Geçen gün açık havada sohbet ettiğim arkadaşımın iş yerinde koronavirüs pozitif çıkmış ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Ben hemşireyim geçen gün işyerimde bir arkadaşımla karşılaştık yani bi işi için gelmişti sohbet ettik açık hava da ama herhangi bi temasımız olmadı konuştuk sadece biraz önce aradı ve işyerinden bi arkadaşı korona pozitif çıkmış okadar kötüyüm ki kendisi de grip gibiymiş sizce varsa bana da bulaşmışmıdır ailemle yaşıyorum ben tek korkum onlara bulaştırmak şuan elim ayagım titriyor 184 aradım telesekreter çıkıyo herhangi bir bilgi alamadım ne yapcam ben arkadaşım teste gitcek oda bugun öğrenmiş

Hayır onun işyerinden bir arkadaşı pozitif çıkmış o daha test yaptırmadı
Kendisinde belirti varsa -ki bazıları hafif geçiriyor- gidip bir test yaptırsın.
Sende o zamana kadar kendini izole etmeye çalış, gerekirse evde bile eldivenle gezersin.
Ama test yaptırma şansın varsa yaptır çok iyi olur. Geçmiş olsun.

Kendisinde belirti varsa -ki bazıları hafif geçiriyor- gidip bir test yaptırsın.
Sende o zamana kadar kendini izole etmeye çalış, gerekirse evde bile eldivenle gezersin.
Ama test yaptırma şansın varsa yaptır çok iyi olur. Geçmiş olsun.
ya bu hafif atlatanlarin sikayetleri neler acaba biliyormusunuz

bende tam tersi 3 gundur ates yok ama cigerlerim yerinden sokulecek gibi agriyor
usuttum ozaman
Ateş herkeste oluyor sanırım bu yüzden şehir giriş çıkışlarında, hastane giriş çıkışlarında hep ateş ölçümü yapılıyor. Belirleyici olan belirti bu diye düşünüyorum.

Ateş herkeste oluyor sanırım bu yüzden şehir giriş çıkışlarında, hastane giriş çıkışlarında hep ateş ölçümü yapılıyor. Belirleyici olan belirti bu diye düşünüyorum.
Yok ateste herkeste olmuyor hatta sadece taşıyıcı olup hic bir belirti gostermeyenler var. Bunlari uzmanlar hep söyledi

sakin olmalisiniz,
eger oyle bir ihtimal varsa kendinizi bir sure karantinaya alin,
bulasmissa da bulasmistir, o durumda yapacaginiz en iyi sey normal bir gripte ne yapiyorsaniz o, bol sivi alin, dinlenin, kendinizi temiz tutun, ilik dus alin. Atesiniz cikarsa da hastaneyi arayin.
su anda hastaneye girseniz bile test yapmayacaklardir, kendinizi bosuna yormus olursunuz hem de daha cok insanla temas edersiniz.

Yanlis anlamayin niyetim kotu degil kesinlikle.siz hemsiresiniz ve hastanede calisiyosunuz sanirim.bu soruyu sormaniz gereken sor yer burasi bence.zaten hastanede degil misiniz ordakilere sorarsaniz ne yapmaniz gerektigini soylerler.normal biri sorsa neyse de yani hemsire olarak bunu sormaniz ilginc geldi bana

Taşıyıcı oluyorlarmis bagisikliklari güçlü olduğu için en tehlikeli sınıfın bu olduğu söyleniyor. Çünkü ev halki bile farkinda değil düşünsene 😔
Ntv'de bir hoca bilmeden geçirmiş olabilirsiniz diyor bu çok daha kötü 😔 bilmeden bulaştırmış olma ihtimalimiz var. 😔

Ntv'de bir hoca bilmeden geçirmiş olabilirsiniz diyor bu çok daha kötü 😔 bilmeden bulaştırmış olma ihtimalimiz var. 😔
Malesef ve hala ben saglikliyim maske takmiyorum o yüzden diyenler var çok yazık :/ arastirdim öğrendim saniyorlar kafalarina uyanı dinleyip algida secicilik yapıyorlar ve sonuç bilmeden hastalandirdiklari insanlar.
Tıpkı ilk yakalanan kişinin suan hayatta olması ve diğerlerinin ölmesi gibi

Malesef ve hala ben saglikliyim maske takmiyorum o yüzden diyenler var çok yazık :/ arastirdim öğrendim saniyorlar kafalarina uyanı dinleyip algida secicilik yapıyorlar ve sonuç bilmeden hastalandirdiklari insanlar.
Tıpkı ilk yakalanan kişinin suan hayatta olması ve diğerlerinin ölmesi gibi
Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Böyle düşünenlere bir an önce akıl fikir diliyorum.

Endişe etmeyin bence kendinizi izole edin yapabiliyorsanız. Geçen bir arkadaşım yüksek ates sebebiyle gitti önce atesini düşürmüsler atesini düşüremeseler test yapıp karantinaya alacaklarmış. Demek ki ateş düşürülebiliyor,öksürük azaltilabiliyorsa risk grubunda değil demek oluyormuş.

Endişe etmeyin bence kendinizi izole edin yapabiliyorsanız. Geçen bir arkadaşım yüksek ates sebebiyle gitti önce atesini düşürmüsler atesini düşüremeseler test yapıp karantinaya alacaklarmış. Demek ki ateş düşürülebiliyor,öksürük azaltilabiliyorsa risk grubunda değil demek oluyormuş.
Böyle bir şey yok Türkiye ve yurtdışında bir çok kişi havaalani tedbirinden pozitif olduğu halde .... ateş düşürücü içip negatif gibi geçmeyi başardı ve şuan dünya bu halde ne demek risk grubunda değil. Zaten ateşi dusurulemeyen kisi risk grubunda olsa yakalanan havaleye girer ve ölür. Böylece iyilesen kişi kısmında artış görülmez. Ne kadar eksik bilgiler bunlar.

Böyle bir şey yok Türkiye ve yurtdışında bir çok kişi havaalani tedbirinden pozitif olduğu halde .... ateş düşürücü içip negatif gibi geçmeyi başardı ve şuan dünya bu halde ne demek risk grubunda değil. Zaten ateşi dusurulemeyen kisi risk grubunda olsa yakalanan havaleye girer ve ölür. Böylece iyilesen kişi kısmında artış görülmez. Ne kadar eksik bilgiler bunlar.
Eee direk uygulanan işlem böyle. Doktor atesini düşürüp yolladı. Öksürük yoksa ates düstüyse sorun yok dedi. Özel hastane ayrıca

Back
X