Geçen Zamanamı Kahrolayım İhanete mi?

O gün tanışıp, o gece sevişmeye mi karar verirmişler sanki? Belliki şerefsiz uzun bir süredir ikinizi birden idare ediyormuş. Ya böyle 3 kuruş etmez adamcıklar için ölmek istedim falan demiyorlar mı kızlarımız, fitil oluyorum.

Kalk bi sadaka ver, 2 çocuğun olduktan sonra bu sefilin gerçek iç yüzünü görebilirdin. Allah kurtarmış, üzülecek bir durum yok.

Ne geçen zaman kahrol, ne de ihanete..
Git 3, 5 yetimi sevindir..
Uçurumun kenarından dönmüşsün.. 6 yıllık sevgilisine bunu yapan adam karısına neden yapmasın? Ya bir de evli ve çocuğunuz olmuş olsaydı..
Acını yaşa, yasını tut, toparlan ve önüne bak..
Erken görmüşsün gerçek yüzünü, bunun ne büyük bir şans olduğunu ileri de anlayacaksın..

Kalk cay koy. Ic. Icerkende şukret. Ilk iliskiden nasil gebe kaliniyor hayret 11 aylik evliligim vardi. Kazara bile bu hamilelik mevzusu olmadi. Nasip sanirim...Ayrica ailesine uc atma. Oğullarına ickiyi icirip kadının koynuna sokmuyorlardir ya... Neyse Gecmis olsun. Kurtulmusun.
Teşekkür ederim umarım düzelicek herşey inanıyorum zor ama olucak

Sakin olun öncelikle. Zaman ilaç. Geçecek tabiki. Adam hayatına bakacak da siz kahrolacak degilsiniz. Yasadiginiz sehri degistirin. Hatirlatan tum anıları yok edin. Gerekirse terapi alın.
Düşünüyorum istanbul a gitmeyi düşünüyorum zor burda gözümü her çevirdiğimde o iş ve ev durumlarımı ayarlama çabasındayım

Şükret ki evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsün, evlendikten sonra bu haltı yiyip senin üstüne birini hamile bıraksaydı, adam karaktersizmiş uckuruna sahip olamayan biri. Böyle biriyle evlenmeden gerçek yüzünü gördüğün için mutlu olmalısın, şimdi üzülürsün ama ilerde geçecek emin ol

Böylesiyle evlenseydin, ilk büyük kavganızda içer içer üstünüze kuma alırdı. Bunu düsündükce döndügünüz zararın kârı icin sükredin. Ilk zamanlar acıtır ama öldürmez merak etmeyin. Silkelenin şöyle bir. Dünyanın sonu degil bu. İsin icine ihanet girdi mi kendinizi hafiflemis bi kus kadar hissetmelisiniz, büyük bi beladan kurtulmussunuz.
Böyle teselli ediyorum acımı nekadar bastırır bilmiyorum çok zor cidden anlatamam bi an geçiyor sonra tekrar başlıyor

O gün tanışıp, o gece sevişmeye mi karar verirmişler sanki? Belliki şerefsiz uzun bir süredir ikinizi birden idare ediyormuş. Ya böyle 3 kuruş etmez adamcıklar için ölmek istedim falan demiyorlar mı kızlarımız, fitil oluyorum.

Kalk bi sadaka ver, 2 çocuğun olduktan sonra bu sefilin gerçek iç yüzünü görebilirdin. Allah kurtarmış, üzülecek bir durum yok.
DÜşünün ki bütün geleceğinizi onun üzerine planlamışsınız dünyanın merkezi o gidince bomboş geldi herşey atlatacağım inşallah

Şükret ki evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsün, evlendikten sonra bu haltı yiyip senin üstüne birini hamile bıraksaydı, adam karaktersizmiş uckuruna sahip olamayan biri. Böyle biriyle evlenmeden gerçek yüzünü gördüğün için mutlu olmalısın, şimdi üzülürsün ama ilerde geçecek emin ol
Zamanla olucak sanrm herşeyi zamana bıraktım biraz daha durgunum biraz daha agresif okadar

Normal hayatta tek seferde gebe kalmak pek mümkün olmuyor ama dizilerde ve aldatma olaylarında pat diye gebe kalınıyor ne hikmetse:KK64:

