Gecenin 3unde elektrik supurgesi acan komsu

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
Bu saatte elektrik supurgesi acmis gayet normal bir sekilde ev temizliyor 2 ay oldu buraya tasinali her aksam 2-3e kadar cocuklari tepiniyor avazi ciktigi kadar bagiriyor ev sallaniyor resmen ust katimda ev sahibinin kizi oturuyor bu gurultu yapanlar benim iki ust katimda sesleri oldugu gibi odamda ev sahibime sikayet ettim cozum bulamadilar esi gec geliyor cocuklari yaramaz diye gecistirdiler sabir dedim ustelemedim ramazandan once balkonunda hali yikamis siva catlaklarindan benim balkonuma butun kirli suyu akiyor camasirlarimi batirdi ciktim kapisina sikayete o kadar rezil ki uste cikmaya calisti ozur dilemek yerine ev sahibi bu hanim apartmanda birlik yonetici kavrami kesinlikle yok o kadar usandim ki ev degistiricem dedim uyuyamiyorum cok rahatsiz oluyorum bu hanima kavga etmeden guzellikle anlasamiycaz belli apartmanda imza toplayalim desem oyle bir apartman degil en basta ev sahibim bile cekiniyor ben ne yapabilirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çocuklar için yapılacak birşey yok. Çocuk sonuçta sözden anlamıyorlar. Benim de üst katımda 2 küçük çocuk vardı inanılmaz gürültüler öyle böyle değil. Birkaç defa uyardım ama fayda etmedi. Çocuk deyip geçmeye çalıştım kafayı takmayınca duymuyorsun da. Halı yıkama konusunda haklısın tabi annem çarşaf sirkelese alt katlara haber verir çok hassastır. Bence birgün çaya gidip tatlı dille anlat. Uyuz olursa inadına bile yapabilir.

komşunuzun temizlik takıntısı mı var

Belki sahur vakti bir şey kırıldı onu süpürmek zorunda kaldı

komşunuzun temizlik takıntısı mı var

Bilmiyorum ki yeni tasindim zaten takinti bile olsa esi kv kp demezmi bu saatte supurgemi acilir diye

Belki sahur vakti bir şey kırıldı onu süpürmek zorunda kaldı

Hemen hemen her aksam aciyorlar ya sabir ceke ceke bir hal kaldim simdi ramazan diyorum ee ramazandan oncede boyleydi

Tatli dilden anlamiyorlarmis daha once cok uyarilmislar zaten gidip uyardigimda anladim garip insanlar ev sahibim bile aman kizim bosver diyor gece yatagimda kadinin cigligi ile uyandim oyle bir dovuyorki cocugu oldurecek sandim cocuk ama gece saat 3 olmus neden zipliyor gidip yatirsin cocuk zipladikca avizelerim sallaniyor hem kendide yorulmaz bagirip cagirmaz

Ay şu komşu belası önceden anlam veremezdim annemlerle yaşarken
kendi evim olunca anladım
benimki de sabah bir başlıyor akşama kadar geceyarısından sonra bile müzik yahu tüm gün bu kadar yüksek sesle müzik dinlemekten bıkmaz mı insan
valla hiç abartmıyorum aralıksız o müzik var
bıktım kapısını çalıyorum açmıyor da mendebur
ev sahibi desen totosunda bile değiliz adamın yüzünü gören cennetlik
öbürü desen tutturmuş nerdeyse her gün temizlikçi getiricek amacı soymak mı bizi bilmem
bi öbürü desen saçlarını benim balkonuma atıyosun diyor manyak mı ne akıl var mantık var fizik var bilim var saç atsam lap diye senin balkonuna mı düşer salak
ay çok dolmuşum konunda patladım
bence gayet git kapısını çal arkadaşım ben çalıyorum da açmıyor mendebur ama sen çal

Cnm komsun seni rahatsiz ederek kul hakkina giriyor ! cocuklari yetmezmis gibi birde gece 3te supurge sesi zor bir durum tabikide tasinman mumkunse tasin derim sen ne kdr soylesende anlamayacaklar !

Ev sahibim muhattap olma anlamiyorlar kavga edersiniz diyor yasli kadin kapisina ciktim diye kosa kosa geldi bende uyuyamiyorum gurultuden simdi yattilar sabah 7 de baslarlar tepinmeye Allah sizede sabir versin

Boşuna dememişler ev alma komşu al diye
Komşunuz temizlik hastası olabilir :26:
Taşınma ihtimaliniz var mı acaba? Her gece yapıyosa ve çocuklar da rahatsız ediyosa ardı arkası kesilmez sanırım.

