Gecenin 3unde elektrik supurgesi acan komsu

Hiiiçbir şey söyleme gece polisi ara alt kattan çok ses geliyor ama lütfen benim söylediğimi belli etmeyin gürültülü insanlar inadına yaparlar de.Polis gelsin kapılarına sen o esnada ışıklarını kapat otur evinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben evlenmeden önce taşınalı 8gün olmuştu evi tekrar taşıdım aynen bu dertten ev sahibinin oğlu oturuyodu tepemde sürekli bi misafir gece yarılarına kadar ama sanki hergün evde mevlüt okunuyo bütün kapımın önüne kadar ayakkabı çocuklar apartmanın merdivenlerinde oynarlar ama sanki birbirlerine işkence ediyolardı öyle çığlıklar sesler ağlamalar misafirler gece gidiyodu hamarat ya açıyodu süpürgeyi gır gır gır arkasından silerdi silerdi mübarek kırklardı evi halıları silkelerdi pat pat pat her gün mü silkelenir evi yerleştirmeden taşındım ilk önce uyardım bağırdı çağırdı yapma dedim camları yeni temizlemişim halı silkelenmez burdan öteki taraftan silkele anlamadı bende halısını çektim aşşa bekledim kapısında çıkmadı sonra kayınpederine söyledim dedim nakliye paramıda verin burda kiracı durmaz kusura bakma bilerek yapıyolar öle çıktım evden ilk önce uyar bi kaç kere sonra hiç bişi olmamış gibi seslen bi dk aşaya gelirmisiniz şifonyeri çekemiyomda falan deyin aşa gelir gelmez al içeri saçlarını dola eline al altına zıpla bi üstünde çıkacaksan da öyle çık evden öyle saygısız insanlara tahammül edemem ya ben kendi evimde alt kattaki kiracımız vardiyalı çalışıyo diye öğrendim haftanın 3 günü 6 dan önce süpürüyodum evi bişi dökülse bile acil süpürmezdim

Ah ahh bende çok dertliyim bu konuda 4 senedir üst katımdakilerin pisliğini temizliyorum valla.. Bizim balkon mutfak tarafında düşünen yemek fln yapıyorum bide. O balkondan neler toplamadım ki ben bildiğin çöplerini bize atıyorlar ahırda yaşadıklarını düşüyorum artık..
İlk evlendiğimizde çocuklarından çok rahatsız oluyordum ama şimdi bizimde çocupumuzda anladım ki pek söz laf kar etmiyo ona bişi demedim ama bu bişiler sirkeleme olayı atma olayı beni benden alıyor saçlarım diken diken oluyor gördüğüm anda.. Bende biraz titizim yerde bi saç teli bile görmicem yani..
Ama asla kimseyi rahatsız etmem ararım alt komşumu arka taraftan küçük paspas sirkelicem diye hemen kapatır allah razı olsun ama bunlar fena kaç kere uyardım çamaşırlarım batıyor, yemek yapıyorum toz kıl geliyır yok anlamadı..
En son 1 yaşında bebepimi yemek yediriyordum balkonda baktım yine sirkeliyor bağırdım mahalle inledi çıktm yukarı üstekine de bi ton laf ettim karşıki de onu savundu kankiler tabi.. Tehtit ettim bir daha sirkelerseniz video ya çekicem hiç üşenmicem gidip dava açıcam size dedim bilin ki uğraşırım sizinle bende sizi rahat bırakmam dedim..
Böyle devam ederseniz ahirette iki elim yakanızda olsun sizin yüzünüzden balkonu kullanmıyorum dedim ya çıktım geldim ama nasıl rahatladım anlatamam😁😁
Bi kaç gün sonra kapımı çalıp halı sirkeleme günü belirlediklerini onun haricinde sirkelemiyecekleeini söylediler.. Aferin dedim yola gelin (içim den:))
Böylece kurtulmuş oldum çok şükür ... Ama beni görünce çok pis bakıyorlar uyuz olmuşlar belli 😄

Aynı manyaktan bi tane de bende var. Yıllarca öğrenci apartmanlarında yaşadım ben böyle gürültü görmedim. Gecenin 3lerine 4lerine kadar kesilmiyor sesleri.. Kulak tıkacı aldım öyle yatıyorum gece.. Sinir stres sahibi oldum

Bu gece citlari cikmadi cok sukur :)

Ya kadindan kadina da fark ediyor iste.. Ben kucukken diger odaya hafif kosarak gitsem annem kizardi asagiya ses gitcek diye.. Balkondan bisey cirpacagi zaman mutlaka haber verirdi.. Gerci simdi de oyle.. Ben olsam o kadinin sacini yolardim heralde :)

Ben parmak ucunde yuruyorum saat 10 dan sonra gik diyemem sanki hala babam bagiracak diye oyle buyuduk o piskoloji benimle aksama misafirim var bu saatte insanlar uyuyor diye temizlige baslayamadim

Geçenlerde bir arkadaş buna benzer bir konu açtığında, ona; komşularını beyaz masaya şikayet edebileceğini yazmıştım.
Geçmişte benzer sorunlar yaşadım bende.
Ve bağlı bulunduğum belediyenin beyaz maaş birimine mail attım.
Bi kaç güm içinde gelip uyardılar komşuları.
Oldukça sıkıntılı bir dönem geçirmiştim komşulardan dolayı.
Sahurda halı silkeleyip, balkonuma kıvırcıktan tutun zeytin çekirdeğine kadar her şeyi atıyorlardı.

tamam çocuk varda gece 2 de 3 de çocukların gürültü yapması ne demek. anne baba olacaklar o saatte çocukların uyutmaları gerekiyordu. ayrıca çocuklarada bazı şeyler öğretilir. gecenin 3 de gürültü yapmamayı. insanlara saygıyı öğretmek lazım. bencil olmamayı. her gün gecenin 3 de gürültü yapmamayı.çocuklara hayırı öğretmek şart. ve sözünü ditletmeyi.hoş anne baba neki çocuklar olsunda..
böyle durumlarda polise şikatey ediliyor. uyarın devam ederse polise şikater edeceğim deyin yada gerçekten uyarmadan edin.. apartmanda yaşamayı bilmeyen esas tek katlı müstakil eve çıksın

Son düzenleme:

bunu öğrendiğimiz iyi oldu. çok sağolun..

Karsindaki kisiye olan saygindan iste canim bide insan kendine yapilmasini istemedigi seyi baskalarina da yapmamali.. 2 dk durup dusunceksin bu durumda ben olsam naparim diye..

İki gundur masallah ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…