Gecenin 3unde elektrik supurgesi acan komsu

Gece yere bisey dokulse dahi supurge acmam ben, acamam ya:26: sabaha kadar beklesin napim, insanlari rahatsiz etmektense...
Benim ust komsum da gece ucten sonra haftada bir banyoyu yikar, fircalar, sakir sakir su sesleri... İki de cocugu var, ucuncu de yolda. Cocuklar alismis gece yarsisindan once hatta ikiden ucten once yatmiyorlar. Bazilari demis ya cocuk sesi, napicaksin katlanicaksin. Hayir efendim ben o saatte ancak bir bebegin aglamasina katlanirim o da mecburiyetten. Cocuklar evin icinde kostursun, anneleri banyo yikasin makine acsin alttaki katlansin yok oyle bisey.
Nefret ediyorum dusuncesiz komsulardan. Tabi kendileri on ikiye bire kadar uyuyorlar, calisan insanlar umurlarinda mi

Belki çocuklar birşey kırdı yada döktü oda temizlemek zorunda kalmıştır.
Bu hergün yada sıklıkla mı oluyor yoksa, 1 defaya mı mahsustu?
Halı yıkama olayında kusura bakmayın demek yerine çemkirmesi biraz cadaloz olduğunu gösteriyor sanırım.
Laf anlamıyorsa, ev sahibide çözüm üretemiyorsa taşınmak en doğru çözüm ..

Konuyu okuyunca bizim apartman biri demiştim ama siz başka sehirdeymişsiniz.

Canım bizim apartmanda da var onlar gibi.Üst kat komşum yeni taşındı.Maaşallah haftanın 5 günü kesin misafiri var.Kimsenin misafirine karışmak hakkım değil elbet ama o günlerde cinnet geçireceğim bi gün.Bağırarak konuşmalar ki evimde her kelimeyi çok net duyabiliyorum.Çocuklar koridorda bir aşağı bir yukarı koşuyorlar.Düşün 2,5 yasında bir kızım var titreyerek uyanıyordu onların sesinden.Bi kaç kez uyardım.Bir kaç kez de yönetici ile haber yolladım.Cevap misafire sessiz ol mu diyeyim oldu.Balkondan halı çırptı bir kaç kez.Ben işten3 gibi geliyorum.Her gelişimde bu pencerede oluyordu zaten.Meğerse eve geliş gidişimi kontrol ediyormuş.Eve erken geldiğim bir gün yakaladım tabi.Cevap ay evde yoksun sanmıştım oldu.(Mantığına göre evde insan yoksa halı silkilebilir)Sofra bezini mutfak balkonundan silker,balkon demirlerini kovayla su dökerek yıkar(4.kat),yiyip içtiği şeylerin ambalajı benim balkondadır,sanırım birşeyler dikiyor ki balkonumda kumaş artıkları oluyor,gece-gündüz farketmez elektrikli süpürge açar.....
Çözümü söyleyeyim sana konuşmayı oyle kibar kibar yapma böylelerine o konuşma sökmüyor.Ben en son bir çemkirdim ama sinirden elim ayağım titriyordu.Kadın baya korkmuştu. O gün bugundur yok bişi Allah'a şükür,ses yapınca da duvara vuruyorum sesi kesiyorlar. Hatta duvara vurma konusunda diğer komsularla konuştuk onlarda vuruyor,toplu halde bir eylem gibi oluyor.

Deli deliyi görünce çomağını saklar unutma.

Artik her aksam basim agriyor sahurda agri kesici aliyorum hanimlar gercekten zor
Kadin garip kv kp cocuklari simartmis gelin bir bagiriyor butun sokak ayaga kalkiyoruz cocugunu dovuyor duvardan duvara top gibi atiyor cocugu bir gun oldu sandim cocugu polise sikayet edecektim kimdir nedir bilmiyorum garip yani benim disimda kimse sikayetci degil ugrasmak istemiyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok zor bi durum arkadaşım bnm başımdan geçen şeyi anlatayım belki yardimci olabilirim..
Üst katın temiz su giderinden tavanim a su birikmeye ve akmaya basladi mutfağımdan soylememe rağmen yaptirmadilar bnde belediye nin çevre sağlık birimine şikayet ettim. Bişey yapamayız ama korkutmak amaçlı uyarı yapabilirz dediler ve ertesi gün gerçekten gelip ihbarname bıraktılar suyunuz komple kesilir die hemen yaptırdı yukardekiler :) gürültü ye gelince polis i arayın hiç acimayiz

al bendende okadar bıktım vallahı tukendım kıracıda degılız evıde yenı aldık ustelık artık dayanamıyorum cocukların cıglıgı sankı benım evımde esımle bırbırımızı duyamıyoruz gece 2-3-4 demeden supurge tutuyor sımdı ramazan sahura gelen gıdenı de cok bı gurultu bı gurultu bezdım vallaha

