodur hepsinin dediği gibi:))bende evlenme teklifini 6.yılda aldım umudunu kaybetmekendisi yok parasıyla sevişiyorum napiim :))))
hahahah aynen :)) bu tatil eğer olursa senin olmaman hatta kimsenin olmaması iyi olur zincirlerimi koparıcam çünkü artık yeter yahuu
aaa çok heyecanlandım mayısta bizim de 6 olacak
umarım rahatsızlanmaz sorma gereği duymazsın :)
tarife göre kırma bir cins.
aşılarını falan yaptırdın mı
ayy msjı başını okumaya başlayınca birden niyeti yok o adamın almaz gibi algıladım üzülücektim sonra tam okuyunca vardım farkınaumarım valla alsın bencede artık en verimli zamanlarımı kaçırıyor yani yaşlanıcam sonra sevişemicez
paryla saadet olmaz kızım
mayısta doğum günümde almıştım bende :))) ama bi organizasyon yoktu öyle bi ara benimle evlenirmisin dedi yüzükle hahahahhaha allahım nasıl bi adam sevmişim ben yaaa kapımda yatanlar vardı halbuki şimdi yanında yatıcak adam bulamıyorum
onu sorucaktım işte ne aşısı yapılıyor bu aylarda ya da o kuduz aşısımı ne varya onu ne zaman yaptırmam lazım
ayy msjı başını okumaya başlayınca birden niyeti yok o adamın almaz gibi algıladım üzülücektim sonra tam okuyunca vardım farkınaumarım valla alsın bencede artık en verimli zamanlarımı kaçırıyor yani yaşlanıcam sonra sevişemicez
paryla saadet olmaz kızım
mayısta doğum günümde almıştım bende :))) ama bi organizasyon yoktu öyle bi ara benimle evlenirmisin dedi yüzükle hahahahhaha allahım nasıl bi adam sevmişim ben yaaa kapımda yatanlar vardı halbuki şimdi yanında yatıcak adam bulamıyorum
ben 70 e kadar sevişirim ama yine de o kadar bekletmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?