patavatsız arkadaşım

O halde bir daha içmeyin bu arkadaşınızla. Ben olsam öyle yaparım yani.
Benimde en sinir olduğum şeydir, içip içip kendini bilmeden her haltı yiyip sarhoştum hatırlamiyorum diyen insan zira dağıtacak kadar içmiş insan dünyadaki en kötü , en rezil durumlara düsuyor olan yanindakilere oluyor.
kesinlikle katılıyorum cnm zaten bir daha içersem bu sefer ben dökülücem herşey daha kötü olucak

ya sadece orda kalsaydı evet öyle düşüncektimde
neden söyledin diye sorduğumda çok övdüm seni ondan söyledim demesi
sonrasında ben tepki gösterincede kıkanıyosun beni demesi
ben haksızsam kardeşlerine anlatalım onlara soralım dediğimde ise ben başka türlü anlatırım demesi çok üzdü beni
ya sapıtık diyorum hayır diyosun bildiğin değişikmiş arkadaşın.16-17 yaş konuşmaları yaşını bilmiyorum arkadaşının ama.sana kıskanıyosun beni demesiyle tüm bağlarımı o an kopartırdım ben olsam.

ya sapıtık diyorum hayır diyosun bildiğin değişikmiş arkadaşın.16-17 yaş konuşmaları yaşını bilmiyorum arkadaşının ama.sana kıskanıyosun beni demesiyle tüm bağlarımı o an kopartırdım ben olsam.
:D cnm ben 28 oda 38 yaşında ama ben hal tavır düşünce olarak ondan daha olgunum ve bu yaşıma rağmen öyle 2 ilgiye yelkenleri açmam ondan soğuk gibi geldim ona heralde ama dile getirmeseydi keşke

1)bu patavatsızlık değil içince içinde asıl olan şey ortaya çıkmış neden uydursun
2)sevdiğinizle baş başa olun en iyi arkadaşta ola araya sokuşturmayın.

Bence alkolun etkiainden cok arkadasin bu zamana kadar icine biriktirdiklerini de soylemis olabilir..

Ortada hic bir sey yokken bu tarz bi harekette bulunmasi -ki asamin huyunusa biliyor.. bile bile canini sikmak istemia gibo geldi bana ..

1)bu patavatsızlık değil içince içinde asıl olan şey ortaya çıkmış neden uydursun
2)sevdiğinizle baş başa olun en iyi arkadaşta ola araya sokuşturmayın.
işte oda benim saflığım cnm kıskançlık yok ya içimde herkesi kendim gibi gördüğüm için kaybediyorum zaten

Bence alkolun etkiainden cok arkadasin bu zamana kadar icine biriktirdiklerini de soylemis olabilir..

Ortada hic bir sey yokken bu tarz bi harekette bulunmasi -ki asamin huyunusa biliyor.. bile bile canini sikmak istemia gibo geldi bana ..
banada o şekilde düşündürdü cnm hadi tanımasa etmese dicemki tamam etmiş bi hata ama adamın takıntısını biliyor
ya bide benimki bana ne alsa ne yapsa hemen dediği şu
bak ne kadar mutlusun sen bizim karşımıza çıkmazki böylesi
diyorum cnm böyle şeyler 3 günde olmuyor 3 yılı devirdik kolay olmadı ay bilemiyorum ya halada yazmadı etmedi
yedim kendimi arkadaşıma sordum yazsammı ayıldınmı akşam ayıp ettin ne gerek vardı diye
arkadaşım dedi hiç yazma yazarsan bak benim hatam yok o hatalıki yazdı der dedi

banada o şekilde düşündürdü cnm hadi tanımasa etmese dicemki tamam etmiş bi hata ama adamın takıntısını biliyor
ya bide benimki bana ne alsa ne yapsa hemen dediği şu
bak ne kadar mutlusun sen bizim karşımıza çıkmazki böylesi
diyorum cnm böyle şeyler 3 günde olmuyor 3 yılı devirdik kolay olmadı ay bilemiyorum ya halada yazmadı etmedi
yedim kendimi arkadaşıma sordum yazsammı ayıldınmı akşam ayıp ettin ne gerek vardı diye
arkadaşım dedi hiç yazma yazarsan bak benim hatam yok o hatalıki yazdı der dedi

Ne kadar yakin olsaniz da bir cekememezlik olmus bence..

Ama bile bile yapmis bunu..

Alkole baglamaya hic gerek yok bence..

Saglam kafaylada ayni hareketi yapacak bir karakter gibi geldi bana :)

