- 17 Temmuz 2021
- 8.974
- 27.649
- 498
E napcan evlensen de arada arabada bulusma dateleri mi yapcan? Sende pek normal degilsinAyrılalım dedım gıtmıyor bn onu bırskcm evlensemde basımı belaya sokar bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E napcan evlensen de arada arabada bulusma dateleri mi yapcan? Sende pek normal degilsinAyrılalım dedım gıtmıyor bn onu bırskcm evlensemde basımı belaya sokar bu
Sen salak mısın troll müsün?Arkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
kaç yaşındasınız siz ?? liseli gibiSapık bıde ısı buttı ya aramıyor beni
Sevgi var demedim ki, kim dedi, olmadığı gün gibi ortada zatenSevgoıyle ılgısı yok 2 ay once gamze dıye burı cagırmıs onunla olmıs bu adam vazgecmez
Sadece türkce mi yetmiyor? Dusunme yetisi de yetmiyor benceBazen benim Türkçe yetmiyor
Aşırı tiksindim şuan kusasım geldi. Erkeklerin o çaresiz aciz hallerinden aşırı tiksiniyorum ya.Arkadaslar gecen anlattım 2 haftadır bırıyle gorusuyodum en son arabayla aldı benı opup sarılsan bosalırım demıstı olaydan sonra devam edemıcegımı basımı belaya sokucagını soyledım ıletısımı kesmek ıstedım sakın kafayla oturup konusalım dedık dun oturduk yıne arabada basbasa dudagıma yapıstı bırakmadı sonra bosalmam lazım dedı gozunu kapat dedı bı baktım köşede cınsel organını acmıs bosaldı fln bnde arabadan ınıp evıme gectım korktum vatandas sureklı bırıyle bırlıkte oluyomus 2 ay once oldu dıyo bıde nısan bozmus bunu yenı soyluyor yalancılıkta var
Sızede bısey anlatulmazkaç yaşındasınız siz ?? liseli gibi
Dimi.. bu son yazdıklarından sonra kullanıcının erkek olma ihtimali olduğunu ve biz yazdıkça bi taraflarını kurcalayarak okuduğunu hissetmeye başladım.Aşırı tiksindim şuan kusasım geldi. Erkeklerin o çaresiz aciz hallerinden aşırı tiksiniyorum ya.
Oha ben de küçüksünüz sandım.
Yani aşırı aşırı iğrenç. Gözümü açtığımda çüküyle oynayan erkek görsem kusarım ya bu ne acizlik? Sarılsan boşalırım falan. Midesi nasıl alıyo bu insanların anlamıyorumDimi.. bu son yazdıklarından sonra kullanıcının erkek olma ihtimali olduğunu ve biz yazdıkça bi taraflarını kurcalayarak okuduğunu hissetmeye başladım.
Arasa koşacaksın yani2 gundur aramıyor vakıt gecırıyor bnle
Anlatma gerçekten :)Sızede bısey anlatulmaz
İşte bence bunlar bu kullanıcı beyefendinin fantazi dünyasının ürünüYani aşırı aşırı iğrenç. Gözümü açtığımda çüküyle oynayan erkek görsem kusarım ya bu ne acizlik? Sarılsan boşalırım falan. Midesi nasıl alıyo bu insanların anlamıyorum
Şu yaşadığınız olayı liseliler bile yaşamıyor olabilirSızede bısey anlatulmaz
Ne diye gidiyorsunuz yanına. Başınıza bela mı arıyorsunuz?Benı gorunce azdıgını soyluyor
Umarım öyledir.Bence sen büyük bir trollsün
siz de normal değilsiniz.Sapık bıde ısı buttı ya aramıyor beni