Aslımda çok iyi vakit geçiriyorum bir sürü yemek öğrendim yeni tarifler falan hiçbir şey yapmasam tv izleyerek bile vakit geçirebiliyorum şimdi yeniden koşturmacaya girecem inşallah alışırımGeçici ... Sürekli evde olduğun için rutine bağlamışsn hele bir çalışma hayatına başla herşey düzelir
Bilmem çevrem böyle garipsedi arkadaşlarım evde napıyosun sürekli bizle niye buluşmuyorsun falan diye acayip mi acaba diye düşündüm. Ev gerçekten mükemmel bence :)Gecici de olabilir ama eger boyle huzurluysaniz neden degsitirmeye calisiyosunuz ki?
Tabi ise baslayinca insanlarla tekrar iletisime gecince durum degisir ama bence evdeki huzur hic bir yerde yok
Tamam iyisin evde rutin olmuş artık sana ise başladıktan bir ay sonra hayatın tamamen değişecek :)Aslımda çok iyi vakit geçiriyorum bir sürü yemek öğrendim yeni tarifler falan hiçbir şey yapmasam tv izleyerek bile vakit geçirebiliyorum şimdi yeniden koşturmacaya girecem inşallah alışırım
Bilmem ki insanların genelde evde canı sıkılır benim sıkılmıyor alışkanlık belki deSürekli evde olduğun için böyle düşünüyorsun hele bi işe gir dışarı çıkmaya başla kendine gelirsin
Yepyeni bir çevreye giricem aslında belki gençleşirim yeniden :)Şu an çok yaşlıyım :)Tamam iyisin evde rutin olmuş artık sana ise başladıktan bir ay sonra hayatın tamamen değişecek :)
Bilmem ki insanların genelde evde canı sıkılır benim sıkılmıyor alışkanlık belki de
Mesela alışverişe çıksam pijama takımları ilgimi çekiyor sadece :)Bende çok seviyorum evi hamileligim son zamanlari zaten istesemde dışarı çıkıcak kadar enerjik hissetmiyorum kendimi pijamalarimla tv izlemekle falan çok mutluyum rahatım hiç değilse bencede ev güzel ama calismaya başlayınca insan değişiyor
Bende yaşlıyım bı 90 yaşında varım herhalde :) bebeğim var bütün gün onunla :) evdeyim havalar bir böyle bir öyle hangi güne güvensem ya çok sıcak ya aşırı soğuk :)) bende havalar iyice düzelse de dışarı çıkıp rahatlasam diyorum :)Yepyeni bir çevreye giricem aslında belki gençleşirim yeniden :)Şu an çok yaşlıyım :)
Siz gençmişsiniz ben 100 gibiyim şu an :)Saçımı bile düzeltmiyorum doğrudürüst öyle söyliyimBende yaşlıyım bı 90 yaşında varım herhalde :) bebeğim var bütün gün onunla :) evdeyim havalar bir böyle bir öyle hangi güne güvensem ya çok sıcak ya aşırı soğuk :)) bende havalar iyice düzelse de dışarı çıkıp rahatlasam diyorum :)
Düzelir düzelir merak etme :) hatta çalışmaya başlayınca akşamdan yarın ne giysem saçımı nasıl yapsam şunun altına bu ayakkabı olur mu diye düşünür durursunSiz gençmişsiniz ben 100 gibiyim şu an :)Saçımı bile düzeltmiyorum doğrudürüst öyle söyliyim
Mesela alışverişe çıksam pijama takımları ilgimi çekiyor sadece :)
Ama babyniz var çok mutlusunuzdur onunla zaten evde :)Düzelir düzelir merak etme :) hatta çalışmaya başlayınca akşamdan yarın ne giysem saçımı nasıl yapsam şunun altına bu ayakkabı olur mu diye düşünür durursunkendini daha iyi hissedeceksin emin ol.. ben 1.5 sene daha evdeyim ben ne yapayım :)
Yani tabiki de mutluyum ama insan bir nefes almak istiyor işin açıkçası... bir de ben tek bakıyorum doğduğu günden beri :) ama çalışmak da iyi geliyor insana... GeçecekAma babyniz var çok mutlusunuzdur onunla zaten evde :)
Dışarı çıkmak istiyorsun dimi sık sıkGeçici tabiki de.Senden 2 yaş küçüğüm.1 gün evde birak beni, psikoloji taralelli
Bakalım bir gün pijama takımları yerine yeniden gömlekler ceketler alasım gelecek mi :)Yani tabiki de mutluyum ama insan bir nefes almak istiyor işin açıkçası... bir de ben tek bakıyorum doğduğu günden beri :) ama çalışmak da iyi geliyor insana... Geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?