- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Senin için yapabileceğimiz bir şey var mı?
Ben 4 sene gittim Mesela.Ruyamda bazen okulda sinavim oldugunu ama yurtta da birşey unuttuğumu görüyorum .Deli gibi kosusturup duruyorum ordan oraya .Travmaya bak
Öldürmeyen Allah güçlendiriyor sanırım.İlk görev yerimden nikah yapmam nedeniyle tayin isteğinde bulundum.Tayinim çıkınca da eşyalarımi oradan taşıdım.Bunlar Haziran ayında oluyor.Evraklarimi çalıştığım okula elden götürdüm ve tataamhah bak işte günde 26 km sadece gidiş, insaf yani insan yollarda telef olur
Dün akşam ben de bu konuyu düşünüyordumtereli 1 siz 2 :)
Saçmalıyorsun o adamla niye uğraşıyorsunKızlar bir aylık geçici görevim çıktı.11km ötede bir şube.geçen sene personelin yüzde 90ı gitti göreve.sadece bir kişi hariç.şu benim aile dedikodumu yapan adam hariç özel durumu oln birkaç kişi daha gitmedi
Ben de müdüre yakında ailemin istanbula döneceğini çocuğu kreşe vereceğimi üstelik çocuğun 3.5 yaşında olduğynu söyledim.madem gidilecek eşit olmalı.ali bey neden gitmiyor ayrıcalığı nedir.zaten hep o departmanda rahat rahat çalışuyo dedim.hatta öyle rahat ki benim aile dedikodumu yaoacak kadar ve o hep en rahat.niye şubeden herkes gitmedi canım sıkılıyo kızlar
Müdür ona geçşxi görevlendirme çıkarmıyacağunı söyledi.
Sonuçta göreve gidicem.ama canım sıkkın.
Oğretmenlikte soyle bisey var 20 yil kadin 25 yil erkek calisan ogretmenlere nobet gorevi verilmez, muaf tutulur. Belki sizde de böyle bişey vardır. Adamın yaşı 55 civarıymış nerden baksaniz 20 yıllık calisandir o yüzden gönderilmiyor olabilir. Hem 11 km ne ki Allah aşkına 10 15 dakikalık yol. Canınızı sıkmaya değmez bir aylık şey için.Kızlar bir aylık geçici görevim çıktı.11km ötede bir şube.geçen sene personelin yüzde 90ı gitti göreve.sadece bir kişi hariç.şu benim aile dedikodumu yapan adam hariç özel durumu oln birkaç kişi daha gitmedi
Ben de müdüre yakında ailemin istanbula döneceğini çocuğu kreşe vereceğimi üstelik çocuğun 3.5 yaşında olduğynu söyledim.madem gidilecek eşit olmalı.ali bey neden gitmiyor ayrıcalığı nedir.zaten hep o departmanda rahat rahat çalışuyo dedim.hatta öyle rahat ki benim aile dedikodumu yaoacak kadar ve o hep en rahat.niye şubeden herkes gitmedi canım sıkılıyo kızlar
Tamam ama 11 km nedir ki. Imkan olsa da gitmesen keske. Ama inan hicbirsey degil.
Saçmalıyorsun o adamla niye uğraşıyorsun
resmen ben şefken senin gibi personellere çok kızıyordum yahu işin var altı üstü bir ay
Yok ama senin çocuğun var işe de gitme evine gelip maaşın getirsinler
Ayrıca kızlar görevlendirme bir ayla sınırlı kalmıcak.uzatılıcak.şube dört ay için personel istiyo
neden ali bey sizin hayatınızda ne denli bir ayrıcalığa sahip toptan öğrenebilir miyiz der ortaya kibriti çakar koyarımO gitmicek diyor iyi o zaman üç yaşında çocuğu olan ben gidiyim.o da orada rahat rahat otursun.
Alt tarafı 11 kmKızlar bir aylık geçici görevim çıktı.11km ötede bir şube.geçen sene personelin yüzde 90ı gitti göreve.sadece bir kişi hariç.şu benim aile dedikodumu yapan adam hariç özel durumu oln birkaç kişi daha gitmedi
vah vah 4 ay cok uzunmuş canım yaaaAyrıca kızlar görevlendirme bir ayla sınırlı kalmıcak.uzatılıcak.şube dört ay için personel istiyo
Öğretmenmiymiş konu sahibi.vah vah 4 ay cok uzunmuş canım yaaa
gidip geldiğin yolun yorgunluğunu yazın 3 ayki tatilinde bol bol dinlenerek geçirirsin
Sarimanolyam öğretmen değil canım.vah vah 4 ay cok uzunmuş canım yaaa
gidip geldiğin yolun yorgunluğunu yazın 3 ayki tatilinde bol bol dinlenerek geçirirsin
Öğretmenmiymiş konu sahibi.
Yok benceÖğretmenmiymiş konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?