Geceleri Uyumayanlar Buraya :)

ya söylesem mi şimdi bilemedim ki .D
böyle çiğ köfte yiyorsun ya çiğ köfteden ya da ayran çıkıyor yüzük

sonra borçları kapatıyoruz bankadan çıkıyoruz ohh diyoruz al sana diyor elinde yüzük falan
daha da anlatıp üzülmek istemiyorum

owww o zaman iyi atlatmışsınız canım şanslısınız
mutlaka karma aşısını yaptırman gerekiyor,ihmal etme en yakın zaman da yaptırmalısın

tabi atlatırız paşalaar gibi bakıyorum hanımefendiye ama aşılaarını bir aara yaptırayım hakikaten:44:

yüzüğün bişeyin içinden çıkması iyide çiğköfte gerçekten muamma olmuş bencede anlatma vazgeçtim organizasyon bizimkilerin neyine

tabi atlatırız paşalaar gibi bakıyorum hanımefendiye ama aşılaarını bir aara yaptırayım hakikaten:44:

bir ara değil bir an evvel yaptır canım
sonra sen üzülürsün allah korusun.
Çünkü vücudun tanımadığı virüsler 2 gün gibi kısa sürede bile öldürebiliyor hayvanı . (

bir ara değil bir an evvel yaptır canım
sonra sen üzülürsün allah korusun.
Çünkü vücudun tanımadığı virüsler 2 gün gibi kısa sürede bile öldürebiliyor hayvanı . (

ya çok deli ama azıcık sakinleşsin istedim ben onu nasıl bir yere götürücem veterinere yani herşeye havlıyor ordan oraya zıplıyor evde zor zapdediyuom
bi de bişi söylücem bu dişi köpekler ne zaman yavruluyor yaşını geçince mi:)?

bende o yüzden bin tembih ediyorum
bak ben iştahlıyım yutarım facia olur diye

ayyyy allah korusun bunlar işi biliyo var yaaa yıllaca bekletiyolar ki bizde artık"nasıl ederse etsin etsin de"konumuna gelince organizasyona gerek kalmadan yapıveriyolar teklifi işte zaten alıcakları cevap belliyken neden yorsunlar kendilerini

sen gene dua et eevlenme teklif etmiş böyle uzun soluklu ilişkilerde erkekler teklife bile gerek duymuyor nasılsa sonumuz belli diye kız bir bakıyor teklif almadan nişanlanmış gitmiş
artık evlenince benimle yatar mısın diye teklif eder heralde

hiç ya
zaten yıllarca kafa eti yemişiz teklif için bir de o yenmiş kafayı yoracaklar

kahvaltıda etse yine kabul ederim uyku arasında sayıklasa binlerce kez evetttt

Eğer çok hareketliyse bir köpek kafesi edinmen lazım.
yaşına gelmeden de çiftleşe bilir
eğer kısırlaştırmayı düşünüyorsan tam zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…