- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Bu saatte elektrik supurgesi acmis gayet normal bir sekilde ev temizliyor 2 ay oldu buraya tasinali her aksam 2-3e kadar cocuklari tepiniyor avazi ciktigi kadar bagiriyor ev sallaniyor resmen ust katimda ev sahibinin kizi oturuyor bu gurultu yapanlar benim iki ust katimda sesleri oldugu gibi odamda ev sahibime sikayet ettim cozum bulamadilar esi gec geliyor cocuklari yaramaz diye gecistirdiler sabir dedim ustelemedim ramazandan once balkonunda hali yikamis siva catlaklarindan benim balkonuma butun kirli suyu akiyor camasirlarimi batirdi ciktim kapisina sikayete o kadar rezil ki uste cikmaya calisti ozur dilemek yerine ev sahibi bu hanim apartmanda birlik yonetici kavrami kesinlikle yok o kadar usandim ki ev degistiricem dedim uyuyamiyorum cok rahatsiz oluyorum bu hanima kavga etmeden guzellikle anlasamiycaz belli apartmanda imza toplayalim desem oyle bir apartman degil en basta ev sahibim bile cekiniyor ben ne yapabilirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gece 12 den sonra gürültü yapılıyorsa
tabi bu çocuk atlaması zıplaması değil elektirik süpürgesi,tv yada müzik sesi gibi
155i arıyıp ihbar edeceksiniz onlar gelir uyarır ikinci kez olursa tekrar arayacaksınız ve bu sefer para cezası kesilecek
devam ettiği sürece hergün para cezası kesilebilir
Cocuk gurultusu koltuktan yere atliyor ve bunu gece 3'e kadar yapiyor sadece supurge degil yani
Bizde de vardı böyle birisi hem gece 12 den sonra elektrik süpürgesini açardı,temizliğini bile hep gece yarısından sonra yapardı kadının eşi bile bu durumdan şikayetçiydi yönetim uyardı bakalım şimdilik yok birşeyler hayır birde çalışmıyor gündüz yapsın,gece 10 dan sonra gürültü yapmak yasaktır.Cocuk gurultusu koltuktan yere atliyor ve bunu gece 3'e kadar yapiyor sadece supurge degil yani
Çocuk atlamasına zıplamasına Polis gelmez isteyen istediği saate kadar oturabilir
yüksek ses olması gerekir müzik yada tv sesi gibi
Bizde de vardı böyle birisi hem gece 12 den sonra elektrik süpürgesini açardı,temizliğini bile hep gece yarısından sonra yapardı kadının eşi bile bu durumdan şikayetçiydi yönetim uyardı bakalım şimdilik yok birşeyler hayır birde çalışmıyor gündüz yapsın,gece 10 dan sonra gürültü yapmak yasaktır.
al bendende okadar bıktım vallahı tukendım kıracıda degılız evıde yenı aldık ustelık artık dayanamıyorum cocukların cıglıgı sankı benım evımde esımle bırbırımızı duyamıyoruz gece 2-3-4 demeden supurge tutuyor sımdı ramazan sahura gelen gıdenı de cok bı gurultu bı gurultu bezdım vallaha
Zabita 50 lira para cezasi kesiyormus ama karsi daieresinde zabita var adam cezayi engeller
Bu saatte elektrik supurgesi acmis gayet normal bir sekilde ev temizliyor 2 ay oldu buraya tasinali her aksam 2-3e kadar cocuklari tepiniyor avazi ciktigi kadar bagiriyor ev sallaniyor resmen ust katimda ev sahibinin kizi oturuyor bu gurultu yapanlar benim iki ust katimda sesleri oldugu gibi odamda ev sahibime sikayet ettim cozum bulamadilar esi gec geliyor cocuklari yaramaz diye gecistirdiler sabir dedim ustelemedim ramazandan once balkonunda hali yikamis siva catlaklarindan benim balkonuma butun kirli suyu akiyor camasirlarimi batirdi ciktim kapisina sikayete o kadar rezil ki uste cikmaya calisti ozur dilemek yerine ev sahibi bu hanim apartmanda birlik yonetici kavrami kesinlikle yok o kadar usandim ki ev degistiricem dedim uyuyamiyorum cok rahatsiz oluyorum bu hanima kavga etmeden guzellikle anlasamiycaz belli apartmanda imza toplayalim desem oyle bir apartman degil en basta ev sahibim bile cekiniyor ben ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?