Gecenin 3unde elektrik supurgesi acan komsu

Canim seni çoook iyi anlıyorum biz üst komşuların gürültüsü yüzünden kendi memleketimizde kendi evimizde zulüm çektim ramazan günü kiraya taşındık yöneticiye söylùyoruz üst komşu ile ikisi çanakkaleli aynı memleletten ikiside resmen adamlar birlik oldular şikayetimizi iletmiyor zulme çok ortak oldular ben Allaha havale ediyorum şu mubarek günde.

anlatmik istediğimi anlayamadınız bende çalışıyorum çocuğum yok komşularımın çocuklarının gürültüleri çok fazla ama ben gidip bir çocuğu şikayet edemem kaldı ki gece kalmaması gereken bir şey dökülmüştür süpürgeyle çekmek zorunda kalmıştır...her gün tepenizde süpürge çalıştıran bir aile ise yukarıdakiler tabiki sonuna kadar haklısınız ...ucuz bir ev bulduğunuzu yazmışsınız o zaman muhit olarak ta daha eski bir yerdesiniz tahminimce bu kısmı fazla açmak istemiyorum benim görüşüm bu..bu durumda muhitinizi değiştireceksiniz biraz daha para vereceksiniz ve apartman kavramını bilen insanlarla aynı nyerlerde yaşayacaksınız ve de rahatsız olmayacaksınız...bir yere taşınmadan önce biraz araştırmanız gerekir bence ucuz diye tutulmaz ...o zaman her türlü komşu grubuna hazırlıklı olmanız gerekir..bilmem oruç halimle nasıl anlattım bilemiyorum şahsen ben hiç sorgulamadan yeni ev arayışlarına geçtim

Son düzenleyen: Moderatör:

senin ki kadar ağır olmasa da bendede var böyle bir dsurum ne çektiğini biliyorum
ama gözün iyice dönünce o fırtanayı bir kopart
emin ol deli deli yi görünce çomağını saklıyor
taşınmak ev değiştirmek kolay iş değil elbette
ama çözümünü bulamazsan da
başka çaren yok

Bence yazdiklarimi bir daha okuyun hanimefendi cok yanlis tespitleriniz var
Hemen hemen her aksam aciyor yazdim
Ucuz kirasi muhuti yazmadim 800 lira kira oduyorum pek ucuz varos bir semt degil bahcelievlerde oturuyorum zaten ev bulamadim yazmistim oruclusunuz anlamamissiniz belli ki hem varos bile olsa yaptiklarina tahammul edecegim anlamina gelmez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kavga gurultu olmadan bir cozum istiyorum yoksa niyetim taciz olsa her aksam cikarim kapisina nesir bu diye cemkirieim bu cozum degil ki daha once sikayet edilmis cozum olmamis belli ki hala devam ediyorlar ben apartmanda yasamayi bilmeyenler yuzunden ev degistiremem bunun bir cozumu olmali

çok yapıcı değilsiniz hanımefendi konunuzu dağıtmayayım ben her gün açıyorsa zaten siz haklısınız demiştim...fakat bu yazdığıma bile tahammül edemiyor olmanız hayret verici...neyse geçmiş olsun hanımefendi umarım en yakın zamanda kurtulursunuz komşularınızdan..:26:

Cok yardimci oldunuz tesekkurler

Cok yardimci oldunuz tesekkurler

ee kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi nasıl yardımcı olabilirim ki ben evden çıkmakla buldum çözümü

Çocuk gürültüsünü ben de çekemem, çocuk durmuyor diye o büyüyene kadar senelerce onu mu dinleyeceğiz? Bir çözüm bulmak zorundalar. Çocuk diye arada bir idare edilebilir ama her gün her gün çekilmez. Ben hatırlıyorum alt komşunun korkusundan çoğu zaman parmak ucumuzda yürürdük küçükken. Anormal de büyümedik yani bir şeyimiz de eksik kalmadı. Şimdiki ailelere çocuk gürültü yapmasın de bakayım neler duyuyoruz
Bizim de alt komşu her gece çamaşır yıkıyor. Ne zaman uyansam makine sesi...Neyse ki öyle çok bi gürültüsü yok. Bu tarz elektriik işlerini gece yapıyorlar sanırım fatura daha az gelsin diye..

