- 20 Ekim 2009
- 9.658
- 18.558
- 823
Siz ciddi ciddi 34 yaşında mısınız?
Bu nasıl davranış, bu nasıl kanmak ve bu nasıl bir Türkçe?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ciddi ciddi 34 yaşında mısınız?
Canım sagolSiz ciddi ciddi 34 yaşında mısınız?
Bu nasıl davranış, bu nasıl kanmak ve bu nasıl bir Türkçe?
Allah yaşınıza uygun davranmayı nasip eysin inşallah. Söylenecek bir şey yok.Canım sagol
Ee, adam aramadigi halde kalkip gitmissiniz iste? Rahatsiz oluyorsaniz ne demeye pesinde dolanip duruyorsunuz?Kosa kosa gıden yok ztn
Bana soyledı bnde ınanmadım gıdıp baktım
Tamam Adam sapik veya cinsellige düskün abaza diyen sen ne ayaksin???Sapık bıde ısı buttı ya aramıyor beni
Sen misin temizBırının olmasına gerek yok bu kız temız senle yapamaz demısler bnm için
Bosalmak icin kullanmistir sag eliniBenı aramama sebebı kolu sargılıymıs 4 gun hemde sag elı ne duye var
Bir opucukte bosalcak gibi olduysa, surekli biriyle oldugu cok net yalandir. Hatta iddia ediyorum abazanin en onde gideniArkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
Ne evlenmesi, ne gitmemesi şaka mısınız? Yaşadığınız şey iğrenç ötesi. Başınıza daha kötü şeyler gelecek görüşürseniz..Ayrılalım dedım gıtmıyor bn onu bırskcm evlensemde basımı belaya sokar bu
Kahkaha atacaktım zor tuttum kendimi fhskshsksbskw çocuğu uyandıracaktım djskshskjsBosalmak icin kullanmistir sag elini
Niye ha bire arabasına biniyorsunuz? Konuşmaksa mevzu şu cafeye geçiyorum orada görüşelim dersin. Bile bile lades!Arkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
Tam bir sapık dayı bulmuşsun.tebrik ederim.haa bir de bir zahmet okumayı yazmayı da tam öğrenin ya.Arkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
Ay tam bir sapık zaten arabada oturalım diyen erkekten olmazArkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var