- 27 Eylül 2009
- 48
- 11
- 298
- Konu Sahibi biricik_tuana
-
geçmiş olsun canım. ilk defa duyuyorum neyseki geçiciymiş. sanırım gebelikte yeterli kalsıyum alamamışsın.
inş canım şimdiden gçmiş olsun.
dediğinde haklısın ama kemik erimesi denince insanın aklına ilkolarak kalsiyum geliyor. gecici olması sevindirici.ama bu süre zarfında ağrısı nasıl olur . benımde doğumdan sonra dizlerimde feci ağrım olmuştu. halada ara ara var.
gebeliğimde çok kiilo aldım canım ben dizlerimdeki ağrıyı ben bu kiloların ağrısına bağlıyordum ama geçmek bilmiyor bazen cok feci oluyor dayanılmaz bazend ehiç hissedilmiyor.
gexmeler tozmalar geçmişte kaldı artık şimdide bebek rahatzı olucak hasta olucak diye cesaret edemiyorum. bende çok genç bi anne sayılmam
annelerimize sasıyorum harbiden nasıl bakmış büyütmüşler bizi o yoklukta elelrinde camasır yıkayarak . şimdi bizim herseyimiz var sağlığımız yok.
Canım senin yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım hamileliğimin 7. ayında başladı doğumdan 4 ay sonra geçti. O günlerimi unutamıyorum ben son bir ay yürüyemedim parmağımı kazara oynatsam aclar içinde kalıyordum bebeğime bakamamak da beni çok üzüyordu hep ağlıyordum hem acıdan hem de bebeğime bakamamaktan çok zor günlerdi Allah benim durumuma gelmeden şifasını versin sana. Bunu ancak yaşayan anlar ben de seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun
arkadaşlar lütfen hastalığımızın seyrini burada paylaşalım.sizlerden haber bekliyorum lütfennnnnnnn
arkadaşlar lütfen hastalığımızın seyrini burada paylaşalım.sizlerden haber bekliyorum lütfennnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?