Geçici görev hakkında

Senin için yapabileceğimiz bir şey var mı?

Ben 4 sene gittim Mesela.Ruyamda bazen okulda sinavim oldugunu ama yurtta da birşey unuttuğumu görüyorum .Deli gibi kosusturup duruyorum ordan oraya .Travmaya bak

hah bak işte günde 26 km sadece gidiş, insaf yani insan yollarda telef olur
 
hah bak işte günde 26 km sadece gidiş, insaf yani insan yollarda telef olur
Öldürmeyen Allah güçlendiriyor sanırım.İlk görev yerimden nikah yapmam nedeniyle tayin isteğinde bulundum.Tayinim çıkınca da eşyalarımi oradan taşıdım.Bunlar Haziran ayında oluyor.Evraklarimi çalıştığım okula elden götürdüm ve tataam Müdürüm Haziran da tayinim çıkmasına rağmen ayrilisimi yapmadı ve Ağustos ta tercih dönemi bitince ayrilisimi yapacağını söyledi.Bu yaptığı davranış nedeniyle yerime kimsenin atanamayacagini ayrilisimi yaparsa Ağustos ayına zaten yeni kişinin geleceğini anlattım ama anlamadı müdürüm.Evimi de taşıdığım için Agustos ayinda ben iki hafta boyunca günde 130 km gittim ,130 km geldim.O yıl o okula Pdr ci atanamadi.
 
İşyerinde çocuğunu öne sürerek pozitif ayrımcılık bekleyen insanlar beni rahatsız etmiştir hep.Ha evet çocuk sahibi olan insanlara pozitif ayrımcılık yapılabilir ama bunu beklemek ve hatta dile getirmek hoş değil.Dışardan da itici durduğuna eminim amiriniz açısından.

Ayrıca evet yaşı büyük insanlar pek zora koşulmuyor bu gibi durumlarda.Ne kadar doğru bilemem ama böyle bişey var.Kahretmek yerine sabredin bence.O göreve giden diğer arkadaşlarınızın canı yok muydu? Yanlış bakıyorsunuz olaya.
 
Belki sizin bilmediğiniz bir rahatsızlığı vardır. Veya ailesinden birinin. Siz yine de rahatsızsanız devlet kurumunda çalıltığınıza göre bimere şikayet edersiniz, bir usulsüzlük varsa icabına bakılır. Ancak hiç sanmıyorum, ortada adaletsiz bir durum olsadiğer çalışanlar dda itiraz ederlerdi sanki.
 
Okula gitmek için 1 saat gidiş, 1 saat dönüş toplam 2 saat yol çekenler var yahu. Şımarıklık ediyorsunuz kusura bakmayın, 11 km nedir Allah aşkına arabayla 15 dk sürer en fazla. O gidiyor da bu gitmiyor da giden %90'ın suçu ne? Herkesin çoluğu çocuğu var, millet daha süt kokan çocuğunu bırakıp, sütünü sağıp da işe gidiyor. Çocuğunuz bu kadar önemliyse işinizden ayrılırsınız, bunun için kendinize ayrıcalık talep edemezsiniz. Diğer gitmeyen meslektaşınızın da sizin gibi "geçerli sebepleri" vardır muhakkak. Amirinizin oturup sizinle kim niye gitmiyor diye dedikodu yapacak hali yok, her şeyi bilemezsiniz.
 
Saçmalıyorsun o adamla niye uğraşıyorsun
resmen ben şefken senin gibi personellere çok kızıyordum yahu işin var altı üstü bir ay
Yok ama senin çocuğun var işe de gitme evine gelip maaşın getirsinler
 
Oğretmenlikte soyle bisey var 20 yil kadin 25 yil erkek calisan ogretmenlere nobet gorevi verilmez, muaf tutulur. Belki sizde de böyle bişey vardır. Adamın yaşı 55 civarıymış nerden baksaniz 20 yıllık calisandir o yüzden gönderilmiyor olabilir. Hem 11 km ne ki Allah aşkına 10 15 dakikalık yol. Canınızı sıkmaya değmez bir aylık şey için.
 
Tamam ama 11 km nedir ki. Imkan olsa da gitmesen keske. Ama inan hicbirsey degil.

Sorun en baştan beri hamilelikten itibaren müdürün görevlendirme istemesi.kadronu al git demesi.şubedeki bazı kişilerin kayrılması ve bu kayrılanların aile hayatıma kadar çirkin sözleri...yoksa giderim nolcak ama durum farklı.
 
Ayrıca kızlar görevlendirme bir ayla sınırlı kalmıcak.uzatılıcak.şube dört ay için personel istiyo
 
O gitmicek diyor iyi o zaman üç yaşında çocuğu olan ben gidiyim.o da orada rahat rahat otursun.
neden ali bey sizin hayatınızda ne denli bir ayrıcalığa sahip toptan öğrenebilir miyiz der ortaya kibriti çakar koyarım
bu arada aynı yerde 11 klm lik fark için minnetsizlik etmeyin bizim kurumda biz batıdan doğuya 6 ay göreve gidiyoruz.
 
Alt tarafı 11 km
ben günde 80 km gidiyorum işe gitmek için
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…