- 6 Mayıs 2016
- 9.192
- 9.092
- 198
Aynen benim gibi ben çatala çıkmadım karından baktırdım hakikatten çok zor Bi durum o bilepeki sende adet düzensizligi varmıydı? bu arada son durumu yaz inşallah hayırlı haberler alırız
Ben de kadın doguma cuma gününe randevu aldım demin o gün vericem ama adet gecikmesinin 4.günü 1.20 negatif çıkmıştı
Canım inşallah bebeğin seninledir.Canım seninle aynı durumdayız
Bugün gecikmemin 10.günü akşam test yaptım ilk dk çizgi belirir gibi oldu yada artık kafayı yedim
Bi tanedw yedek aldım yarın sabah tekrar yapucam
Ve adet olmauı bejliyordum hormon tahlili için dr 3.günü gel dedi ilk kez bu ay vajinal uktrasona girdim
Rabbim o çatala çıkmauı doğumda nasip eder inşallah çok zoruma gitti
Canım inşallah bebeğin seninledir.Benim de gecikmem vardı testlerim de çizgi çıktı kan verdim 1 çıktı ama hala adet olmadım 10gun oldu . Ama inşallah sen olumlu sonuçlar alırsın
Hemen hemen 10.gunuydu gecikmenin 10 gün olmuştu olacaktı orası ama tabi senin vardır inşallahAmin canım inşallah sen gecikmenin kaçıncı günğ kan vermiştin
Hemen hemen 10.gunuydu gecikmenin ama tabi senin vardır inşallah
Yok bu geçtiğimiz cuma günü verdim . Ara ara yaşıyorum pko var ben de Ocak ayında hsg çekildim ondan kaynaklı da olabiliyormuş .Yani şuan 20 gün mü oldu adetin geçeli
İlk kez mi gecikme yaşıyorsun
Pko tanısı için usg yeterli mi acaba, kendimden şüpheleniyorum son 2 aydır adetim 36 günde oluyor eskiden fix 28 di. Bu ayda beklemedeyim işteYok bu geçtiğimiz cuma günü verdim . Ara ara yaşıyorum pko var ben de Ocak ayında hsg çekildim ondan kaynaklı da olabiliyormuş .
Yok bu geçtiğimiz cuma günü verdim . Ara ara yaşıyorum pko var ben de Ocak ayında hsg çekildim ondan kaynaklı da olabiliyormuş .
Pko tanısı için usg yeterli mi acaba, kendimden şüpheleniyorum son 2 aydır adetim 36 günde oluyor eskiden fix 28 di. Bu ayda beklemedeyim işte
Hormonsal ya da kistsel oluyor ama illa ki gecikme yaşayan pkoludur diyemeyizPko tanısı için usg yeterli mi acaba, kendimden şüpheleniyorum son 2 aydır adetim 36 günde oluyor eskiden fix 28 di. Bu ayda beklemedeyim işte
Saglık olsun .Öteki aya olur inşallah tarlusal kullananlar öteki aya daha çabuk hamile kalıyormuş Rahmi iyice temizlediği için bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabiKızlar bende geç döllenmeden şüphelendim 24 gün geçti bütün testleri yaptırdım ultrasondanda baktırdım ama yokmuş bebek bütün belirtilerde vardı rahim duvarında kalınlaşmış dedi söktürücü verdi kullanıyorum ama korka korka
İnşallah canımSaglık olsun .Öteki aya olur inşallah tarlusal kullananlar öteki aya daha çabuk hamile kalıyormuş Rahmi iyice temizlediği için bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?