• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçicek mi

HAYAT13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.935
281
163
7 yılı geçkin süredir evliyim sevgilik bisanlilik desen 9 yilimi verdim bu adama ben lohusaylen aldatildim mesajlaşma ve el ele tutuşma kahve içme 2 tane çocuk 4 yaşında ve 4 aylık ki aldatma tam ben doğum yaptığım ayda başlamış. Lohusalık zordur bir de normal doğum hepten zordu ağlaya ağlaya otururdum bir de onun değişimi eklendi heralde bebeğine alışamadı dedim 1 ay uzak durdu çocuğundan meğer bask a kadınlar peşindeymiş ben evde gözlerinin içine bakarken ondan ilgi alaka sevgi beklerken çok ağrıma gidiyor sonra sevgisizligi yüzünden şüphelenmeye başladım ve kurcaladım ve çıkarttım sonunda bazen kurcalamasaydim diyorum şimdi nefes alamıyorum ben bunu haketmedim bu iğrençliği nasıl yaptın dedim bin pişman oldu ağladı şehir değiştirmek istedi, tekrar evlenelim dedi bu çocuklar neden şans vermedin derse seni suclarlarsa dedi söyledi soyledi ama sonraki gün geldi o adam değil suçlu ben misim gibi davranan adam geldi şimdi oda yetmezmiş gibi hem onun ailesi hem benim ailem bu yuvayı benim kritarmami istiyor güler yüzlü olacakmışım hak mi bu o kadınlar evli olduğunu bile bile oluyor lohusa karısını aldatıyor sonrada yuvayı dışı kuş yapar sen akıllı kadın ol deniyor çok camim açıyor kızlar cokkk bebekle ve küçük bir çocukla tek başına ne yapicam yok mu örnek. Nedne acı çekmedi gerek o iken ben çekiyorum neden bu kadar zor neden herşey bitmiş iki tane evladım canım hak etmedi bunlari. Ben nasıl yeniden digucam canım bildiğim eşim yabancı mi şimdi böyle mi oluyormuş ne çekmiş o boşanan insanlar.... bazen diyorum ki hepsinden davacı ol ama kadına dava acıkamıyormuş artık bu doğru mu ben evde yeni doğan bir bebek ve dikişler ile savaşırken hazmedemiyorum. Ders versem soğuyacak mi icim. Eşim işinden olur mu mesai saatlerinde oluyor çünkü ama mesajlarlaysam ne çıkar bilmiyorum sayfalarca var 20 30 kez en az mesajlarınmış elbet birşeyler vardır içinde.

Son düzenleme:
Hasan Ocak kim?

Yeni kanun mu çıktı bilmiyorum ama o kadına manevi tazminat davası acabilirsin kesinlikle acıma bu insanlara onlar sana acidimi donlarina kadar al :/

Boşanmak ve tazminat almak dışında yapabileceğiniz bir şey yok.

Öncelikle Allah yardımcın olsun. Ailenin tavrına gerçekten çok üzüldüm. Benim kızım bu duruma düşse ben asla barışmasını istemem. Güven tek kullanımlıktır. İkinci kez güvenmeyi denersen bir insana mideni bulandırır. Senin durumun gerçekten zor. Maddi güvencen var mı yok mu bilmiyorum. Boşan diyemem o yüzden ama kesinlikle bu yuvayı kurtarması gereken sen değilsin. Suçlu olan oysa bişeyler yapması gereken de o.

7 yılı geçkin süredir evliyim sevgilik bisanlilik desen 9 yilimi verdim bu adama ben lohusaylen aldatildim mesajlaşma ve el ele tutuşma kahve içme 2 tane çocuk 4 yaşında ve 4 aylık ki aldatma tam ben doğum yaptığım ayda başlamış. Lohusalık zordur bir de normal doğum hepten zordu ağlaya ağlaya otururdum bir de onun değişimi eklendi heralde bebeğine alışamadı dedim 1 ay uzak durdu çocuğundan meğer bask a kadınlar peşindeymiş ben evde gözlerinin içine bakarken ondan ilgi alaka sevgi beklerken çok ağrıma gidiyor sonra sevgisizligi yüzünden şüphelenmeye başladım ve kurcaladım ve çıkarttım sonunda bazen kurcalamasaydim diyorum şimdi nefes alamıyorum hasan ocak dedim ben bunu haketmedim bu iğrençliği nasıl yaptım dedim bin pişman oldu ağladı şehir değiştirmek istedi ama sonraki gün geldi o adam değil suçlu ben misim gibi davranan adam geldi şimdi oda yetmezmiş gibi hem onun ailesi hem benim ailem bu yuvayı benim kritarmami istiyor güler yüzlü olacakmışım hak mi bu o kadınlar evli olduğunu bile bile oluyor lohusa karısını aldatıyor sonrada yuvayı dışı kuş yapar sen akıllı kadın ol deniyor çok camim açıyor kızlar cokkk bebekle ve küçük bir çocukla tek başına ne yapicam yok mu örnek. Nedne acı çekmedi gerek o iken ben çekiyorum neden bu kadar zor neden herşey bitmiş iki tane evladım canım hak etmedi bunlari. Ben nasıl yeniden digucam canım bildiğim eşim yabancı mi şimdi böyle mi oluyormuş ne çekmiş o boşanan insanlar.... bazen diyorum ki hepsinden davacı ol ama kadına dava acıkamıyormuş artık bu doğru mu ben evde yeni doğan bir bebek ve dikişler ile savaşırken hazmedemiyorum. Ders versem soğuyacak mi icim. Eşim işinden olur mu mesai saatlerinde oluyor çünkü ama mesajlarlaysam ne çıkar bilmiyorum sayfalarca var 20 30 kez en az mesajlarınmış elbet birşeyler vardır içinde.

