patavatsız arkadaşım

bu kızın seninkinde gözü var demedi deme yakında çıkar.
aklıma geliyo şeytan dürtüyorda konduramıyorum işte
onun olsa bile benimki asla öyle çok konuşan patavatsız silik bi tipe bakmaz o kesin :D

az önce cam çaldı kayınvalidesi ona gitmeden bana uğradı burdamı dedi sözde gece kalcaktı ya bende
dedim yok gitti ne zaman dedi gece dedim
aaa gece niye gitti dedi,tartıştık kırdı beni dedim
ne yaptı vurdu filanmı sana dedi yok dedim keşke vursaydı kalbimi kırdı çok patavatsız bi kelime söyledi dedim
yapma kızım biliyosun sinir krizi geçiriyo yalnız bırakma git gene filan dedi
bende çok kırdı beni özür dilemesse asla konuşmam dedim
en azından hatasını anlasın

bence arkadaşınız yaşadıklarınında etkisiyle sanki kendi mutsuzken hiç kimse mutlu olmasın tavırlarında gibi içkiyle pekte alakalı olduğunu düşünmedim ben ama yaptığı hiç hoş değil tavrınızı belli etmelisiniz en azından onun aramasını bekleyin... Bi de 38 yaşında demişsiniz kurduğu cümlelere bakınca yaşı pek oturmamış arkadaşınıza sanırım...

aynı fikirdeyiz cnm
değil sevgilimi ondan hiç birşeyimi kıskanmam ekmeğimi bölüşür yerim
bişeyimi beğensin al senin olsun derim
bende kaldığı zaman yatak odamı veririm ben kanepede yatarım
ya daha sayamayacağım 10 yıla sığan milyon tane şey
şöyle bişey var ben biraz lüx yaşamayı severim ve ilişkide diktatörümdür ne diyosam ne istiyosam onu er yada geç yaptırırım
oda böyle daha silik bi tiptir hiç bi istediği olmaz.
şu sıralarda boşlukta eşi terk etti onu
zaten bnm onun yanında sevgilime soğuk davranma sebebimde aa bak bnm yuvam yıkıldı o mutluluğunu benim gözüme sokuyo demesin diyeydi.demekki çok ince düşünmemek gerekiyormuş.
samimi davransanızda yaranacağınızı sanmıyorum belki sizin haliniz davranışınız onun gururuna dokunuyo ama hep sineye çekiyo sonrada böyle ortaya çıkıyo

az önce cam çaldı kayınvalidesi ona gitmeden bana uğradı burdamı dedi sözde gece kalcaktı ya bende
dedim yok gitti ne zaman dedi gece dedim
aaa gece niye gitti dedi,tartıştık kırdı beni dedim
ne yaptı vurdu filanmı sana dedi yok dedim keşke vursaydı kalbimi kırdı çok patavatsız bi kelime söyledi dedim
yapma kızım biliyosun sinir krizi geçiriyo yalnız bırakma git gene filan dedi
bende çok kırdı beni özür dilemesse asla konuşmam dedim
en azından hatasını anlasın
10 yıllık olsa da kimsenin hayatındaki seçimlerin hataların faturası size çıkamaz.destek olmak ayrı bir insanı yük gibi taşımak ayrı.

bence arkadaşınız yaşadıklarınında etkisiyle sanki kendi mutsuzken hiç kimse mutlu olmasın tavırlarında gibi içkiyle pekte alakalı olduğunu düşünmedim ben ama yaptığı hiç hoş değil tavrınızı belli etmelisiniz en azından onun aramasını bekleyin... Bi de 38 yaşında demişsiniz kurduğu cümlelere bakınca yaşı pek oturmamış arkadaşınıza sanırım...
evet aramadım cnm bide ben burda özür beklerken feysinde sanki haklıymış gibi 2 tane saçma sapan şey yayınlamış

samimi davransanızda yaranacağınızı sanmıyorum belki sizin haliniz davranışınız onun gururuna dokunuyo ama hep sineye çekiyo sonrada böyle ortaya çıkıyo

10 yıllık olsa da kimsenin hayatındaki seçimlerin hataların faturası size çıkamaz.destek olmak ayrı bir insanı yük gibi taşımak ayrı.
evet cnm bnm ona yaptıklarım satırlara sığmaz hiçbirinide gözüme gelmeden içimden gelerek yaptım
ama içten içe düşmanlık beslediğini nerden bilebilirdimki başka bir açıklaması yok o kelimelerin
az öncede sanki kızı yanlışlıkla yapmış gibi karmakarışık harflere basmış yollamış bana
nabız yokluyo aklı sıra.ama sabahtan beri düşünüyorum yok bu arkadaşlık yürümez kime anlattıysam beni haklı buldu ona şaştı kaldı

zarardan baska hic bi yonu yok alkolun...insan icinde sakladilarini soylermis alkolluyken. yakin arkadasinizin size yaptigi boyleyse digerlerini dusunemedim bi an. ben anlayamadim nasil bi iliskidir... yakin arkadasinzla dertlesiyrsunuz ,erkek arkadasinizdan raki istiyorsunuz ,hep beraber icki sofrasinda oturup muhabber ediyorsunuz...kafalar iyi,boyle bi mekandan daha baska ne beklenebilir ki. ayrica gece kiz gidiyor falan...aileleriniz falan yok mu anlayamadim

zarardan baska hic bi yonu yok alkolun...insan icinde sakladilarini soylermis alkolluyken. yakin arkadasinizin size yaptigi boyleyse digerlerini dusunemedim bi an. ben anlayamadim nasil bi iliskidir... yakin arkadasinzla dertlesiyrsunuz ,erkek arkadasinizdan raki istiyorsunuz ,hep beraber icki sofrasinda oturup muhabber ediyorsunuz...kafalar iyi,boyle bi mekandan daha baska ne beklenebilir ki. ayrica gece kiz gidiyor falan...aileleriniz falan yok mu anlayamadim
cnm şöyleki ben yalnız yaşıyorum 28 yaşındayım oda 38 yani 18 yaşında filan değiliz onun hareketleri ne kadar o yaş sınırında olsada :D

evet aramadım cnm bide ben burda özür beklerken feysinde sanki haklıymış gibi 2 tane saçma sapan şey yayınlamış
boşver canım bence takmamaya çalış o da haksız olduğunu kabullenemediği için öyle paylaşımlar yapıyor bence yüzyüze gelmeye çekiniyordur...

boşver canım bence takmamaya çalış o da haksız olduğunu kabullenemediği için öyle paylaşımlar yapıyor bence yüzyüze gelmeye çekiniyordur...
aynen cnm doğru söylüyorsun böylesi daha iyi sanırım

Back
X