Geçen Zamanamı Kahrolayım İhanete mi?

sedaserin7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2017
142
69
48
35
Diğer üyeliğimin bütün bilgilerini unuttuğum için tekrar bir hesap açtım.Kızlar 6 yıldır ölürcesne kıyamadan birini sevdim.6 yılın 5 ayı küs kaldık ama hep evleniceğimizi düşünürken bir dizinin içindeyim gibi hissediyorum şuan :KK43: ben 6 yıl boyunca hep onun sevgisini gözlerinden anlardım.Üniversitede tanıştık Ankara dan iş nedeniyle geçen yıl şehir dışında kalmıştı doğum günümde de gelemedi . Ben biraz söylendim herşey ters gittiği gibi o gün baya kavga ettik. Akşam içmiş deli gibi 6 yıl boyunca 5martı 6 marta bağlayan gece 00:00 da arardı.Bu sene öyle olmadı yarım saat geç aradı ve mayısın 10undan beri bir garip davranıyodu.Konuşmuyo aramıyo ama her gün buluşmak istiyodu.Anlatsın diye çok uğraştım anlatmadı 22 Haziran belki de tüm hayatımın bitmesini istediğim gün hala inanamıyorum.20 Haziranda yıldırım nikahıyla evlenmişler ve bana hiçbirşey söylememiş annesi gelinim olcak derdi benden için nasıl insanlık dışı varlıklarmış.Kızlar doğum günü gecem birlikte olmuşlar kafam çok güzeldi çok içmiştim senden sakladım sonradan kız hamile kaldığını 2 ay sonra gelip söyledi aldırmak istedim ama cana kıyamadım dedi.Bana nasıl kıydın dedim nasıl kıyabilir ölmek istiyorum kaç gündür zehir oldu başıma yıkıldı bütün dünyam.Hayallerimiz ne olacak canım yanıyor Alah kimsenin baiına vermesin şimdi ne yapıcam nasıl yaşıycam heryer de anılar 6 yıl gezmediğimiz yer yok baktıkça herşeyi hatırlıyorum.Nolur bişey diyin ben nasıl kendimi toparlayacağım.

Zor bir durum canım anliyorum ama emin ol dünyanın sonu deil burda ne hikayeler okuyoruz otel koselerinde aldatılan doğum yaptığı gün aldatıldığını duyan neler neler sen en azından evli değilsin zararın neresinden dönsen kar .. Ya evlenip boyle bisey yaşasaydın ? Hic üzülme yine sevip sevilirsin

benzer hikayede ben de başrolüm sadece evlenmiyorlar henüz ilerde o da olur kız hamile kalır evlenirler koşa koşa :/

diyeceğim o ki... kurtulduğuna sevin. başka türlü göremicektin. sen değil o üzülsün mutsuz bir evliliğe mahkum. sen kurtuldun.

kendini toparla ve hayatına sıfırdan başla.

Öncelikle hikayeyi fazla dramatize etmeyerek işe başlayın.
Kendinize karşı bile biraz soguk ve dik duruşlu olun...
Doğum gununuzde degil de başka gün birlikte olsalar daha mı az canınız yanacaktı?
Boşverin o günü öyle hatırlamayı.
Adi herif gitmiş aldatmış işte diye düşünün..
Yada gittiğiniz her yerde anılarınız vs romantikliğine kapılmayın. Onunla gittiğiniz yerlere yeniden gidin, daha güzel daha canlı anılarınız olacak.
Henüz yeni ama zamanla geçecek. Bunu kendinize sık sık tekrar edin.
Kimse aşk acısından ölmüyor, merak etmeyin...