nasıl başlasam bilemedim kızlar dün geceden beri içim içimi yiyor
dün gece kız arkadaşımla oturuyorduk kendisinin bayağı sorunları var
bende her aşamada destek olabilmek için yanındayım
neyse oturuyoruz içelim dedik benim erkek arkadaşımı aradım
cnm dedim bize rakı getirirmisin içmek istiyoruz
neyse geldi getirdi 2 dublede o içti
herşey normal biz sohbet ediyoruz filan
bir anda arkadaşım çıktı dediki gunesselın bi kötü huyu var biliyomusun dedi
ben dedim ne oluyo ne kötü huyum varmış benim şaka yapıyor zannettim bir an
çünkü hiç bir açığım şikayet edilcek hiç bi tarafım yok korkum yok yani
söyle bakalım neymiş dedi benimkide tabi
bu pat diye sana çok soğuk davranıyo demesinmi
kafamdan aşağı kaynar sular döküldü
ne diyosun cnm sen falan filan toparlayana kadar canım çıktı
ki benimkide çok takıntılı bi adamdır ve o bunu biliyo adamın en ufak şeyi büyütüp yüz tane mesaj attığını beni sinir ettiğine defalarca şait olmuş birisi.neyse bu olaydan sonra bnmki ortam gerilmesin diye gitti
ama asıl kavga ondan sonra başladı.ben dedim ne gerek vardı bu lafı söylemene neden böyle bişey yapma gereği duydun,sonuçta adamın huyunu suyunu bilen birisin dedim.
ne dese beğenirsiniz seni çok övdüm adama adam da demesin aa bak ne kadar övdü hep ondan tarafa çıkıyo demesin diye yaptım dedi.tabi ben delirdim böyle söyleyince.sen kimin arkadaşısın olması gereken bu zaten dedim.bu sefer başladı sen sevgilini benden kıskanıyosun demeye.ki en güvendiğim arkadaşımdır.
tartışma büyüyünce gece yarısı çıktı gitti.
şimdi kızlar sizce bu neden bu kelimeyi kullanmış olabilir,benmi fazla büyütüyorum diyorum geceden beri düşün düşün çıkamıyorum işin içinden.
çok severim içki şişede durduğu gibi durmaz lafını olayın özeti bu..

Ne kadar yakin olsaniz da bir cekememezlik olmus bence..

Ama bile bile yapmis bunu..

Alkole baglamaya hic gerek yok bence..

Saglam kafaylada ayni hareketi yapacak bir karakter gibi geldi bana :)
banada sanki aramızı bozmak için yaptı gibi geldi
gerçi amacına ulaşamadı ama olsun
bide şey var adamın karşısına geçer saatlerce beni över bunu yaparken neden aniden bunu yapsınki
ve bu durumdan erkek arkadaşımda bende çok rahatsız oluyoruz
sanki ben sırf beni övsün diye çağırıyorum gibi
hiçte gerek yok yani böyle bi şeye

ya bilemiyorum cnm 10 yıllık arkadaşım bi kalemdede silemiyorum ama kırgınlığım geçmicek o kesin[/QUO

Bende öyle diyodum kaç yıllık arkadaşım eşime asılınca öyle de bir sildim ki sinek küçük ama mide bulandırır en azından görüşsen bile sevgilinle bir araya getirme sakın

güneş hanım ben memurların yanında çalışıyorum memur değilim ama en iyi dediklerinin 9 ay sonra gerçek yüzü çıktı.

Sevgilini On yillik arkadasindan mi kiskanacaksin? sanmam..
Kendisi kiskanmistir ..
Aranizda nifak sokmak istemis gibi gözüküyor..

evet cnm artık şüphe ile yaklaşırım

güneş hanım ben memurların yanında çalışıyorum memur değilim ama en iyi dediklerinin 9 ay sonra gerçek yüzü çıktı.
öyle be cnm bazen vicdanlarımız bazen sevgimiz giriyor araya göremiyoruz gerçekleri işte
derler ya bir musibet bin nasihatten iyidir diye sanırım dün onu yaşadım ben

Sevgilini On yillik arkadasindan mi kiskanacaksin? sanmam..
Kendisi kiskanmistir ..
Aranizda nifak sokmak istemis gibi gözüküyor..
aynı fikirdeyiz cnm
değil sevgilimi ondan hiç birşeyimi kıskanmam ekmeğimi bölüşür yerim
bişeyimi beğensin al senin olsun derim
bende kaldığı zaman yatak odamı veririm ben kanepede yatarım
ya daha sayamayacağım 10 yıla sığan milyon tane şey
şöyle bişey var ben biraz lüx yaşamayı severim ve ilişkide diktatörümdür ne diyosam ne istiyosam onu er yada geç yaptırırım
oda böyle daha silik bi tiptir hiç bi istediği olmaz.
şu sıralarda boşlukta eşi terk etti onu
zaten bnm onun yanında sevgilime soğuk davranma sebebimde aa bak bnm yuvam yıkıldı o mutluluğunu benim gözüme sokuyo demesin diyeydi.demekki çok ince düşünmemek gerekiyormuş.

Içki içeceksen agzinla iceceksin çünkü sisede durduğu gibi durmaz. Icki Içince sapitanlarla da içmeyeceksin. Durum bu.

aynı fikirdeyiz cnm
değil sevgilimi ondan hiç birşeyimi kıskanmam ekmeğimi bölüşür yerim
bişeyimi beğensin al senin olsun derim
bende kaldığı zaman yatak odamı veririm ben kanepede yatarım
ya daha sayamayacağım 10 yıla sığan milyon tane şey
şöyle bişey var ben biraz lüx yaşamayı severim ve ilişkide diktatörümdür ne diyosam ne istiyosam onu er yada geç yaptırırım
oda böyle daha silik bi tiptir hiç bi istediği olmaz.
şu sıralarda boşlukta eşi terk etti onu
zaten bnm onun yanında sevgilime soğuk davranma sebebimde aa bak bnm yuvam yıkıldı o mutluluğunu benim gözüme sokuyo demesin diyeydi.demekki çok ince düşünmemek gerekiyormuş.
Aynen. Son cumlenize gönülden katılıyorum.

Back
X