GEÇİCİ VELAYET BANA VERİLDİ...

ilkbahari_bekliyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
971
192
18
41
Geçen cuma davayı açtım ve bu hafta velayet bende ve 300 lira nafaka vermeyi öneriyorlar.almadık.çünkü gelir araştırması yapılsın.eşimin geliri 8000 tl.
sizce 4 yaşındaki çocuğa ne kadar nafaka alırım.çocuğun bir ayakkabısı 200 lira, doktoru, haftasonu eğlencesi derken en az 800 lira olmalı diye düşünüyorum.sizce ne kadar çocuk nafakası alırım.

bu hesabı babasının yapması gerekiyor aslında. çocuğumun masrafı nedir, ona ne kadar bütçe ayırmalıyım diye.ama erkeklerde karısından boşanınca çocuktanda boşanılıyor gibi bir yanılgı var genel olarak. onun size teklif ettiği bir miktar var mı?
onun ne dediği önemli değil.biz çocuğun yasal hakkını alıcaz.

bir baba olarak yasal hakkından fazlasını teklif etmesi gerekir aslında. o yüzden sordum.
o öyle teklif etmedi.biz tedbiren velayet talebinde bulunduk.henüz gelir araştırması yapılmadığından nafaka en düşüğünden bağlanıyormuş.daha duruşmalar ocak ayında başlıcak.ben 2000 lira istemiştim dilekçemde

Ama kızlar nazar değmesin avukatım önce bir kadın beni anlıyor, bu süreci bir kadın avukatla atlatmak benim için bir artı.ikincisi kurt bir avukat.şaşkınım, daha eşime tebligat gitmeden biz velayeti aldık yaa

Avukat reklamı yapmayacaksiniz dimi:KK16:
hayır tabiki de, asla ismini vermem.demek istediğim şu bu süreçte doğru avukatı seçmek önemli, hukuğun bir sürü dalı var,boşanmada uzman olacak, tecrübeli olacak, bir de ben iş çevremden gözlemlemiştim onu, çok çalışkan biri idi.hs bir de iyi ki çevreden tutumuşum, başta merkezden tutmayı düşünmüştüm.buradan tutmak daha iyi oldu

Ama kızlar nazar değmesin avukatım önce bir kadın beni anlıyor, bu süreci bir kadın avukatla atlatmak benim için bir artı.ikincisi kurt bir avukat.şaşkınım, daha eşime tebligat gitmeden biz velayeti aldık yaa
Allah Allah Kürt bir avukat nasıl anlayışlı ve iyi olabilir? ! Cidden şu an aşırı şaşkınım :işsiz:

Back
X