• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecenkı olayın devamı cok kotu olay oldu

Arkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
Sen salak mısın troll müsün?

Arkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
Aşırı tiksindim şuan kusasım geldi. Erkeklerin o çaresiz aciz hallerinden aşırı tiksiniyorum ya.

Dimi.. bu son yazdıklarından sonra kullanıcının erkek olma ihtimali olduğunu ve biz yazdıkça bi taraflarını kurcalayarak okuduğunu hissetmeye başladım.
Yani aşırı aşırı iğrenç. Gözümü açtığımda çüküyle oynayan erkek görsem kusarım ya bu ne acizlik? Sarılsan boşalırım falan. Midesi nasıl alıyo bu insanların anlamıyorum

Yaşadığınız yer küçük, biri görür diye korkuyorum yazmışsınız yakın zamanda. Bu korkmuş haliniz mi gerçekten? Tekrar görüşmek iyi cesaret.

Back
X