Gece 12 den sonra gürültü yapılıyorsa
tabi bu çocuk atlaması zıplaması değil elektirik süpürgesi,tv yada müzik sesi gibi
155i arıyıp ihbar edeceksiniz onlar gelir uyarır ikinci kez olursa tekrar arayacaksınız ve bu sefer para cezası kesilecek
devam ettiği sürece hergün para cezası kesilebilir

Cocuk gurultusu koltuktan yere atliyor ve bunu gece 3'e kadar yapiyor sadece supurge degil yani

Kabahatler kanununa gore yaptiklari suc mahkemeye verebiliyorum dilekce ile ama surec ne kadar uzar onu bilmiyorum

Bizimde vardı bundan bı tane. Babam sıkayet etmişti 2 kere, en sonunda yonetım uyarı yolladı bı daha yapmadılar cok buyuk ayıp

Cocuk gurultusu koltuktan yere atliyor ve bunu gece 3'e kadar yapiyor sadece supurge degil yani

Çocuk atlamasına zıplamasına Polis gelmez isteyen istediği saate kadar oturabilir
yüksek ses olması gerekir müzik yada tv sesi gibi

Bizde de vardı böyle birisi hem gece 12 den sonra elektrik süpürgesini açardı,temizliğini bile hep gece yarısından sonra yapardı kadının eşi bile bu durumdan şikayetçiydi yönetim uyardı bakalım şimdilik yok birşeyler hayır birde çalışmıyor gündüz yapsın,gece 10 dan sonra gürültü yapmak yasaktır.

Çocuk atlamasına zıplamasına Polis gelmez isteyen istediği saate kadar oturabilir
yüksek ses olması gerekir müzik yada tv sesi gibi

İstedigi saate kadar otursun ziplamasin

Binada yonetim yonetici yok ki

Zabita 50 lira para cezasi kesiyormus ama karsi daieresinde zabita var adam cezayi engeller

Zabita 50 lira para cezasi kesiyormus ama karsi daieresinde zabita var adam cezayi engeller

nedır bu cektıgımız anlamıyorum arkadas apartman kulturunu bılmıyosan gıt mustakıl bır evde otur yanı benım anlamadıgım ben arada kat farkı olmasına ragmen evın ıcınde gurultuden duramıyorsam sen nasıl duruyosun gurultu olan evde??? cnm zabıtalarda gecıstıyor ben aradım ben ısten eve geldımmı rahat sakın bırsekılde evımde huzur ısterım ne huzur kaldı ne sınır

Bende üst katta oturandan çok çektim,o da inatlaştı bende inatlaştım,en sonunda aldı başıni gitti ama gitmesinin tek sebebi ben değildim tabii,ailevi huzursuzluklarıda vardı,gitti de rahat ettim biraz şimdi oturanlar da düşüncesiz biraz,ama diğerinin yanında gül gibiler yani.Ben komşu haklarına,apartman kurallarına çok dikkat ederim ve aynı özeni karşımdakinden de beklerim,medeniyettir bu,dinimizde de komşu haklarına çok önem verilmiştir,sana yapılmasını istemediğini başkasına yapmayacaksın.Benim tek verdiğim rahatsızlık ara sıra yüksek sesle müzik dinlemek ama kesinlikle günduz saatlerinde. Binamızda hasta yok yaşlı yok,gundüz binada bir iki kişi hariç kimse yok,olsalar onu da yapmam.

benim tanıdığım bir aile var böyle.komşumuz hemde.
hep sabaha karşı (6-7) uyuyorlar ve akşam üstü 5 gibi uyanıyorlar.buda onların anormal bir günlük durumları.e doğal olarak ev toplamaktı,çamaşır yıkamaktı,elektrikli süpürge çalıştırmaktı ve başka şeyleri hep gece gece yapıyorlar saat 3-4 gibi.anlaşılan sizin komşunuzda benim komşularım gibi.
çok saçma birşey yaa.
ne yapsanız bilemedim.huylu huyundan vazgeçmiyor.siz yapmayın dedikce inada yapıyor böyleleri.

ev alma komşu al....

Bu sorunun hukuki boyutu olmalı, polise bile şikayet edebilirsin aslında.
Cezai yaptırımı var mı bilmiyorum ama bazen hukuk sitelerinde denk geldiğim oluyo bu tarz sorunlarla ilgili, bence bi araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…