Belediyeye facebook ustunden mesaj attim bakalim beyaz masa gibi kurumlarin yapabilecegi birsey var mi ogreneyim toplu imza harici tum cozumleri kullanicam ama yan dairesi zabitaymis muhtemelen sikayetim ellerine gecince arkasina siginirlar

Cnm benim başımda da bi tane buna benzer bile bela var çocukların evi başımıza yıkması yetmiyomuş gibi cocuğunun pis bezlerinide bizim evin bahçesine atıyo bu kadın gelmeden önce behçe mis gibiydi şimdi pislik içinde kaç kere bende söyledim ev sahibine ama bişey cıkmadı geçen eşim dışarda baya bağırdı galiba onu duymuş bahçeyi temizlemiş akşam baktık bahçeye gene aynı pislik içinde napıcaz bende bilmiyorum ama tatlı dilden anlamadıkları kesin canları kavga istiyo galiba konuşarak çözülmüyo çünkü

çok kötü Allah sabır versin

Bende aynı durumdan muzadaribim benim ki süpürge değil gece yarısı çamaşır makinası çalıştırıyor tuvalette bas bas bağırarak konuşuyorlar bıkkınlık geldi bana gün içerisinde neler yapıyor acaba bilemiyorum çalışıyorum çünkü hiç bir şey yapamıyorum bende :26:

Vallahi sinirlerim zıpladı sabah sabah ama o saygısız komşunuzdan ziyade bu duruma göz yumun diye size nasihat veren ev sahibiniz ve diğer komşularınıza. Oooohh hanımefendi hem saygısızca davranıp sizi kendi evinizde bile diken üstünde oturtacak hem de cazgırlık yapacak kimse de ses çıkarmayacak susup oturacak. Ne ala memleket

Elinizden ne geliyorsa yapın lütfen! Nereye şikayet edebiliyorsanız edin bu durumun peşini bırakmayın. Tamam sonuçta toplum içinde yaşıyoruz her insanın bin bir türlü hali olur. Gece de olsa bir şey dökülür temizlemesi gerekir, ya da sabah erken misafiri gelecektir çocuklarla uğraşmaktan ancak vakit buluyordur, halısını başka hiçbir şekilde temizleyemiyordur, çocuklara söz geçiremiyordur her şeye eyvallah! Ama uyardığınızda pişkin pişkin üste çıkması kabul edilecek şey değil. İşte böyle cazgırlara kimse laf edemiyor diye kuruyorlar kendi imparatorluklarını. Ne demek katlan ne demek idare et? Önce o insan olacak ondan sonra da herkes birbirini idare eder yeri gelince. Böylelerine prim vermemek gerek lütfen hakkınızı arayın, diğerleri gibi bu delinin sizi sindirmesine izin vermeyin. Ha ondan sonra yine bir çare bulunamaz orası ayrı, ama birilerinin ona gözdağı vermesinin zamanı gelmiş bence.

Bende aynı durumdan muzadaribim benim ki süpürge değil gece yarısı çamaşır makinası çalıştırıyor tuvalette bas bas bağırarak konuşuyorlar bıkkınlık geldi bana gün içerisinde neler yapıyor acaba bilemiyorum çalışıyorum çünkü hiç bir şey yapamıyorum bende :26:

Cok can sıkıcı bir durum allah kolaylik versin size...

Dikkatimi ceken cocuklar neden gece 2-3 e kadar tepiniyor ki o saatte uyuyor olmalari lazim ...

Belli ki komsunuz biraz rahat vede düsüncesiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baska bir eve cikma durumunuz söz konusu mu

Bana soylenilen esi gece 12-1 gibi geliyormus cocuklar o yuzden ayaktaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…