- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
böyle şeylere inanma.. korkma.kardesim yazmayin sunlari ya gecen de bir konuya denk geldim gece wc gidemedim yapmayin yahu cocuk okur coluk okur..biz ne bilelim dua ile kurtulunur bunu biliyoruz burdan hoca tavsiyesi mi beklentisi var anlamadim ki ..
ya gerçekten bu tür şeylere inanıp inanıp hayatınızı zehir ediyorsunuz.. vallahi şaşkınım...Ama benm kayinvalidem düğün zamanında bozulsun diye bana yaptı parmagim kirmizi halka oldu.bu kadar etkili değildi.kendisi de kardeşlerine işlemiyor bu kiza resimle bile demis.eşimin c uzdanindan çalmış resmimi.
bende evde yanlızım birde ev arkaya bakıyor korktum valla keşke okumasaydım
Kedidir o kediKonu sahibi yazmayın demişsin ama son bir şey daha yazayım.
O çığlık dediğin kedi sesi olabilir.Bu dönem kediler geceleri acayip sesler çıkarıyorlar.
Kadın çığlığından çocuk ağlamasına kadar benziyor.
Konu kapansin.lutfen yazmayin.gercekten.kendisinide alio goturmeye calistigi icin olabilir mi.zorlaaaaaa.keşke sizin gibi on yargılı insanlar olmasa.
5 senedir gorusmuyoruZ.esimde görüşmüyor.kötü olduğu için.dugumuzu hiç birseyimizi yapmadi.birde böyle şeylerle uğraştığı için.
eşim öğlen işten gelecek onu bekliyorum okudum süreleri içim ürperdiKorkma canım, Nas ve Felak surelerini oku. İyi gelecektir, içindeki vesveseyi alır. .
Konu kapanırsa iyi olurMune yoksa bir çok insan tedirgin olmaya başlayacak..
Muneden korktuğun kadar çığlıktan kormadın ha..Cevap yazmiyiycam konu kapansin.lutfen sizlerde soru sormayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?