Gecenki konunun devami

İşte aynen öyle bomb.k olur kannımca bizde

Esin sınırı güzel çizmiş.malesef işte herkeste aynı olmuyor

Tatlı dille iyi bi zamanda anlat ona,etrafına bak hangi gelin kv çok iyi ,herkes birbirini idare ediyor bi şekilde arada küsülür barışılır bak ben ailemde de öyle,bu gerginliğin aramıza girmesine fırsat verme arada öv kvni,biliyorum aradaki bağları sıcak tutmaya çalışıyor ondan aynı sofrada yemek istiyor ama yetişemiyorum vs vs de ,eşini karşı cepheye almadan ikna et,ben de insanim üç çocuk kolay değil bilmem ne. Eşim de ilk zamanlar bu kadar sınırı belli değildi zamanla olgunlaştık hepimiz. Ben bi kötü özelliğini söyleyeceksem önce iyi özelliğini söylüyorum ki direk savunmaya geçmesin. “Annem bozuluyorum çok doğru bişe de söylesen” diyor zaten. Gaza gelme fevri olma.

Sinir oluyorum kadının yaptıklarına.el kızı diye acimasi yok.esimin kahveye gitmesini istemiyorum mesela.uc çocukla ben bogusuyorum.ama annesi buna çok bozuluyor.gitsin nolcak gibilerinden laf carpitiyo

Sinir oluyorum kadının yaptıklarına.el kızı diye acimasi yok.esimin kahveye gitmesini istemiyorum mesela.uc çocukla ben bogusuyorum.ama annesi buna çok bozuluyor.gitsin nolcak gibilerinden laf carpitiyo

Eşinin annesi buna bozulduğunu nerden biliyor? Sen anlattıysan yanlış yapmışsın eşin seni annesine çekiştiriyorsa eşin biraz sopalık. Benim kv evlerimiz dipdibe olmasına rağmen bişe anlatmam ona.

Eşinin annesi buna bozulduğunu nerden biliyor? Sen anlattıysan yanlış yapmışsın eşin seni annesine çekiştiriyorsa eşin biraz sopalık. Benim kv evlerimiz dipdibe olmasına rağmen bişe anlatmam ona.
Ben diyorum bazen annesine.gecenlerde kıza ders çalıştırmaya uğraşıyorum küçükler durmuyor.kaveden çağırdım dedim.iyi yapmışsın diyeceğine ters ters baktı.mesela çocukları doktora fon götürecek olayım hep işinden alma kbaban götürsün demiyomu sinir oluyorum.yani kadının oğlunu haklı çıkaracak bir sebebi var hep.hep oğlu ustte

Bu sefer eskiye göre daha şiddetli bir rest cektim.hatta cuma gecesi eve sokmadim eşimi.egeer böyle olursa ayrilacagimi artık annesinin bu sacmaliklarina dayanamadığı mi.bundan sonra beni böyle sokmaları na izin vermiyecegimi soyledim

İşte bunları niye anlatıyorsunuz yahu aranızdaki mesafeyi ayarlayamıyorsunuz bence. Sizi haksız buldum. Eşiniz mi çağırılacak arayın çağırın,onun oğlu tabi ki onun tarafını tutacak,ben eşime kızsam hayatta kvye anlatmam beni mi tutacak doğurduğu varken. Aranıza karıştırmayın kvyi.

Görüsmek zorunda degilsiniz ki bosveer koyver gitsinler cocuk üzülmüs ya kiyamam beklemis dogum gününü icin valla bundan sonra yemek falab yapmayin onlara mecbur degilsin gelirlerseler ac kalsin banane diye gecmeye bakin kendinden emin bi tavrini ortaya koy

Bu sefer geri adım atmiycam çocuğumun dersi olduğunda sizle yemek istiyoruz diye halden anlamıyorlar.dogumgununde bir telefonu esirgeyip onu uzuyorlarsa bende onlar için çocuğumun vaktini harcamiyacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…