Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaAhh kader yoldaşı oldık hee benimde canım askerde
Teşekkür ederimelin oglu icin anneni kirmaya degmez, bak sana bunu ben diyorum ben :)) kocamla en iyiyim diyen bile bunu demesi gerekir bu durumda. gitmesen nolcak, olcen mi?
Ok simdi iyiki dediklerine binkac sene sonra keske demezsin insallah:)Teşekkür ederimOlay pazar günüydü ve gittim. Ölmezdim elbette ama çok üzülürdüm, üzülürdük. Bugün o kadar sorgulamaya fırsatım oldu ki kendimi. İyiki gitmişim dedim hatta. Bu koca boşluğun içine birde onu sığdıramazdım.
Hayat ne gösterir bilemeyiz. Ama siz hayata ne verirseniz, hayatta size onu verir. Bu kadar karamsar olmayın :) elbette ki tecrübeleriniz, yaşanmışlıklarınıza dayanarak böyle söylüyorsunuzdur eminim ama herkes aynı şeyi yaşıcak diye bir kural yok. Yada illa da ben oraya gittim diye yaşamış olmıcam o kötü şeyleri yaşanıcağı varsa elbet yaşanıcak. Yaşım küçük olabilir ama emin olun tecrübelerim büyük ben beni neyin iyiye neyin kötüye sürükleyeceğini görebiliyorum. Rabbim iyilerle karşılaştırsın yeter ki, kalp güzelliği vicdan rahatlığı versinOk simdi iyiki dediklerine binkac sene sonra keske demezsin insallah:)
Ah yavrumHayat ne gösterir bilemeyiz. Ama siz hayata ne verirseniz, hayatta size onu verir. Bu kadar karamsar olmayın :) elbette ki tecrübeleriniz, yaşanmışlıklarınıza dayanarak böyle söylüyorsunuzdur eminim ama herkes aynı şeyi yaşıcak diye bir kural yok. Yada illa da ben oraya gittim diye yaşamış olmıcam o kötü şeyleri yaşanıcağı varsa elbet yaşanıcak. Yaşım küçük olabilir ama emin olun tecrübelerim büyük ben beni neyin iyiye neyin kötüye sürükleyeceğini görebiliyorum. Rabbim iyilerle karşılaştırsın yeter ki, kalp güzelliği vicdan rahatlığı versin![]()
Anneni dinle derim benim halamın gelininide davet etmişlerdi o dönem evlendikten sonra bizden çıkmıyordu ta askeriyeye kadar pesimizdeydi diye laf yaptılar insanların sagi soluna belli olmaz sevgilinle ayri görüş vedalasMerhaba herkese öncelikle. Ben işin içinden çıkamadım. Size siz olsaydınız ne yapardınız demek için geldim :)
Şimdi şöyle ki; 5 yıldır tanıdığım, 1 buçuk yıldırda tam olarak sevgili olduğum biri var. Geçen hafta cumartesi evlenme teklifi aldım :)Perşembe akşam babamla tanışmaya evime geldi. Ve çarşamba günü askere gidiyor. Yarında arkadaş çevresi abiler ablalar falan toplanıp onların evine gidicekler güle güle demek için ve bende çağırıldım doğal olarak. Buraya kadar anlaştıysak bundan sonrası biraz can sıkıcı benim için. Anneme söyledim iznini almak için bu arada yaşım 22 :) annem ona göre doğru olmadığını, kendimi ağırdan almam gerektiğini söyledi. Daha önce kuzeninin nişanına falan gitmiştim evlerine hiç gitmedim sadece ve o zaman evlenme teklifi gibi birsey söz konusu dahi değildi. Annemin dediği saçma geldi açıkçası bende ona benim değerimi bu şekilde ölçemiceklerini yanlış birşey yapmadığımı, son günlerimiz olduğunu izah etmeye çalıştım ve bana mısın demedi. Babana sor dedi. Babamla konuştum ve aldığım cevap ‘gitmek istiyosan git’ oldu. Şimdi arada kaldım annemi çiğnemiş olur muyum hangi taraftan bakmam gerekiyor Hiçbr fikrim yok. Siz olsaydınız ne yapardınız ki?
Ufak bir ekleme yapayım orayı atlamışım :)
Erkek arkadaşım Edirnede askerlik yapıcak. Yaşadığımız yere 2 saat uzaklıkta. Ve teslim etmeye ailesi götürücek, buna da çağırıldım fakat yine annemin istememesi, doğru görmemesi adına gitmeme kararı alındı. Yani demek istediğim dinlemem gereken yerde dinlediğimi düşünüyorum ben bu fedakarlığı yapıp içime, aklımda çok kalıcağını bildiğim halde bunu kabul etmişim bari böyle birşeyde kendi istediğim gibi hareket ediyim diye düşünüyorum![]()
Çok güzel de. Gülüm bütün siteyi etiketleseydin in in bitmiyo. Bu arada anneni boşver babana bak sen.Önerileriniz, fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ederimBirkaç gündür askerle son günlerimiz olduğu için giripte haber vermeye bir türlü fırsatım olmadı. Sonuç olarak gittim :) ❤ Annemin suratı pazar gününden beri asık. Askerim bugün gitti moralimin bozuk olduğunu gördüğü halde annemin umrunda dahi olmadı. İyi ki de gitmişim pişman değilim içimde çok büyük ukte kalırdı. Hele ki bugün ki üzüntüden sonra içime çok dert olurdu. Hepinize öpücüükk
![]()