Geçici görev hakkında

2 ay olsun hadi 1 ayı seminere gitsin
bizlerin özel sektörde sadece 5 gün oluyor onun için de kırk takla atıyoruz
sene ortası tatilimiz de olmuyor:)

bu öğretmenlerin hatası mı sizce?

tatil de zaten öğretmenler dinlensin diye değil örenciler dinlensin diye var

neyse konu dışından banlanmayalım :)

bu öğretmenlerin hatası mı sizce?

tatil de zaten öğretmenler dinlensin diye değil örenciler dinlensin diye var

neyse konu dışından banlanmayalım :)
hatası değil tabiki de
sürekli şikayet ediyorlar yorulduklarından vs

diğer çalışanlar ne yapsın
özel sektörde aksam en erken 7 de evinde oluyorsun
öğretmenlerin suçu değil ama en çok şikayet eden de onlar.

bu bakımdan

Sorun ne anlamadım ben. Personelin %90 ı gitmiş, sizde yeni gidiyorsunuz. Eee siz bi kişiyi takmışsınız kafanıza. Yani herkes gitsin en son mu siz gideceksiniz.
Çocuk kreşte olunca ne oluyo. Zaten çocuk kreşte yani.
Özelde çalışıyorum. Müdürüme böyle bişey diyebilirmiyim bilemiyorum. Zaten bi eğitim falan olsada dinlensek diyoruz. Sabah 6.30 akşam 18.30 çalışıyordum. Öğlen 20 dk yemek arası verebilşyordum o kadar. Evimle işim arası 45 km bu arada.
Bu aralar düşündüğüm en çok şey; "acaba devlet bu kadar rahat mı gerçekten". Baksana müdüre bile hesap soruluyor

11 km nedir yahu ben hergun sabah aksam toplama 35 km yapıyorum d,le getirip sorun yapmaya degmez yaşından dolayıda görevlendirilmiyormuş huzurunuzu bosuna kacırmayın

sorun km değil kızlar, sorun çooook derin.
Müdür bugün daha ılımlıydı, uzun uzun konuştuk...
sorun gitmek değil, giderim göreve ama sorun farklı.siz en baştan beri beni göndermeye çalışıyorsunuz.Gebelik dönemim de çok kötü geçti ve iyi ki düşük yapmadım.geldiğim günden beri sürekli git diyorsunuz dedim
diğer arkadaşlara davranışlarınız çok farklı, keşke bana da en başından onlara davrandığınız gibi davranabilseydiniz
en ufak şeyden hesap soruyorsunuz, burada bana üç kez hakaret edildi, işyerinde, peki siz buna karşı ne yaptınız, özür mü dilendi, ve ailemin dedikodusunu yapan bu adam orada rahat rahat otursun, 3,5 yaşındaki çocukla ben göreve gidicem, o rahat etsin.
ben öyle gördüm ki, bu dedikoducu adam, benim karnımdaki çocuğumdan bile daha kıymetliymiş.üzülüyorum.
dedim..kızlar konuştum.ne değişti, hiçbişi ama konuştum...
biliyorum uzun süre bu görevi uzatılacak, bir aydan çok daha uzun olacak....birileri de orada müdüre yalakalık yapıp rahat rahat oturacak.bu can sıkıcı...

belki senin için daha iyi olucak, zaten huzursuzsun burda, belki de gittiğin yerde huzur bulursun dönmek bile istemezsin, önemli olan mesafe değil ortam.

Tereliye ve sizin diziniz yapılsa adı ruh emicileri olurdu. Devasa bir mutsuzluk kin şikayet ve mağduriyet balonuna dönüşmüşsünüz; çevrenizdeki herkesin ailenizin iş arkadaşlarınızın üzerine çöktüğünüzü düşünüyor ve o insanlara üzülüyorum. Aslında en büyük zararı kendinize veriyorsunuz bir kere geldiğiniz bu hayatı zehrediyorsunuz kendinize. Ama yardım almayı ısrarla reddettiğiniz hatta gereksiz bulduğunuz için size üzülemiyorum artık

Çocukla göreve gideceğim diyorsunuz da çocuğu sanki sırtınızda Doğuya taşıyor gibi konuşuyorsunuz. Çocuk zaten okula gidecek, sizin gittiğinizin en az iki katını giden çok var burada büyükşehirlerde yaşayan. Hayatı bu kadar zorlaştırmayın kendinize.
Şu an müdürün gözünde ekibin uyumsuzu olarak görülüyorsunuz. Hep aynı şeyi diyorsunuz adama ama size tepki bile vermiyor. Bu kadar basit bir olayı bile büyüttüğünüz için önemli olaylarda yardım alamıyorsunuz muhtemelen, hatta ciddiye alınmıyorsunuz. Kimse ekibinde sürekli şikayet eden birini istemez.
Bırakın diğer adam göreve gitmesin. Yaşını başını almış zaten. Siz kendi işinize bakın.

Gercekten 11km lik mesafeye bukadar tantana degermi.canınıza yazık yahu.işim 20kmlik mesafede.cocugum 1yasında .bazen öglenleri gelip emziriyorum.günde 80km yol yapıyorum.ozaman biz ölelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…