- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.407
- 798
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
KesinlikleValla ben kamudayım daha yeni sayılırım ama bizde de yok. Müdürü bırakın, memurlar şeflerine bile böyle soramıyorlar.
Bende o duruma çok şaşırdım ben çalışırken vardiyayı müdür yardımcım yazardı x kişisine 4 gün sabahçılık yazardı bana 4 gün akşamçılık . Dönüp soramadık ki nedenböyle yapıyorsun diye . Eşimde tsk ya sorsun beni neden 3. Kere yurtdışı görevine yolladın da y kişisi bir kere bile gitmedi diye . Değişik bir öz güven varmış konu sahibinde maşallahTabiki göreve gideceksiniz. Diğer kişiye geçici görev yazılmaması müdür beyin taktiri. Bu sizi ilgilendirmez. Ayrıca cesaretle müdüre hesap sorar gibi o neden gitmiyor diye sormanıza hayran kaldım. Evli olmanız çocuğunuzun yaşı vs görevi ilgilendirmez.
Kesinlikle
Hele ki mudure gidip falanca mahallede benim dedikodumu yapti, is arkadaslarim masama fare resmi koymus falan desem adam kesin kovalardi beni manyak misin sen diye. Cozem
Hayır keşke anlasanız.o bana baştan beri taktı.ben de onu şikayet ettim.bundan ibaret konuen son müdüre mi taktın
Hayır keşke anlasanız.o bana baştan beri taktı.ben de onu şikayet ettim.bundan ibaret konu
İs yerinde sadece isinizi yapsaniz, insanlara guleryuzlu olsaniz basiniza bunlar gelmez. Herkes calisiyor,herkes bazen haksizliga ugruyor. Boyle davranirsaniz elbet birileri size takar. Ben bu nedenle sorunlariniz oldugunu dusunuyorum. Ayip gunah degil once kabullenin sonra da normal olmaya calisin destek alin falan. Ama bir yerden baslayin yoksa omrunuz boyle gececekHayır keşke anlasanız.o bana baştan beri taktı.ben de onu şikayet ettim.bundan ibaret konu
Herşey sorgulanabilir.Önceki konularınızı hatırlıyorum o kadar yorum yazdık hala haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz, geçen sene %90 gitmiş siz gitmemişsiniz belki geçen sene çocuğunuz küçük diye müdür sizi insiyatif göstererek göndermedi?
Sizin müdüre hesap sorma hakkınız yok ayrıca yoksa var mı ?
"Ali neden gitmiyor ama dedikodu yapıyor vs." sorgulama mı? Şikayet mi?Herşey sorgulanabilir.
İyi o zaman sen sorgulamaya devam et biz ne yapalım bu durumda insanlar size fikirlerini söylüyor illa herkes size haklısınız demesini mi bekliyorsunuz acabaHerşey sorgulanabilir.
Kendi gördüklerim ve etrafımdan duyduklarımda nerede, ne sıfatla çalışıyor olurlarsa olsunlar bir çok insan mobbinge ve iş yerindeki dedikodulara maruz kalıyor.Çok rezilce aile dwdikodum yapılsı.dalga geçildi.ve bu insan ödüllendiriliyor.adilliğin olmadığı yerde yalakalık diz boyu olacak tabi.aylarca tedavi görsem de gerçek bu
11 km mi dogru yazdin degil mi? Simdiki isyerin ne kadar uzakta ki?Kızlar bir aylık geçici görevim çıktı.11km ötede bir şube.geçen sene personelin yüzde 90ı gitti göreve.sadece bir kişi hariç.şu benim aile dedikodumu yapan adam hariç özel durumu oln birkaç kişi daha gitmedi
Ben de müdüre yakında ailemin istanbula döneceğini çocuğu kreşe vereceğimi üstelik çocuğun 3.5 yaşında olduğynu söyledim.madem gidilecek eşit olmalı.ali bey neden gitmiyor ayrıcalığı nedir.zaten hep o departmanda rahat rahat çalışuyo dedim.hatta öyle rahat ki benim aile dedikodumu yaoacak kadar ve o hep en rahat.niye şubeden herkes gitmedi canım sıkılıyo kızlar
Müdür ona geçşxi görevlendirme çıkarmıyacağunı söyledi.
Sonuçta göreve gidicem.ama canım sıkkın.
Evin karşısı iki dakka11 km mi dogru yazdin degil mi? Simdiki isyerin ne kadar uzakta ki?
Tamam ama 11 km nedir ki. Imkan olsa da gitmesen keske. Ama inan hicbirsey degil. 100 km olsa gunluk giderim durumundayim ben belki de o yuzden ilginc geldi. Ben evimden 4 saat uzakta calisiyorum. Sadece haftasonlari gidebiliyorum. Yine sanslisin arkadasim bunu gormen icin yazdim.Evin karşısı iki dakka
Tedavilik bir durum yok.can sıkıyoKendi gördüklerim ve etrafımdan duyduklarımda nerede, ne sıfatla çalışıyor olurlarsa olsunlar bir çok insan mobbinge ve iş yerindeki dedikodulara maruz kalıyor.
Tedavi görürseniz bu olayları daha az umursarsınız inanın, çok takıyorsunuz.
Dert seğil ama bugün buraya göndeeirlwr yarın başkq yere.çekincem o.ciddi kötü insanlar bunlatdedikodu evrenseldir arkadaşım.. ben ki farklı ülkelerin firmalarında çalıştım, dedikodu Amerikada da var, Hindistanda da var.. hatta yanında değilsen hangouts üzerinden yapıyorlar ama yapıyorlar önce bu gerçeği bir kabullen.. 11 km dert edilecek bir mesafe de değil.. insanlar Zeytinburnunda oturup Göztepeye okumaya gidiyor 4 -5 sene, 11 km nedir? evet çocuğun var ama herkesin ailesi var, kimse evinin sokağında iş bulamıyor neticede.. kalkın sabah, takın kulağınıza kulaklığınızı, gidin işinize yahu.. bu kadar mutsuzlukta nasıl yaşayabiliyorsunuz..
Tedavilik bir durum yok.can sıkıyo
Dert seğil ama bugün buraya göndeeirlwr yarın başkq yere.çekincem o.ciddi kötü insanlar bunlat
Ben 4 sene gittim Mesela.dedikodu evrenseldir arkadaşım.. ben ki farklı ülkelerin firmalarında çalıştım, dedikodu Amerikada da var, Hindistanda da var.. hatta yanında değilsen hangouts üzerinden yapıyorlar ama yapıyorlar önce bu gerçeği bir kabullen.. 11 km dert edilecek bir mesafe de değil.. insanlar Zeytinburnunda oturup Göztepeye okumaya gidiyor 4 -5 sene, 11 km nedir? evet çocuğun var ama herkesin ailesi var, kimse evinin sokağında iş bulamıyor neticede.. kalkın sabah, takın kulağınıza kulaklığınızı, gidin işinize yahu.. bu kadar mutsuzlukta nasıl yaşayabiliyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?