Beni ayaklarına göturtmeden gelmezler.cunku onlara göre çok kotu kotu y yaptım.annesini istemiyorum.esimede dedim dedigimin sonuna kadar arkasındayım.bunun içinde gelmiyorlarsa isterse ebedi gelmesinler bende gitmiyorum hiç teklif bile etmeyin dedimE tamam madem o zaman bosverin gelmesinler gitmesinler eşinize sormayin bir daha neden diye. Sanki boyle bir olay hic olmamis gibi mutlu mesut yasamaya devam edin.
Çok vicdan yapıyorum acaba benmi yaralıyım diye.cok değişik insablarArkadaş, yazacaklarımı çok güzel özetlemiş...
İlişkiler bu psikoloji dengesi üzerine kuruludur, siz zayıf görünüp sürekli hatalı vicdan yapmayın, şu hayatta haklıysanız geri adım atmayacaksınız.
Yapsanda yaptı diyende yokta.esime göre annesi hep iyilik düşünüyorum ben fesatVarın kötü gelin olun yahu, iyi gelin mi varmış dünyada???
Hatırlıyorum da,babaannemle annemin arasının da açık olduğu zamanlar olurdu.Bırakın gelmeyi ben ararlar kızımla konuşurlar diye bekledim.aramadilar bile.bu koca insanlar bu yaşlarında her doğum günlerinin kutlanmasını beklerler.neymis ben doğumgünü yapmadığım için gelmemisler.esime göre kasıtlı doğumgünü yapmamisim
Aynı apartmanda değiliz ki zatenHatırlıyorum da,babaannemle annemin arasının da açık olduğu zamanlar olurdu.
Babaannem evlerinin önünden geçerken bizi sever öper öyle geçerdik evimize.
Çocuğa küslük olur mu,keşke aynı binada oturmuyor olsaydınız.Eşiniz bile daha farklı davranır biraz uzak olsanız emin olun.
Onlar da üzerlerinde baskı hissediyor aslında.
Kadın çocukla yaristiriyor kendini.hickira hıçkıra ağladı biz tartışınca.baska oddaydeik ama ses yükselince duyduHatırlıyorum da,babaannemle annemin arasının da açık olduğu zamanlar olurdu.
Babaannem evlerinin önünden geçerken bizi sever öper öyle geçerdik evimize.
Çocuğa küslük olur mu,keşke aynı binada oturmuyor olsaydınız.Eşiniz bile daha farklı davranır biraz uzak olsanız emin olun.
Onlar da üzerlerinde baskı hissediyor aslında.
İyi bari,o daha kötü olurduAynı apartmanda değiliz ki zaten
Bende ona kızıyorum işte.kizimin ilk doğum gününden itibaren böyle bişeyler buluyor.hep kendi dediği olsun istiyor.acaba bazen hastami diye düşünüyorum.iki dakka arasaydi benimle konuşmasın varsın.kizimla konuşur kapattırdı.bukadar büyütme in anlamı ne.simdiye kadarda hiç yüzüne birşey demisligim yoktur.desen zaten olay olur.hemen hasta numarası yapıp acile taşınır.hep hos davranacaksin.bu sefer eşime çok fena rest çektim.boyle devam edecekse ayrilicam dedim.ama konuşmalarından annesini haklı çıkardığı belli.ben istemeyerek bişey yapmak istemiyorum.kaldiki benim iki küçük çocuğum var.pacama yapisiyorlar bir iş yaparken.kadin halada kendine hizmet etmemi bekliyorKayınvalide ile ben gerginim,kızıma, ben çalıştığım için hergün yarım gün bakmıştır kv,şuan 6 yaşında,bahçede gördü mü eve çağırıyor yolunu gözlüyor,farkındayım,türlü eğlencelerle dün üç saat evlerinde vakit geçirdi onunla,eşimi arayıp kızımı getirmesini istedi görmediği zamanlarda vs vs. Bugün aile yemeği vardı biz gitmedik kızım yine iki üç saat ordaydı,eve de bizim minik hanım istedi diye sırtında taşıyarak getirmiş kızımı,çocuğu bıraktı kendi gitti, bilirim ki onlar torunlarını gerçekten başka seviyorlar muhtemelen beni el torununu canından bi parça görüyor,valla hiç bozulmuyorum ben de onu çok içten sevemiyorum idare ediyorum. Sizinkiler resmen torunu da dışlıyorlar sizinle gerilince valla hiç umursamayın tepkinizde çok haklısınız sizinkiler tam yiyici tayfadan.
