- Konu Sahibi biricik_tuana
-
Ya kızlar bende sanırım çatlak oluşmuş kemik erimesine bağlı bugün tam netice alacağım çok ağrım varhepinizi ayrı seviyorum çünkü kader arkadaşları gibi olduk aynı şeyleri yaşadık birbirimizi anlıyoruz :))
merhaba bende yakalandım bu hastalığa ve 10. aydayım az az toparlanıyorum ilaç (zaldiyar ve calsıdex )kullanıyorum ağrılar kasılmalar azaldı ama hala var siz nasıl oldunuzMerhaba,
doğum sonrası kalçada geçici kemik erimesi (geçici osteoporoz) veya diğer adıyla kemik iliği ödemi olanınız var mı? Gerçi çok ender görülen bir hastalıkmış ama bende çıktı, piyango gibi üstelik iki kalçada da ağrı var. Yaklaşık 6 ay ile 12 ay arasında iyileşilebiliyormuş. Doğum yapalı henüz iki ay oldu ancak kalçalarımda yürümemi etkileyen ağrılarımda hiç azalma olmadı.
Cumartesi günü ikinci mr'ımla birlikte tekrar doktora gideceğiz bakalım.
canım sonuç ne,nasıl oldunYa kızlar bende sanırım çatlak oluşmuş kemik erimesine bağlı bugün tam netice alacağım çok ağrım var
merhaba,geçmiş olsun ama bu hastalıkla ilgili hiç ilaç kullanıldığını duymamıştım genellikle vitamin falan veriyor doktorlarmerhaba bende yakalandım bu hastalığa ve 10. aydayım az az toparlanıyorum ilaç (zaldiyar ve calsıdex )kullanıyorum ağrılar kasılmalar azaldı ama hala var siz nasıl oldunuz
İlacı yok ki zaten benim doktor um da tahir öğüt d vitamin i verdi sadeceSevgili rainbow, dedigim gibi ben hic ilac kullanmadim sadece dinlendim ve agir kaldirmadim ve 6 ay sonra iyileştim.
Yeni doğan bir bebek icin anne sutunden daha onemli bir sey yok bence.
Hastalık adı ustunde ödem zaten.. illa ki geçecek. Kalca eklemindeki sivi bosalinca agrilar da bitiyor emin ol. Ilac kullanmasaydin ve bebegini emzirseydin keske. Imkaniniz varsa murat bezer'e gorunun derim.
Acil şifalar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?