- 30 Haziran 2017
- 142
- 69
- 48
- 35
- Konu Sahibi sedaserin7
Diğer üyeliğimin bütün bilgilerini unuttuğum için tekrar bir hesap açtım.Kızlar 6 yıldır ölürcesne kıyamadan birini sevdim.6 yılın 5 ayı küs kaldık ama hep evleniceğimizi düşünürken bir dizinin içindeyim gibi hissediyorum şuan
ben 6 yıl boyunca hep onun sevgisini gözlerinden anlardım.Üniversitede tanıştık Ankara dan iş nedeniyle geçen yıl şehir dışında kalmıştı doğum günümde de gelemedi . Ben biraz söylendim herşey ters gittiği gibi o gün baya kavga ettik. Akşam içmiş deli gibi 6 yıl boyunca 5martı 6 marta bağlayan gece 00:00 da arardı.Bu sene öyle olmadı yarım saat geç aradı ve mayısın 10undan beri bir garip davranıyodu.Konuşmuyo aramıyo ama her gün buluşmak istiyodu.Anlatsın diye çok uğraştım anlatmadı 22 Haziran belki de tüm hayatımın bitmesini istediğim gün hala inanamıyorum.20 Haziranda yıldırım nikahıyla evlenmişler ve bana hiçbirşey söylememiş annesi gelinim olcak derdi benden için nasıl insanlık dışı varlıklarmış.Kızlar doğum günü gecem birlikte olmuşlar kafam çok güzeldi çok içmiştim senden sakladım sonradan kız hamile kaldığını 2 ay sonra gelip söyledi aldırmak istedim ama cana kıyamadım dedi.Bana nasıl kıydın dedim nasıl kıyabilir ölmek istiyorum kaç gündür zehir oldu başıma yıkıldı bütün dünyam.Hayallerimiz ne olacak canım yanıyor Alah kimsenin baiına vermesin şimdi ne yapıcam nasıl yaşıycam heryer de anılar 6 yıl gezmediğimiz yer yok baktıkça herşeyi hatırlıyorum.Nolur bişey diyin ben nasıl kendimi toparlayacağım.