Cnm komsun seni rahatsiz ederek kul hakkina giriyor ! cocuklari yetmezmis gibi birde gece 3te supurge sesi zor bir durum tabikide tasinman mumkunse tasin derim sen ne kdr soylesende anlamayacaklar !

Ben tasinalim diyorum ama esim istemiyor daha iki aylik evliyiz yeni tasindik bu evide zor bulmustuk simdi is cikarma basima diyor

3 kere kıraya cıktım, ıkısınde eskı kıracıyla konustum, memnun ayrılmıs ben de tuttum, 3.de cıkan kıracıya ulasamadım ama karsı,ust ve alt komsumun zılıne basıp kendımı tanıttım ve apartman hakkında sorular sorma bahanesıyle tanımaya calıstım,hepsıde guleryuzlu yardımseverdı tuttum hemen ev alma komsu al cok dogru, benım ıcın de cok onemlı evdekı huzur.anlayıssız komsuya hıc tahammulum yok.

konu sahıbı gurultu anında vurarak tepkı vermeyı denesenız ıse yarar mı acaba? yahu sahur hazırlarken suyu bıle cekınerek acıyorum (borulardan gurultulu gecıyor.) sahur yanı herkes bılıyor ama herkes kalkacak dıye bır sey yok, biz kalkıyoruz dıye gecenın 3 unde herkesı kaldırmaya hakkımız yok.

Çocuk hadı dıyelım bır nebze soz gecıremedı ama supurgeyı soyleyın bence, sert olarak degılde, gece uykumuzdan ırkıldık elektrık sesıne elım ayagım bosaldı korkudan resmen dıye azıcık abartarak soylersenız belki işe yarar. şahsen ben uykumda oyle bır ses duysam dırekt deprem sanıp bır sure kendıme gelemezdım.

Boşuna dememişler ev alma komşu al diye
Komşunuz temizlik hastası olabilir :26:
Taşınma ihtimaliniz var mı acaba? Her gece yapıyosa ve çocuklar da rahatsız ediyosa ardı arkası kesilmez sanırım.

Tasinmak istiyorum ama esim istemiyor bu evi zor bulduk simdi bakiyorum kiralik evlere bu fiyata bu sartlarda ev yok

et canım onlardan mı çekiniyorsun hakkını gasp ediyorlar
o saatte süpürge mi açılırmış
ben olsam yolarım çirkefimdir biraz valla

Benim ust katimda olsa alttan vermistim sopayi ama aramizda bir kat daha var iki ust katimda oturuyor ev tutmaya geldik karsi dairem ev sahibi ust katimda kizi var kizi zaten evde durmuyor hep annesinde sessiz sakin bina diye aldandik kadinin avaz avaz bagirip cocugunu dovmesine uzuluyorum cogugu yastik gibi duvardan duvara vuruyor normal anne oyle evladini dovermi deprem oldu sanmistim ilk duydugumda daha once kapisina ciktim ama pek hoslanmadi hali yikiyordu yasak dedim malum sular azaldi belediye bildirim yayinladi lutfen yikamayin dedim sen ne karisirsin dedi bende o zaman belediyeyi ariyorum onlara soylersiniz dedim karsi dairesi zabitaymis hic birsey yapamazsin demisti iyi o zaman ben sikayet edeyim gerisi onlara kalmis diyip indim asagi ev sahibim engelledi yoksa sikayet edecektim

et canım onlardan mı çekiniyorsun hakkını gasp ediyorlar
o saatte süpürge mi açılırmış
ben olsam yolarım çirkefimdir biraz valla

Ev sahibimden cekiniyorum yasli kadin kizi esinden ayrilmis hani cirkef insanlar demekki bu kadar usteliyorlar yapma diye

yaramaz çocukları varsa gece 3 te açılan elektrik süpürgesini dökülmüş yemeğe kırılmış bardağa yorarım hergün gece 3 te açmıyorsa şayet...çocuklar içinde yapılabilecek bir şey yok hanımefendi bütün çocuklu insanları müstakil evlerde yaşamaya zorlayamayız değil mi.

sessiz süpürgeler var bari onlardan alsa :)

Mustakil eve gitmesinlerde saygili olsunlar apartmanda yasamanin bir kurali vardir aksam 22:00 ile sabah 06:00 ya kadar gurultu yapilmaz her gece 3e kadar cocuklarinin ziplamasi yuzunden bakin bu saate kadar uyuyamadim ise gidicem mecburen simdi onlar misil misil uyuyorlar !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…