Bende sizin gibi düşünüyorum da.anlatamiyorum eşime de annesinede .bugün biz onlara ikigun sonra onlar bize.hadi okul olmasa uzulmuycem ama ben zaten çocuğumla ilgilenmek için kendimize bile hazirlanmiyorum.kendimiz bir şekilde idare ediyoruz.ama onlar çorbasından salatasına tursusuna tatlısını tam tekmil istiyorlar.ben çocuklarla yetişemiyorum ki zaten.tmm hadi arada olur birşey demiyorum.ama yer gelisinde böle bekliyor.ama birgunde kızım birazbajada yolla çocukları demiyorYa görüşmek zorunda mısınız? Hiç sevmiyorum mıç mıç ilişkileri. Bırakın küssün umrunuzda olmasın belki bu düzen değişir.
Düşünüyorum da kvme en son 2 ay önce gitmişim. Yakınız da. Gitmek zorunda değilim, banane. Eşim de asla zorlamaz. Kendisi isterse gidip görebilir hiç karışmam hakkım da yok ama beni zorlayamaz.
Kendi anneme o kadar sık gitmiyorum bi de hizmet mi yapacağım millete. Sürekli dipdibe olmayın. Baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider emin olun.
Madem şu an kriz var krizi fırsata çevirin. Keyif sürün.
Tmm koyuyoruz geldiği zaman ne varsa da .her gorustugumuzde yemek olayı giriyor araya.hele sınav zamanları zaten bizim evde stres tavanvalla yemek yapamadıysanız makarna pişirip koysaydın önüne,sonuçta siz ne yiyorsanız kv de onu yiyecek.Ne kadar yoğun olursanı olun neticede kendinize de yiyecek hazırlıyorsunuz
Alla için kendide yapıyor ama.surekli sende yiyelim bizde yiyelim.anlamiyor demek istediğimi.musait olmasan bile o dediği zaman o yemek birlikte yenilecekaynı şehirde yaşayıp yemeğe gelmeleri ne abes
Yesin evinde
Eğrimi gidiyor mübarek
İşim var gelemem desen noluyorAlla için kendide yapıyor ama.surekli sende yiyelim bizde yiyelim.anlamiyor demek istediğimi.musait olmasan bile o dediği zaman o yemek birlikte yenilecek
Mesela gorumcemin çocuğunun sınavı oluyor gelmiyorlar.bizim sinavimiz olsada ısrar ediyorlar.bisey deyince de trip atıyor koca kadın.bes dakikalık mesafede her defasında yemekcilik olunca bunaliyorumInsanlar küsecek yer arıyorlar vallaha. Bence ölü taklidi yapın. Insanlar niye empati kuramıyor onu anlamıyorum
Ohoo bacım sendeBende sizin gibi düşünüyorum da.anlatamiyorum eşime de annesinede .bugün biz onlara ikigun sonra onlar bize.hadi okul olmasa uzulmuycem ama ben zaten çocuğumla ilgilenmek için kendimize bile hazirlanmiyorum.kendimiz bir şekilde idare ediyoruz.ama onlar çorbasından salatasına tursusuna tatlısını tam tekmil istiyorlar.ben çocuklarla yetişemiyorum ki zaten.tmm hadi arada olur birşey demiyorum.ama yer gelisinde böle bekliyor.ama birgunde kızım birazbajada yolla çocukları demiyor
Israr ediyor işte.bende onu söyledim eşime bak anlatıyorum anlamıyor bari s n anlat uygun bir dille dedim.oda ters yaptı.tmm bundan sonra gitmicez onlarda gelmeyecek diye.bende o günden beri sesimi çıkarıyorum.esimde birşey demiyor kvdede aramiyor.nasil davranacağımi şaşırdım.İşim var gelemem desen noluyor
Hani tek başımıza olunca sınav zamanı tek çeşit yapsamda oluyor.cocugumun vaktinden almayın diye.ama şimdi bilmiyorum bunu deyince kötü gelin gibi mi goruniyorumOhoo bacım sende
Ne o öyle çorbası tatlısı salatası falan
Öyle becerikli olma işte
Sessiz kal işteIsrar ediyor işte.bende onu söyledim eşime bak anlatıyorum anlamıyor bari s n anlat uygun bir dille dedim.oda ters yaptı.tmm bundan sonra gitmicez onlarda gelmeyecek diye.bende o günden beri sesimi çıkarıyorum.esimde birşey demiyor kvdede aramiyor.nasil davranacağımi şaşırdım.
Üç çocukla zaten bütün gün yorgunluktan oluyorum.hic dinlemez bile insanı.yoruliyorum deyince.sanki akşama kadar yatıyorum.Sessiz kal işte
Bırak küssün
Eşinde bişey demiyorsa Şam'da kayısı yani
Geri adım atarsan eski düzen devam
Bilmiyorum nasıl davranacağımi şaşırdım.hep pohpohlanmak istiyor.her gelişinde sanki çok uzaklardan gelen biri gibi ağırlanmak istiyorSessiz kal işte
Bırak küssün
Eşinde bişey demiyorsa Şam'da kayısı yani
Geri adım atarsan eski düzen devam
Tamam şimdiye kadar o nasıl istiyorsa öyle olmuşBilmiyorum nasıl davranacağımi şaşırdım.hep pohpohlanmak istiyor.her gelişinde sanki çok uzaklardan gelen biri gibi ağırlanmak istiyor
Aynen öyle yapıyorum şuan.hep benim dediğim olsun istiyor.mesela ben çocuğum hasta olsun tutup ellerinden götürüyorum hastaneye eşim işinden kalmasın diye.ama kendileri hasta olsa hemen eşime izin aldiriyorlar.cok canının kıymetini biliyor bu sefer adım atmaya da hiç niyetim yok zaten.acaba dogeumu yapıyorum diye sizlere danışmak istedimTamam şimdiye kadar o nasıl istiyorsa öyle olmuş
Birazda senin dediğin olsun işte :)
Ömür boyu çekilecek dert değil
Yavaştan yavaştan uzaklaş
Şimdi hiç konusunu açma mesela
Bırak o adım atsın
Eşine de bişey sorma
Evde neşeli ol
Sende öyle yap işteAynen öyle yapıyorum şuan.hep benim dediğim olsun istiyor.mesela ben çocuğum hasta olsun tutup ellerinden götürüyorum hastaneye eşim işinden kalmasın diye.ama kendileri hasta olsa hemen eşime izin aldiriyorlar.cok canının kıymetini biliyor bu sefer adım atmaya da hiç niyetim yok zaten.acaba dogeumu yapıyorum diye sizlere danışmak istedim
Aynnde öyleymiş bu hayat.birde ben bu durumu eşime sinir anında patlamistim.cocuga sesimi yukselttim diye kizmisti bana.tartisirken soyledim.tmm bundan sonra soylucem gelmicejler dedi.ben felmesinler demiyorum ama bu şekilde yemekli her zaman olmaz dedim.benim vaktimde halimde yok dedim.annesine nasıl anlattı bilmiyorum.bu arada benim halimide görüp suclucaksa ne düşünürse düşünsünSende öyle yap işte
Hasta mısın ya da çocuk mu hasta eşini çağır
Sanane işinden
O onun sorunu
Kendi kıymetini bil biraz ya
Sen kendine değer vermezsen kimse vermez
Kızları da öyle yetiştir
Önce ben demeyi öğrensinler
Aman babanızın işi vardır deme yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?