geçer mi bu ?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Gün geçmiyor ki yeni konu açmayayim. Ama buraya da yazmasam çıldırıcam. Kendimi toparlayamiyorum. .Ne zor şeymiş bu ayrılık. Aramamak mesaj atmamak için mücadele veriyorum. . Nasıl yapıcam bayanlar ? Nasıl unutcam ben eski nişanlımı? Ben bunları yazarken bile hala tam inanamıyorum ayrıldığımiza. . Devamda etmek istemiyorum ama..Az şeyler yaşatmadı bana.. ama içimden hala belki şurda söyle yapsam, o kadar abartmasam, onun dediğini yapsam belki hersey farklı olabilirdi gibi cümleler geçiyor. .neden böyle hissediyorum? En ufak şeyde harekete geçen savunma mekanizmam neden söz konusu o olduğunda apışip kalıyor? Geçer mi sizce bu durum. .

O açıdan baksam bu kadar dert de etmem aslında. .

Hiçbir insan vazgeçilmez değildir. Alışmak zaman alır. Anılar zaten insanın canını daha çok yakmak için vardır. Başlarda boşluğa düşer insan hayat anlamsiz insanlar acimasiz gelir. Birde mutlu çiftler varsa etrafında içindeki yangından onlarda nasiplenir. Hatta ben mutsuzsam herkes mutsuz olsun diye bir bencillik yapabilirsin. Sonra yıllar sonra iyi birseyle karsilasirsin. Şuan ki uzuldugun zamanlara acirken şimdiki zamanına şükürler edersin. .

Hiçbir insan vazgeçilmez değildir. Alışmak zaman alır. Anılar zaten insanın canını daha çok yakmak için vardır. Başlarda boşluğa düşer insan hayat anlamsiz insanlar acimasiz gelir. Birde mutlu çiftler varsa etrafında içindeki yangından onlarda nasiplenir. Hatta ben mutsuzsam herkes mutsuz olsun diye bir bencillik yapabilirsin. Sonra yıllar sonra iyi birseyle karsilasirsin. Şuan ki uzuldugun zamanlara acirken şimdiki zamanına şükürler edersin. .
Tam da durum böyle. . Bi çift görsem bizde böyle olamazmiydik diyorum ama olamadik 3 sene boyunca.. iyi günler çok canımı yakıyor.. Ama içten içe biliyorum az şey yapmadı bana çok ağlattı sizlatti. İnşallah öyle biri karşıma çıkar. .

Tam da durum böyle. . Bi çift görsem bizde böyle olamazmiydik diyorum ama olamadik 3 sene boyunca.. iyi günler çok canımı yakıyor.. Ama içten içe biliyorum az şey yapmadı bana çok ağlattı sizlatti. İnşallah öyle biri karşıma çıkar. .

O anılar ne yazikki hiç cikmayacak aklınızdan. Rafa kaldırıp arada bir tozunu almayi becerebilmelisiniz

Geçer geçer daha öncekiler gibi
Bu da geçer neler neler geçmedi ki
Diyor şarkıda
İnanın geçer üzülmeyin
Allah'ın bizim şer saydığımızda gizlediği hayırlar vardır
Allah bilir biz bilemeyiz
Sabredin dua edin tevekkül edin
Allah yardımcınız olsun

Geçer geçer daha öncekiler gibi
Bu da geçer neler neler geçmedi ki
Diyor şarkıda
İnanın geçer üzülmeyin