Tek gecelik ilişkiden ziyade adamın 2 kişiyi idare ettiğini düşünüyorum, biri gebe kalınca onu tercih etmek zorunda kalmış.
O kız hakkında neler demişti halbuki ne saflıklar düşündükçe oturuyor rayına

Bu kadar detaylı tarih tarih aklında tutman saglikli gelmedi.değmeyen bir insanmış aldatmış bitmiş.çok detaycisin unutman zaman alacak psikolojik destek alırsan kolay atlatirsin.yoksa bana takıntı yapacaksın gibi geliyor
Gideceğim zaten küçüklüğümden gelen bişey tüm olaylar tarihiyle aklımda :(

Zamanla olucak sanrm herşeyi zamana bıraktım biraz daha durgunum biraz daha agresif okadar
Bunlar normal, yaşayacaksın ve bitecek, ama dışardan kendine bakabilirsen aslında sen de görürsün , bu adamla evlenmediğin için çok şanslısın, bu da böyle bir anı olsun boşver

DÜşünün ki bütün geleceğinizi onun üzerine planlamışsınız dünyanın merkezi o gidince bomboş geldi herşey atlatacağım inşallah
Canım, erkek de olsan kadın da olsan bu çok saçma bir hata zaten. Gelecek başkasına güvenerek inşa edilmez. Her yolculuk kişiye özeldir. Siz kendi hayatınızın mimarı olacaksanız, size eşlik etmeye değer birisi, gel yoldaş olalım derse eyvallah...yarı yolda gözü başka bir kadına takılıp, onun peşinden sapıyorsa, zaten hayat dostu olmaya layık değilmiş. Arkasından uzun bir travma yaşarak günlerinizi heba etmeyin diyorum sadece.

1gecelik iliski bile olsa adamin evlenseniz yine aldatacagini, bunlari belki de kucaginizda bebeginizle yasayacaginizi gormus oldunuz. O yuzden uzulmeyi birakin ve sukredin. Allahin sevdigi kuluymussunuz ki o herif kaderiniz olmamis. 2 rekat sukur namazi kilin kurtuldum diye. ;)

Bunlar normal, yaşayacaksın ve bitecek, ama dışardan kendine bakabilirsen aslında sen de görürsün , bu adamla evlenmediğin için çok şanslısın, bu da böyle bir anı olsun boşver
hatırlamaktan nefret ediceğim bi anı ve hiçbişeyi silemediğim bi hafıza çabalayacağım

Canım, erkek de olsan kadın da olsan bu çok saçma bir hata zaten. Gelecek başkasına güvenerek inşa edilmez. Her yolculuk kişiye özeldir. Siz kendi hayatınızın mimarı olacaksanız, size eşlik etmeye değer birisi, gel yoldaş olalım derse eyvallah...yarı yolda gözü başka bir kadına takılıp, onun peşinden sapıyorsa, zaten hayat dostu olmaya layık değilmiş. Arkasından uzun bir travma yaşarak günlerinizi heba etmeyin diyorum sadece.
Deneyeceğim yarın bir psikologla görüşeceğim sonra istanbula gidicem herşeyi değiştiricem

1gecelik iliski bile olsa adamin evlenseniz yine aldatacagini, bunlari belki de kucaginizda bebeginizle yasayacaginizi gormus oldunuz. O yuzden uzulmeyi birakin ve sukredin. Allahin sevdigi kuluymussunuz ki o herif kaderiniz olmamis. 2 rekat sukur namazi kilin kurtuldum diye. :KK66:
Hergün kılarım şükür namazımı böyle asıl sabır orda zaten yoksa imkansız bu acıyla durmam

Her şeyde bir hayır vardır.bu acıyla ölmeyeceksin. Allahın sevgili kuluymussun ki evlenmeden ortaya çıkmıs. Geçen zamana uzulme, mutlaka sana öğrettiği seyler, kattığı değerler vardır. İçinde devasa bir öfke, hayal kirikliklarin vardır eminim ama bunları kusmak için bile olsa o şer...siz le iletişim kurma. Allah'ından bulmuş zaten

Back
X