Bende yaşadım aynısını çok çok benziyor. Ailesi severdi beni, benim ailem onu severdi. Üniversiteyi beraber okuduk beş yıl boyunca mükemmel bir ilişkim var sanıyordum ama benim ruhum bile duymadan aldatılıyormuşum okul bittikten sonra farklı şehirlerde olduğumuz için de geç öğrendim. O acı Geçiyor biliyor musun ama şimdi acın çok taze hemen unutamazsın. İlk başta nefes bile ağır geliyor insana ama zamanla hafifliyor acı. Sen acını yaşa ağla içinden at o zehri. Uzun bir süre yalnız kal, sakın ha hemen birini bulayım deme zararı sadece sana olur. Geçmez sanıyorsun her saniye aklında o oluyor zamanla saatte bir aklına gelir sonra günde bir gelir aklına ve en sonunda sen farkına bile varmadan acın diner bir bakmışsın onu hiç düşünmez olmuşsun.

olayı dramatize etme +1

ölürcesine sevmek filan. yok öyle şeyler. yaşıyosun işte. aldatımışsın bitmiş. ailesine filan insanlık dışı varlıklarmış demeni anlamadım. onlar ne yapabilirlerdi ki. kadını kürtaja zorlayıp oğluna illa sevgilinle evlencen baskısı mı yapacaklardı.

Kalk cay koy. Ic. Icerkende şukret. Ilk iliskiden nasil gebe kaliniyor hayret 11 aylik evliligim vardi. Kazara bile bu hamilelik mevzusu olmadi. Nasip sanirim...Ayrica ailesine uc atma. Oğullarına ickiyi icirip kadının koynuna sokmuyorlardir ya... Neyse Gecmis olsun. Kurtulmusun.

Sakin olun öncelikle. Zaman ilaç. Geçecek tabiki. Adam hayatına bakacak da siz kahrolacak degilsiniz. Yasadiginiz sehri degistirin. Hatirlatan tum anıları yok edin. Gerekirse terapi alın.

Diğer üyeliğimin bütün bilgilerini unuttuğum için tekrar bir hesap açtım.Kızlar 6 yıldır ölürcesne kıyamadan birini sevdim.6 yılın 5 ayı küs kaldık ama hep evleniceğimizi düşünürken bir dizinin içindeyim gibi hissediyorum şuan :KK43: ben 6 yıl boyunca hep onun sevgisini gözlerinden anlardım.Üniversitede tanıştık Ankara dan iş nedeniyle geçen yıl şehir dışında kalmıştı doğum günümde de gelemedi . Ben biraz söylendim herşey ters gittiği gibi o gün baya kavga ettik. Akşam içmiş deli gibi 6 yıl boyunca 5martı 6 marta bağlayan gece 00:00 da arardı.Bu sene öyle olmadı yarım saat geç aradı ve mayısın 10undan beri bir garip davranıyodu.Konuşmuyo aramıyo ama her gün buluşmak istiyodu.Anlatsın diye çok uğraştım anlatmadı 22 Haziran belki de tüm hayatımın bitmesini istediğim gün hala inanamıyorum.20 Haziranda yıldırım nikahıyla evlenmişler ve bana hiçbirşey söylememiş annesi gelinim olcak derdi benden için nasıl insanlık dışı varlıklarmış.Kızlar doğum günü gecem birlikte olmuşlar kafam çok güzeldi çok içmiştim senden sakladım sonradan kız hamile kaldığını 2 ay sonra gelip söyledi aldırmak istedim ama cana kıyamadım dedi.Bana nasıl kıydın dedim nasıl kıyabilir ölmek istiyorum kaç gündür zehir oldu başıma yıkıldı bütün dünyam.Hayallerimiz ne olacak canım yanıyor Alah kimsenin baiına vermesin şimdi ne yapıcam nasıl yaşıycam heryer de anılar 6 yıl gezmediğimiz yer yok baktıkça herşeyi hatırlıyorum.Nolur bişey diyin ben nasıl kendimi toparlayacağım.
Böylesiyle evlenseydin, ilk büyük kavganızda içer içer üstünüze kuma alırdı. Bunu düsündükce döndügünüz zararın kârı icin sükredin. Ilk zamanlar acıtır ama öldürmez merak etmeyin. Silkelenin şöyle bir. Dünyanın sonu degil bu. İsin icine ihanet girdi mi kendinizi hafiflemis bi kus kadar hissetmelisiniz, büyük bi beladan kurtulmussunuz.

Başkası için seni aldatan. Başkasını da bi başkası için aldatır. Bu onun karaktersizliği. Ay kurtulmuşsun işte ne guzel. Haklısın yaşanan bi geçmiş var onuda zamanla silip atıcaksın

Back
X