Dolduruşa gelmiş belli ki birden bire değiştiğine göre.. size söylenenler de onu gösteriyor. Belli ki bırakamaz iki çocukla demişlerdir o da rahatlamıştır.

Aynen rahatlık var üstünde tam tersi olması gerekmez mi

Illa cekemem bu adami diyorsan kadin siginma evine git 183 den bilgi alabilirsin seni gelip aliyorlar cocuguna kres destegi bez masrafi okul masarafi harvligi herseyini veriyolar sana is ayarliyolar ev veriyorlar.
Allah dusurmeain tabi bu duruma

Aynen rahatlık var üstünde tam tersi olması gerekmez mi

Sizin tavrınız da önemli ama. Normalde olması gereken o. Dik durman kararlı olman gerekiyor bu durumda ki pişman olsun. Ve bırakmayacaksın onu anladım,ama bunu belli ediyorsan rahatlık vermişsindir demek.

Öncelikle Allah yardımcın olsun. Ailenin tavrına gerçekten çok üzüldüm. Benim kızım bu duruma düşse ben asla barışmasını istemem. Güven tek kullanımlıktır. İkinci kez güvenmeyi denersen bir insana mideni bulandırır. Senin durumun gerçekten zor. Maddi güvencen var mı yok mu bilmiyorum. Boşan diyemem o yüzden ama kesinlikle bu yuvayı kurtarması gereken sen değilsin. Suçlu olan oysa bişeyler yapması gereken de o.
Çok şükür güvencem var. Ama buna rağmen güçlü değilim iki çocuk. Kızımı kreşe bırakıyorum bir yandan oğlum ağlıyor bebek daha yapısıyız zaten çok yorgunum ve çok mutsuzum evlatlarımıza öyle emziriyorum allahnaskina bunun vebali yok mu sutum azaldı heralde mama ver diyorlar benim sürüme ihtiyacı varken ben bask a insanlar yüzünden mama mi vericem

Sizin tavrınız da önemli ama. Normalde olması gereken o. Dik durman kararlı olman gerekiyor bu durumda ki pişman olsun. Ve bırakmayacaksın onu anladım,ama bunu belli ediyorsan rahatlık vermişsindir demek.
Aslında doğru diyorsunuz benim dururum yüzünden böyle olsu herkes üstüme gelince sanki ben suçlu gibi olmuşum ayrılmak istiyorum istiyorum ama o cesaret yok çoğu kadında olduğu gibi ayrılırsam bu çocuklar bana babasını sorduklarında hep icim parcalanacak hep canım acıyacak o beyfendonde istediği zaman gelip çocuklarıni görecek

Çok şükür güvencem var. Ama buna rağmen güçlü değilim iki çocuk. Kızımı kreşe bırakıyorum bir yandan oğlum ağlıyor bebek daha yapısıyız zaten çok yorgunum ve çok mutsuzum evlatlarımıza öyle emziriyorum allahnaskina bunun vebali yok mu sutum azaldı heralde mama ver diyorlar benim sürüme ihtiyacı varken ben bask a insanlar yüzünden mama mi vericem

Aldatan adamlari duyuyorum ya baska kadinlarla ilk once git o kadinin sacini basini yol kafasinda sac kalmasin sonra gel o kocayi cumle aleme rezil et kapiya digorum kendimeeeeee

tam da hasan ocak ı faceden aratıp saydıracaktım :deli:
şaka bir yana ne ailenizde iş var ne de koca dediğiniz o kalasçıkta,
ne yapın edin kendinze yeni bir hayat kurmak için gerekli alt yapıyı oluşturun, dava açar tazminat mı alırsınız, çalışır adamı sokağa mı atarsınız, ne işinize gelirse artık, ama başınızın çaresine bakmanız lazım.

Back
X