- 2 Nisan 2012
- 1.935
- 281
- 163
7 yılı geçkin süredir evliyim sevgilik bisanlilik desen 9 yilimi verdim bu adama ben lohusaylen aldatildim mesajlaşma ve el ele tutuşma kahve içme 2 tane çocuk 4 yaşında ve 4 aylık ki aldatma tam ben doğum yaptığım ayda başlamış. Lohusalık zordur bir de normal doğum hepten zordu ağlaya ağlaya otururdum bir de onun değişimi eklendi heralde bebeğine alışamadı dedim 1 ay uzak durdu çocuğundan meğer bask a kadınlar peşindeymiş ben evde gözlerinin içine bakarken ondan ilgi alaka sevgi beklerken çok ağrıma gidiyor sonra sevgisizligi yüzünden şüphelenmeye başladım ve kurcaladım ve çıkarttım sonunda bazen kurcalamasaydim diyorum şimdi nefes alamıyorum ben bunu haketmedim bu iğrençliği nasıl yaptın dedim bin pişman oldu ağladı şehir değiştirmek istedi, tekrar evlenelim dedi bu çocuklar neden şans vermedin derse seni suclarlarsa dedi söyledi soyledi ama sonraki gün geldi o adam değil suçlu ben misim gibi davranan adam geldi şimdi oda yetmezmiş gibi hem onun ailesi hem benim ailem bu yuvayı benim kritarmami istiyor güler yüzlü olacakmışım hak mi bu o kadınlar evli olduğunu bile bile oluyor lohusa karısını aldatıyor sonrada yuvayı dışı kuş yapar sen akıllı kadın ol deniyor çok camim açıyor kızlar cokkk bebekle ve küçük bir çocukla tek başına ne yapicam yok mu örnek. Nedne acı çekmedi gerek o iken ben çekiyorum neden bu kadar zor neden herşey bitmiş iki tane evladım canım hak etmedi bunlari. Ben nasıl yeniden digucam canım bildiğim eşim yabancı mi şimdi böyle mi oluyormuş ne çekmiş o boşanan insanlar.... bazen diyorum ki hepsinden davacı ol ama kadına dava acıkamıyormuş artık bu doğru mu ben evde yeni doğan bir bebek ve dikişler ile savaşırken hazmedemiyorum. Ders versem soğuyacak mi icim. Eşim işinden olur mu mesai saatlerinde oluyor çünkü ama mesajlarlaysam ne çıkar bilmiyorum sayfalarca var 20 30 kez en az mesajlarınmış elbet birşeyler vardır içinde.
Son düzenleme: