- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Yok üç ay değil. Bende mebte çalışıyorum :) 3 aya itafen öyle yazdım.öğretmenlerin 3 ay mı tatili varmış
hala üç ay sananlar mı var
Beni ücretsiz izinde İlce MEM toplantıya cagirdi.Ustelik izinde oldugumu biliyorlar.öğretmenlerin 3 ay mı tatili varmış
Beni ücretsiz izinde İlce MEM toplantıya cagirdi.Ustelik izinde oldugumu biliyorlar.
değilmiş ben öyle anladımÖğretmenmiymiş konu sahibi.
2 ay olsun hadi 1 ayı seminere gitsinöğretmenlerin 3 ay mı tatili varmış
2 ay olsun hadi 1 ayı seminere gitsin
bizlerin özel sektörde sadece 5 gün oluyor onun için de kırk takla atıyoruz
sene ortası tatilimiz de olmuyor:)
hatası değil tabiki debu öğretmenlerin hatası mı sizce?
tatil de zaten öğretmenler dinlensin diye değil örenciler dinlensin diye var
neyse konu dışından banlanmayalım :)
Gel kız bizim okula ,ders sonrası kahve icmeye de gideriz2 ay olsun hadi 1 ayı seminere gitsin
bizlerin özel sektörde sadece 5 gün oluyor onun için de kırk takla atıyoruz
sene ortası tatilimiz de olmuyor:)
Müdür yardımcısına ben toplantıya filan gitmiyorum diyorum,bana İlçeyi arayıp sen söylesene ,bebegimi birakacak kimse yok dersin diyorkonu sahibi sizin yerimizde olsa milli eğitim müdürünü döverdi
Mobbing dediğin hep ustce yapılan bir yıldırma politikası değilmiş .Ben bunu öğrendimkonuyu okuyunca hemen hatırladım. gerçekten sorun çıkarmak için gidiyorsunuz işe. sizin amirinize acımaya başladım.
Mobbing dediğin hep ustce yapılan bir yıldırma politikası değilmiş .Ben bunu öğrendim
11 km nedir yahu ben hergun sabah aksam toplama 35 km yapıyorum d,le getirip sorun yapmaya degmez yaşından dolayıda görevlendirilmiyormuş huzurunuzu bosuna kacırmayınKızlar bir aylık geçici görevim çıktı.11km ötede bir şube.geçen sene personelin yüzde 90ı gitti göreve.sadece bir kişi hariç.şu benim aile dedikodumu yapan adam hariç özel durumu oln birkaç kişi daha gitmedi
Ben de müdüre yakında ailemin istanbula döneceğini çocuğu kreşe vereceğimi üstelik çocuğun 3.5 yaşında olduğynu söyledim.madem gidilecek eşit olmalı.ali bey neden gitmiyor ayrıcalığı nedir.zaten hep o departmanda rahat rahat çalışuyo dedim.hatta öyle rahat ki benim aile dedikodumu yaoacak kadar ve o hep en rahat.niye şubeden herkes gitmedi canım sıkılıyo kızlar
Müdür ona geçşxi görevlendirme çıkarmıyacağunı söyledi.
Sonuçta göreve gidicem.ama canım sıkkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?