Gecenki konunun devami

Hani tek başımıza olunca sınav zamanı tek çeşit yapsamda oluyor.cocugumun vaktinden almayın diye.ama şimdi bilmiyorum bunu deyince kötü gelin gibi mi goruniyorum
Yoo,burdan bakınca çocukları için çabalayan bir anne olarak görünüyorsunuz.
Bazı insanlar öyledir,öğle sofrasını kaldırırken akşam ne yiyeceğini düşünür.
Yemek ne ya,ben de ağırlayınca tam tekmil ağırlarım ama o seyrek olur.
Hele sınav zamanı kimse gelmesin bence de.
Örneğin geçenlerde eltim geldi eşiyle habersiz,amcalarını gördüğüne sevinemedi çocuklar,dikkatleri dağıldı,gürültü oldu vs.

Aman bizimkilerde aynı valla insanı strese sokuyorlar istelik kahvaltıdan gelinir akşam yemeği çayı sonra gidilir. Bi akşam da çaya gelelim yada kahvaltıya geldik öğlen gidelim yok tüm günü harcayacaklar illa. İnsan sıkılıyor bir de sabahtan akşama kadar konuşcak konu bile yok kahvaltısı ayrı börek çöreği ayrı akşam yemeği ayrı dert. Yapmayayım desem ben de acıkıyorum haliyle o kadar saat mecbur yapılacak. Kendin olunca peynir ekmek yer oturursun onlar varken o da olmuyor.

Arkadaşım ne canını sıkıyorsun, bırak düşme üzerine.
Kendi küsen, kendi istediği zaman barışsın.
Kayınvaldenin amacı bu zaten,gelin aman desin,özür dilesin diye bekliyor.
Yüzüne karşı ters bir laf etmemişsin,saygısızlık yok,hakaret yok.
Geliş gidişler beni yordu biraz seyreltelim demişsin eşine.
Ana-oğul empatiden yoksun insanlar belli ki.
Hiç bir şey yokmuş gibi davran,oralı olma, kayınvalden bir müddet sonra dayanamayıp ortaya bir laf atar zaten.
Psikolojik bir savaş gibi düşün bu durumu,
ilk harekete geçen olma.

Şimdi kendini haklı çıkarıyor.esimde nasıl söylediyse artik.bu hafta çocuklar hep atesliydi bir kere arayıp sormadi.anca günü kurtarmaya çalışıyorum.biri uyisa bı uyumuyor.suan zaten benim yardıma ihtiyacım var.ama anlamıyor kimse.bir kere yapmayınca direk yapmadı oluyorum.esimde artık ne dedi bilmiyorum gelme istemiyor flnmi dedi.esime bunu ayırt rttiremiyorum zaten.halimi göre göre hala suçlu çıkarıyor beni

Yaparsın sorun değil.ama ikigunde bir olunca olmuyor.arasira olursa tatlı oliyor.simdi ben çocuğumu sınavına hazırlamayıp oturup sofralar dosuyecek halim yok.ama anlatamıyorum derdimi

Arkadaşlar güncelleme yapmaya çalıştım ama ildumubilmiyorum

Küsen gelirde ölen gelmez derler... Saygı göstermesi lazım.esinizde muhtemelen annesini tutuyor.isiniz zor

Böyle alıştırıp göreviniz gibi yapmıssınız herseyi. Güçlü kadın olmaya çalışmışsınız ama onların gözünde güçlü değil kölevari bir izlenim yaratmıssınız.Şimdi off deyince en başta eşin karsında durmuş.

Evet öyle oldu.hep aman bişey cikarmasin huzur bozmasın diye eh dedik.bu sefer testi çektim.soyledigimdede kotu bişey olduğunu düşünmüyorum.sinav zamanı bu işler olmaz dedim.ama çok fazla carpittilar.onlari istemiyorum oldu şimdi.yetisemiyorum diyorum anlayan yok.bundan sonra bize hicbisekilde gelmeyecekmiş annesi.ozaman madem bende hicbisekilde gitmeyeceğim dedim.napicagimi şaşırdım inanki

Eşinizin triplerini görmezden gelin,normal davranın.
Siz tedirgin davrandıkça,acaba yanlış mı yaptım psikolojisinde olunca bunu sezer ve kendini daha da haklı görür.
Bazen "böyle olacak,bitti" tavrı iyidir.Bakar herşey normal,normalleşir

Şimdi varya artık buyuturde büyütürler.ama bu sefer kesin ve net tavrımi koyucam onlar arayanlar kadar aramiycam

Güncellemeyi şimdi okudum,ne kadar ayıp etmişler yavruya
Bir de çok seviyorlardı değil mi
Madem torun sevgileri yok,niye bayılıyorlardı evinize gelmeye,üzülmeyin,siz kuzunuzun gönlünü yapmışsınızdır zaten,iç yüzlerini daha iyi gördünüz,eşinizin tepkisini fazla çekmeden arayı açın.
Normal olsalardı çocuk için 15 dk gelir giderlerdi.

Arkadaş, yazacaklarımı çok güzel özetlemiş...
İlişkiler bu psikoloji dengesi üzerine kuruludur, siz zayıf görünüp sürekli hatalı vicdan yapmayın, şu hayatta haklıysanız geri adım atmayacaksınız.

Aynen öyle,tavrımı değiştirince sonucun değiştiğini gördüm bir çok kez.
Doğruda çebelleşmeye girmeden sessiz kalmak işe yarar.
Bebeğinize sağlıkla kavuşun:)

Diğer

Zaten hep tekbasima idare ediyorum ki.bugune kadar tek başıma geldim.isim olduğunda annem götürüyor akşama kadar duruyorlar.kvalidem bakmaz zaten hiç.bide üstüne iş çıkarır dahada
E tamam madem o zaman bosverin gelmesinler gitmesinler eşinize sormayin bir daha neden diye. Sanki boyle bir olay hic olmamis gibi mutlu mesut yasamaya devam edin.

Bırakın gelmeyi ben ararlar kızımla konuşurlar diye bekledim.aramadilar bile.bu koca insanlar bu yaşlarında her doğum günlerinin kutlanmasını beklerler.neymis ben doğumgünü yapmadığım için gelmemisler.esime göre kasıtlı doğumgünü yapmamisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…