Yani iyikide böyle.ayni apartmanda olsak herhalde turlatmistim.her gelişinde misafir gibi gelmek istiyor.hep sofralar kurulacak hep beraber yemekler yenecek.tmmda her zaman da olmazdı.ama anlatamıyorum.ben üç çocukla kapıya kadar bulaşıkla kalakaliyorum her defasında.sahsen ben olsam uzulurumİyi bari,o daha kötü olurdu
Bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim bana fikir verirmisinizKayınvalide ile ben gerginim,kızıma, ben çalıştığım için hergün yarım gün bakmıştır kv,şuan 6 yaşında,bahçede gördü mü eve çağırıyor yolunu gözlüyor,farkındayım,türlü eğlencelerle dün üç saat evlerinde vakit geçirdi onunla,eşimi arayıp kızımı getirmesini istedi görmediği zamanlarda vs vs. Bugün aile yemeği vardı biz gitmedik kızım yine iki üç saat ordaydı,eve de bizim minik hanım istedi diye sırtında taşıyarak getirmiş kızımı,çocuğu bıraktı kendi gitti, bilirim ki onlar torunlarını gerçekten başka seviyorlar muhtemelen beni el torununu canından bi parça görüyor,valla hiç bozulmuyorum ben de onu çok içten sevemiyorum idare ediyorum. Sizinkiler resmen torunu da dışlıyorlar sizinle gerilince valla hiç umursamayın tepkinizde çok haklısınız sizinkiler tam yiyici tayfadan.
Bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim bana fikir verirmisiniz
Aslında bu taktik güzelde biraz riskliYa ben eşime annesini kesinlikle çekiştirmeden kv ile birebirde hesaplaşıyorum genelde. Yüzüne söylüyorum eşimi katmıyorum sonra da ona şikayetlenmiyorum. Mesela ben böyle durumlarda giyinir süslenir pürneşe takılırım eşimle ilgilenirim bik bik yemem onu, o da etrafımdan ayrılmaz,ailesini eleştirmediğim için de savunmaya geçmez,eşimle ilişkiyi sıcak tutarım ben olsam. Her ailede olur şuan gerginiz annenle ,geçer ,zaman ver bize derim çok beni dürterse. Eşim annesiyle gergin olmamdan ziyade bu gerginlikten dolayı onu yediğim zaman çıldırıyor bizde. Ben ayrı bi bireyim bana sarma diyor. Sizde deneyin belki işe yarar.
Aslında bu taktik güzelde biraz riskli
Benim kv laflarımı çarpıtır bire bin katar adamı doldurmaya kalkar eminim
Düşündüm aslında çok isterim çatçat kaynanamla herşeyi konuşmayı amaEşim beni onun hakkında onu da benim hakkımda konuşturmuyor. O yüzden ikimiz de birbirimiz için dolduramıyoruz eşimi.
Düşündüm aslında çok isterim çatçat kaynanamla herşeyi konuşmayı ama
Bende üç tanede fesat görümce var :)
Bizde işe yaramaz o iş
Esin sınırı güzel çizmiş.malesef işte herkeste aynı olmuyorEşim beni onun hakkında onu da benim hakkımda konuşturmuyor. O yüzden ikimiz de birbirimiz için dolduramıyoruz eşimi.
Catcat konuşmayı baştan yapabilmek lazim.biz geç kaldık alıştırdık poypihpamaya.hep ile olsun istiyor.hadi bana naparsa yapsinda ben çocuklara yansitmasina kiziyorumDüşündüm aslında çok isterim çatçat kaynanamla herşeyi konuşmayı ama
Bende üç tanede fesat görümce var :)
Bizde işe yaramaz o iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?