- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
O gitmicek diyor iyi o zaman üç yaşında çocuğu olan ben gidiyim.o da orada rahat rahat otursun.Neden gitmiyormuş müdür ne dedi bu konu hakkında
Sebebini sormadın mıO gitmicek diyor iyi o zaman üç yaşında çocuğu olan ben gidiyim.o da orada rahat rahat otursun.
Sordum onun görevi bu ve o gidemez diyo.adam elli beş falan yaş dolayısıyla onu yormuyorlarSebebini sormadın mı
Yapacak birşey yok o gitsede gitmesede sonuçta siz gideceksiniz . Bu işi beyninizde büyütmeden gidinSordum onun görevi bu ve o gidemez diyo.adam elli beş falan yaş dolayısıyla onu yormuyorlar
Sorun gitmwk değil çifte standart ve bu adamın çirkin dedikodulrının ödüllendirilmesiYapacak birşey yok o gitsede gitmesede sonuçta siz gideceksiniz . Bu işi beyninizde büyütmeden gidin
İtiraz ettim geçerli nedenlweim vardı kabuş edildiBaskalarinin gidip gitmemesi sizi ilgilendiren bir durum degil ki. O gecen sene giden %90 personel de sormus muydu sizin neden gitmediginizi acaba?
Her yerde bu mevcut birtek siz yaşamıyorsunuz ki bunu . Adam sizin hakkınızda dedikodu yaptı diye müdür onu ödüllendirip göreve göndermiyor değil herhaldeSorun gitmwk değil çifte standart ve bu adamın çirkin dedikodulrının ödüllendirilmesi
Herkes gitmiş zaten. Sıra size gelmiş. 11 km çok uzak değil. Araba ile 15 dk lik yol. Arabanız yok mu? Araba tahsis etmiyorlar mi? Yani hatta müdür siz ona çok zorluk çıkardığınız halde yine de sizi düşünüp yakın bir yere vermiş. Müdürüz de aslinda kararlarını bu kadar sorgulayan, onu alttan alta diğerlerini kayırma ile suçlayan personele iyi davranıyor gibi geldi
dedikodusu mahalle esnafına kadar yapıldıBaskalarinin gidip gitmemesi sizi ilgilendiren bir durum degil ki. O gecen sene giden %90 personel de sormus muydu sizin neden gitmediginizi acaba?
Kızlar nasıl davranmalıyım
Demek ki o goreve gitmeyen calisma arkadasinizin da bir mazereti var gecerli sayilmis ve gonderilmiyor. Bence siz kendinize odaklanin,size ne elalemin gittiginden gitmedigindenİtiraz ettim geçerli nedenlweim vardı kabuş edildi
Müdür de bir insan ve eleştirebilirim ki ben de çok eleştirildim.Tabiki göreve gideceksiniz. Diğer kişiye geçici görev yazılmaması müdür beyin taktiri. Bu sizi ilgilendirmez. Ayrıca cesaretle müdüre hesap sorar gibi o neden gitmiyor diye sormanıza hayran kaldım. Evli olmanız çocuğunuzun yaşı vs görevi ilgilendirmez.
Nasil mudurler var anlayamiyorum. Ozel sektorde 8 sene calistim asla mudure hesap sorulamazdi. Hayret valla ben bu kkda gordum mudure hesap sorani kafa tutani falanTabiki göreve gideceksiniz. Diğer kişiye geçici görev yazılmaması müdür beyin taktiri. Bu sizi ilgilendirmez. Ayrıca cesaretle müdüre hesap sorar gibi o neden gitmiyor diye sormanıza hayran kaldım. Evli olmanız çocuğunuzun yaşı vs görevi ilgilendirmez.
dedikodusu mahalle esnafına kadar yapıldı
Personelin %90 ı gitmiş. Neresi ayrımcılık. Ayrıca müdürün takdiri.Ayrımcılık bu.ne kadar normalleştiriyorsunuz
Nasil mudurler var anlayamiyorum. Ozel sektorde 8 sene calistim asla mudure hesap sorulamazdi. Hayret valla ben bu kkda gordum mudure hesap sorani kafa tutani falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?